En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Dan_lees bloggis

Sandor/Ida blogg till sidan 58

Sandor:
Han är en 15 årig kille som går i högstadiet. Han bor någonstans i Göterborg. På fritiden dansar han ballet och håller sig utanför utelivet. Om sex kan han inget,inte ens kysst eller sett porrfilmer.

Hemma hos Sandor känns det som att ingen bryr sig om vad han tycker och vad HAN vill göa med sitt liv!
I skolan och på gatan blir han mobbad av två killar hela tiden, eftersom han är lite bögit? men enligt det som stor i boken är han intresserad om tjejer!
Genom en sådant chattsite han och Ida börjar kontakta varandra och mejla ofta. Upenbarligen ljuger han mycket om hur han verkligen är som person, det tyckte jag i alla fall efter att ha läst ut boken en gång!

Ida:
Hon går i nian och är värsta bimbo. Säkert är hon vacker och sexy, eftersom hon fixar massor med killar och sprit och komma in på disko fast hon är minderårig.
Hennes mamma är mycket deprimerad och inte orkar med något, arbetslös och hel förstörd. Ida har ingen som tar hand om henne, därför blir hon så självständig/säcker.
Henne och Sandor vill förändra sina liv med varje gång de är på väg halkar dem, där kände jag igen mig och de flesta tror jag!

Skrivet av Dan_lee, 2006-04-26 11:56

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.