En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

CuddlyCake

Huvudvärk och Pixelstreck

Japp, nu som de ser ut så har jag ett jätte skrikande rött streck på vänster sida av skärmen på min älskade dator och de gör mej lite upprörd för de e verkligen jätte rött och jätte irriterande. Huvudvärk kan man säga att jag har haft i snart en vecka och de går inte över så de e jag oxå lite smått deprimerad över :( Men de går inte att göra så hemskt åt just nu.

Så vad har hänt dom senaste dagarna? Jo, den cpstörda skolsystern på John Bauer och sen Annaklara från socialen i söderköping tyckte att jag inte har en lämplig förälder eftersom att jag slutade svara i mobilen när dom ringde typ 3 gånger per dag och ganska tidigt på morgonen och bara allmänt hela tiden. Så nu är man typ anmäld hos socialen av ingen mindre än skolsystern på skolan. Och de som nog gör de hela så underbart är att hon anmälde mej där när hon sa att hon skulle snacka med en annan kurator och sen talar om för mej att soc ska ringa. EEEEEHHHHHH VAAA?!?!?!? Så nu måste hela min familj tpy möte där för annars hotar dom med att omplacera mej hos en annan familj tills det att jag fyller 18. Så man kan ju med andra ord säga att livet inte känns så jävla bra just tack vare en skolsyster och fejk kurator som förstör mitt liv. Tack så himla mycket! Du har varit till stor hjälp för min huvudvärk som jag gick till dej för. Hmm...!!!!!! Tack att alla verkligen måste sabba mitt liv så fort som dom får chansen, de känns verkligen betryggande att man lita på folk!

Förutom de så har de nog antagligen inte hänt så mkt. Vi hade en katt hmma hos oss en vecka eftersom att den hade sprungit lite vilse men den blev hämtad av sin ägare i söndags så nu e han borta med. Förövrigt så såg han precis ut som Pierres katt Cascada förutom att han var en ja.. en hane uppenbarligen!

Skrivet av CuddlyCake, 2008-01-29 17:01

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.