En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Dagh

Daghens blogg

Knarklös i Gävle.

Och Nils sade: ”Fan vad fjortisemo din blogg har blivit.”
Har han rätt? Ja, varför inte. Nu är det alltså dags att rycka upp sig och skiva något av märket ”Meningslöst & Skrattframkallande”, likt på den gamla goda tiden.
Jag kan ju berätta att Melody Club var en succé förutan dess like. Ojoj, så kul vi har, joddlade Lundie, när han försökte våldkyssa mig.
Jag såg inte bara en rolig sångare, jag träffade dessutom två mycket trevliga herrar i en korvkioskkö som undrade om jag hade knark på mig. Tyvärr, jag letar faktiskt efter knark även jag, blev mitt svar. En av gubbarna tyckte att jag såg snobbig ut, med min groggfläckade kavaj. Snobb kan han ju vara själv, han som säkert äter korvkioskmat var och varannan kväll.
På fredagen fastnade jag i en bastu med en massa halvokända människor. Det var en konstig upplevelse att se dessa män springa runt naken och spela tennis. Ja, inte i bastun då, utan i en tennishall.
Lördagen slutade som så många gånger förr på ett toalettgolv. Klockan halv sju på morgonen frågade fader vad jag gjorde där. ”Väntar på Lundsson”, blev mitt svar. Jag hade druckit för mycket högkoncentrerad saft. Då blir man lätt sömning och illamående.
I detta nu har en märklig liten man gjort intrång i min kropp. Han får mig att svettas på benen och frysa i näsan. Han presenterade sig som Influ Ensa. Fult namn, på en ful gubbe. Jag hatar honom dyrt och heligt. Snart ska jag sparka ut honom, så jag kan gå tillbaka till min högt älskade skola, där jag brukar rita streck. Jag gillar streck.

Nu ska jag och Influ gå och duscha. Lev trevligt, även ni som är i Kenya.

Skrivet av Dagh, 2007-02-20 15:39

Skön blogg :)

Skrivet av jelin, 2007-02-20 16:02

Inte fjortisemo då? I så fall har jag lyckats!

Skrivet av Dagh, 2007-02-20 22:36

Du har lyckats, grattis! :P

Skrivet av jelin, 2007-02-20 22:42

Letade du efter "knak"?.. Bra att du rycker upp dig! :)

Skrivet av Nisse såklart!, 2007-02-21 09:30

Tss. Det är du som läser fel, pundhuvud!

Skrivet av Dagh, 2007-02-21 15:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?