En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Dan_lees bloggis

Mycket händer innan man kommer till slutet men jag tänker sammanfatta lite grann:

Ida åker till Göterborg och där gör hon det värsta av sig, även hånglar hon med Babak på en fest, hon är envis och taskig mot Sandor. Efter festen får hon åka direkt hem, efter att Sandor och Babak slagit med varandra.

Efter att Sandor och Ida tappade kontakt med varandra, började hon plugga hårt inför gymnasiet. Ida och Vanja som var fiender börjar rida häst och gå på någon club, allt löser sig med Idas mamma som hittar sin nya "pasion" yoga och meditering plus att lära sig nya språk och gå på kurser.

Nästan i slutet får Sandor tävla inför en Euro grej i Stockholm. Ida får reda via en tidning om tillställningen och blir peppat av mamman och Vanja om att gå ditt och heja på Sandor.

bla bla bla och till slut blir de tillsammans och livet går vidare.... de får barn och blir happy resten av livet=) skojar bara.

Skrivet av Dan_lee, 2006-06-02

Visa hela (0 kommentarer)

Sandor gör uppror mot mamman och bestämmer sig för att lägga av med dansen. Morsan blir väldigt ledsen och bryter den nära kontakt hon hade med Sandor. Allt blir annorlunda hemma, Sandor börjar vandra på stan med några killar från fotbolslaget han spelar i, bland andra Babak, hans absolut största fiende.

På grund av de nya förändringar i hans liv, råkar Ida risig till med Sandors mamma och pappa som skiljer på henne efter nerläggningen av Sandors dansundervisningar.

Efter någon tid förstår Sandro att dansen är sin grej, det som gör honom olika från de andra gatukillar som han umgås med. Han orkar inte längre med det nya liv och börja dansa igen utan att någon är medveten om det. Han utveklar sin dansförmåga och övar och övar, det är nyckeln till att bli bäst.

Skrivet av Dan_lee, 2006-06-02

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan

Jag Dan Lee har läst ut boken, faktumen är att jag har inte bloggat ända fram till slutet men jag gör det förran fredag.

Skrivet av Dan_lee, 2006-05-31

Visa hela (0 kommentarer)

Sandor och Ida skriver till varandra med kort med, vad snygga de tyckte om varandra men ändå var tveksamheten hög.

Relationen mellan Ida och hennes mamma är ganska ok eftersom s. 144 planerar de en dejt till morsan. Hon skulle då dejta en snäll man som älskar att laga mat och att myssa men som alla andra tillfällen blir mamman packad och depi igen, hon missar chansen att ha ett bättre liv och kunna försörja Ida. Darigenom hotar Ida mamman med att flytta till USA med pappan om mamman inte väckte till liv igen.

En rolig händelse inträffar sidan 155 när Sandor tjuvtittar på hur Aron, alltså brorsan har sex med hans tjej. Han hade som vi vet inte haft sex eller något, man kan tänka sig.

Om vi lägger märke från 164, när Ida har "tjejkväll" hemma och bestämmer sig för att köra en hatchichhhhhhhh. Ida kan inte hålla för sig allt om Sandor och vad han är för person samt alla hemligheter som att till ex. Sandor var dansör och oskuld. Plötslig kommer han hem till Ida och blir...

Skrivet av Dan_lee, 2006-05-31

Visa hela (0 kommentarer)

1. Sandor väljer att spela fotboll med killarna i skolan, han är duktig och smidig med bollen. Valle börjar gilla Sandor och försöker uppmuntra honom till att börja spela i Valles fotbollsklubb.
Ida vägrar att fortsätta vara en slampa och alckis men det blir svårt eftersom polarna har dålig inflytande på henne. Ida känner sig värdelös.
Sandor och Ida fortsätter att maila till varandra och ljuger om vilka de är. De låtsas vara någon de inte är.
Idas mamma verkar vara återhämtat från depressionen men efter ett tag blir hon deprimerad igen, allt går åt skogen.
Sandor och Tobbe blir bjudna på fest hos Valle. Sandor tar med sig en flaska tekila, han blir berusad och beter sig taskig mot Tobbe som sedan går från festen.

2. Det varierar. Då är relationen starkare och de blir beruende av varandra. Förhållade förstörs på grund av alla lögner om sina personligheter men efter ett tag tar de upp kontakten igen.

3. Jag antar att de är rädda för att...

Skrivet av Dan_lee, 2006-05-02

Visa hela (1 kommentar)

Sandor:
Han är en 15 årig kille som går i högstadiet. Han bor någonstans i Göterborg. På fritiden dansar han ballet och håller sig utanför utelivet. Om sex kan han inget,inte ens kysst eller sett porrfilmer.

Hemma hos Sandor känns det som att ingen bryr sig om vad han tycker och vad HAN vill göa med sitt liv!
I skolan och på gatan blir han mobbad av två killar hela tiden, eftersom han är lite bögit? men enligt det som stor i boken är han intresserad om tjejer!
Genom en sådant chattsite han och Ida börjar kontakta varandra och mejla ofta. Upenbarligen ljuger han mycket om hur han verkligen är som person, det tyckte jag i alla fall efter att ha läst ut boken en gång!

Ida:
Hon går i nian och är värsta bimbo. Säkert är hon vacker och sexy, eftersom hon fixar massor med killar och sprit och komma in på disko fast hon är minderårig.
Hennes mamma är mycket deprimerad och inte orkar med något, arbetslös och hel förstörd. Ida har ingen som tar hand om henne,...

Skrivet av Dan_lee, 2006-04-26

Visa hela (0 kommentarer)