En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
CreamyRed

CreamyReds bloggis

JAG HATAR DET!
JAG HATAR DET!
JAG HATAR ATT ERKÄNNA DET.
men jag är svartsjuk.
FAN FAN FAN FAN FAN FAN.

Skrivet av CreamyRed, 2007-04-10

Visa hela (2 kommentarer)

Jag försöker verkligen att få ordning på mitt liv men det vägrar fungera, jag orkar inte ta tag i de saker jag ska göra och när jag väl gör det så går allting käpprätt åt helvete.
Nu tänkte jag vara duktig och skriva min svenska uppgift.. som förövrigt skulle vara inlämnad idag, men så upptäcker jag att jag inte har microsoft word på datorn.
jag har ig i fyra pågående kurser och ig i ett sen förra terminen, ett exempel på att jag inte har kontroll över skolan är min senaste svenska novell, jag brukar få vg eller vg+ på mina svenska uppgifter vilket är det enda ämnet. Men som sagt, på den senaste fick jag bara G+, min lärare skrev att mitt språk inte var som det brukade och att det fattades massa saker som uppgiften skulle innehålla.Det börjar bli dags att börja bita på naglarna.

Jag känner mig så stressad. Det är som att jag när som helst ska smula sönder till en liten hög av smulor och då blir jag just ingenting. Som luft mellan dina fingrar.

Om...

Skrivet av CreamyRed, 2007-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är så kärig i min pojkiiis =D

Skrivet av CreamyRed, 2007-03-12

Visa hela (1 kommentar)

Jag har tappat kontrollen över mitt liv. Förhoppningsvis är det bara en svacka en liten nerförsbacke på min livslinje som sedan börjar att röra sig upp igen.
Jag har inte kontroll över vad jag ska göra i skolan, faktiskt ingen kontroll över pluggandet över huvud taget, Ett bra exempel är att jag har en inlämmnings uppgift i svenska imorgon och jag vet inte ens vad den går ut på, vi har haft ett par veckor på oss att göra den men jag har inte ens läst pappret. Rummet börjar likna en översvämmad soptipp med kläder överallt, saker som blivit omkastade som en tornardo rört om...kanske är jag en sån.. en tornado.
Jag försöker komma på hur jag ska kunna få ihop lite pengar till en ny kamera och det enda svaret jag kan finna är att skaffa jobb, men hur ska jag klara det när jag inte har kontroll över något annat i mitt liv. Allt jag strävar efter är att ha kul och sen kunna få sova. Jag har kommit på att jag är otroligt lat! jag måste börja röra på mig mer, men nu är...

Skrivet av CreamyRed, 2007-03-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har en hel del saker jag ska ta itu med framöver.Därför tänkte jag göra en lista så att jag kommer ihåg.


IDAG:

 1. Välja kläder inför imorgon.
  Måla om naglarna.
  Få tag på Robin och fråga om numret som mamma behövde.
  Plocka ihop lite lite i mitt rum, men städa gör jag imorgon.
  Prata med Allan om schemat.

IMORGON:


 1. Åka och gratta Emma efter skolan.
  Städa när jag kommer hem.

FÖRÖVRIGT :
[ alla dagar ]

 1. Plugga i skolan och komma i kapp det som jag har kommit efter.
  Hålla rent i mitt rum så jag får 500 av mamma.
  Ska jobb eftersom jag behöver pengar.
  Skaffa mer insperation till foto.
  Kopiera upp alla foton någon dag efter skolan som ska in i pärmen som ska in i Maj.
  Äta nyttigare.

Skrivet av CreamyRed, 2007-03-11

Visa hela (0 kommentarer)

Mår illa till och från, ont i brösten...kan knappt ta på dom.
Fan...tänk om! Mamma är uppe på apoteket och köper gravtest <3
Jag hatar att oroa mig så.

Skrivet av CreamyRed, 2007-03-09

Visa hela (0 kommentarer)

Det förbjudna suktar mig, det är nästan så att det kittlas i magen när jag tänker på det.
Jag vet knappt vem du är men ändå kan jag inte låta bli att tänka på dig. Du vet att du finns i mina drömmar, och jag vet att du tycker om att få finnas där.
Duger inte det jag har eftersom jag vill förnya det nästan hela tiden?
Jag vet att du är avundsjuk på honom. Men vill du veta en hemlighet? Han är avundsjuk på dig också. Inuti mig finns två viljor, en som nästan skriker efter det förbjudna och en som vill hålla kvar vid det jag har. Varenda gång jag loggar in på msn finns den där förbjudna tanken "hoppas att han är online" men det händer alltför ofta att den där klumpen i magen kommer när jag ser att du inte är det. När jag gråter drömmer jag alltid om att krypa upp i ditt knä och borra in mig i din hals, på något sätt får den tanken mig trygg. Men när jag sedan ser mig omkring och inser att jag faktiskt inte ens har träffat dig så kommer...

Skrivet av CreamyRed, 2007-03-09

Visa hela (0 kommentarer)

sjuk igen som vanligt kan man väl säga. Jag har haft mina tankar lite här och var på senaste tiden. Ibland känner jag mig som en splittrad glasbubbla.
Saknaden efter pappa. Allt som har med kärlek att göra. Skolan.
Ja de mesta har känts som en plåga den senaste tiden, ingenting blir som jag önskat och jag börjar tappa orken i skolan vilket gör mig rädd att behöva gå om ettan. Jag tänker på pappa för det mesta hela tiden, jag och mamma kollar igenom gamla band. Ibland tror jag att jag går omkring med ett stort svart hål i bröstet som man kan se rakt igenom, tomrummet efter pappa.
Sen är jag förvirrad när det gäller kärleken också men det orkar jag inte berätta.

Skrivet av CreamyRed, 2007-03-08

Visa hela (0 kommentarer)