En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Dagh

Daghens blogg

Håll i hatten. Det är så mycket tjyv och rackarspel som pågår här.
Skål!

Jag måste ju vara helt dum i huvudet. Ikväll har jag verkligen slagit alla rekord. Jag kommer vara tvungen att ha en plastpåse på skallen för resten av livet. Förlåt Flinck, clary, Hanna, Jenny, Markus, nån kille med röd skjorta, Johanna, Robin, Mig själv, Emelie 1, Emelie 2, Jessica och Frida. Idag ska jag plugga. Som allt annat i närvaron kommer det gå som en dans.

Jag hatar allt och alla. Och de jag inte hatar är jag stygg mot.

Skrivet av Dagh, 2006-12-17

Visa hela (3 kommentarer)

Bloggis. Namnet känns lite väl glatt och festligt för min del. Jag är ju trots allt en själ med mycket bistert utseende och ett mörkt, halvtrasigt hjärta.
Ikväll planerar jag att ta in skadligt stor mängd alkohol, bara för att verklige glömma bort den hemska tiden som jag går igenom. Aldrig populärt att bara beklaga sig i bloggar, men satan i gatan, vad trist livet är. Det är mörkt ute, hjärtat gör ont (fysiskt och psykiskt), lunar är borttagen, fötterna fryser jämt, jag är fläskig och flottig och jag har kilometer med skolarbete framför mig. För tillfället har jag faktiskt halsbränna också.
Ikväll sviker alla mig, det är bara den ständigt pålitlige Nylund som jag ska ut med. Alla tragiska stackare var ju på tönt-tranan igår istället (okej, för fyra veckor sedan var jag en av dem), så de så kallade kamraterna har inte råd ikväll. Utan Torsbergstranan och lunarstorm är mitt liv mycket fattigare, än vad jag trodde att det skulle bli innan jag lade av med dessa...

Skrivet av Dagh, 2006-12-16

Visa hela (0 kommentarer)