En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Dagh

Daghens blogg

Jag har blivit tagen.

Uscha, vad mycket skumt man har för sig.

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ”tagna” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ”tagna” och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag blöder näsblod väldigt ofta. Om jag har väldigt mycket tid när jag blöder, brukar jag använda blodet som färg och näsan som pensel. Jag har gjort många fina teckningar på hushållsrullar. Bland annat en svan jag är riktigt nöjd med.

2. Det händer minst en gång i månaden att jag gråter när jag kollar på Scrubs. När Dr Cox, som jag gärna personifierar mig själv med, för ovanlighetens skull gör något riktigt snällt, brukar det bli en tår eller två. Senast igår bölade jag som en böckling.

3. En gång för längesedan, stoppade jag en ballong i en abborre och blåste upp den. Den såg väldigt löjlig ut. Jag och min kamrat Daniel, som för övrigt har en för hög gom, skrattade länge och mycket.

4. Jag har alltid haft en förmåga att vara väldigt skeptisk mot mat. Min mor råkade en gång nämna att det var salt i köttfärssåsen, varpå jag vägrade äta den. Efter en lång tid svidande argumentation mot min arma moder, slutade det hela med att jag, ilsken som ett bi, satt i duschkabinen och rev sönder mina långkalsonger.
Det hela slutade dock rätt lyckligt och jag tejpade ihop kalsongerna och åt köttfärssåsen.

5. Min första kärlek, var en lärarinna som ömt tog hand om mig när jag ramlat av en stol och dundrat in huvudet i ett element. Jag har fortfarande inte upplevt samma mänskliga värme, som den jag fick av henne, när hon baddade min blodiga panna. Susanne, hette hon och heter troligtvis det fortfarande.

6. Jag har ett flugbindarset som jag regelbundet binder flugor i. Jag har nog gjort bortåt 200 flugor fram till dagens datum. Guldribbat haröra är min specialité. Faktum är att jag är väldigt svag för fiske i så gott som alla former. Men det går man ju gärna inte ut med.

Nu förstör nog jag hela leken, men jag tänker inte ”ta” någon. Jag har på tok för lite bloggvänner för att det ska vara möjligt.

Skrivet av Dagh, 2007-03-26 21:26

Herregud. Du är sanningen en sjuk människa.

Skrivet av knövas, 2007-03-26 22:04

Borde du inte personifiera dig själv med JD istället?

Skrivet av Flan, 2007-03-26 22:54

Kan tyckas, men det är bara initialerna som är lika där. JD är alltför moraliskt lagd.

Skrivet av Dagh, 2007-03-26 23:00

Fast jag tycker att du mycket möjligt skulle kunna vara en av dom smartaste människorna jag läst om hittills. Dessutom garvade jag typ högt när jag läste just det här inlägget, och det vill inte säga lite då jag sitter i skolans bibliotek och känner mig asdum. Ha. Får jag komma på sex konstiga grejer om mig själv mest på skoj då?

Skrivet av ElaTeskoj, 2007-03-27 10:46

Självklart. Du är nu inofficiellt tagen. Grattis och tack.

Skrivet av Dagh, 2007-03-27 13:39

hahaha Fan va kul :D

Skrivet av J, 2007-03-27 13:55

Haha go paint

Skrivet av srfyjt, 2007-04-01 21:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?