En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Darling007

En som tänker litet och stort

Då var det alla hjärtans dag igen och för första gången på mycket länge så tycker jag att denna dag är härlig!

Så här löd det år 2008: ""Var för några år sen jobbigt att möta denna kommersiella dag, men jag har med åren börjat förlika mig med mitt singelöde. I år lyckades jag dock undvika dagen ganska väl och behövde därmed inte tänka så mkt på den, tills de allra sista timmarna (...) Men sen kom det! Bestämde mig att gå hem från stan och under min ca 30 minuter långa promenad så såg jag mer kärlekspar än på mkt länge! Passerade till råga på allt en mysig liten italiensk krog och där var det fullsatt av kuttrande kärleksstinna par.
Jag är inte bitter, jag älskar egentligen kärlek och jag förklarar den ofta till mina nära och kära, men jag saknar dock den där "the special someone"..."

Jag var nog bitter det året trots allt, hur mycket jag än försökte förneka det! Nu behöver jag dock inte låtsas längre! Jag har någon att visa min kärlek denna...

Skrivet av Darling007, 2011-02-14

Visa hela (0 kommentarer)

Har verkligen vart urusel på att blogga, men sen så skriver jag ju inte heller något vettigt som folk vill läsa så det gör nog inget!

Men idag vill jag skriva för det är en spännande vecka som ligger framför mig! Den här veckan kan min framtid avgöras! Eller nja, nu lät det kanske lite väl överdrivet men lite stämmer det i alla fall! I slutet av veckan vet jag eventuellt ifall jag får mitt livs första riktiga arbete! I så fall måste jag lägga på ett kol med uppsatsen och börja söka ny lägenhet här i stan! Får jag inte jobbet så väntar en annan spännande förändring i livet. Då säger jag upp lägenheten här i Uppsala från och med sista maj och flyttar tillbaka till Sthlm igen! Så hur det än blir så känns det lite som en win-win situation! Jag ser verkligen framemot denna vecka!

Skrivet av Darling007, 2010-04-11

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är som en superbra disktrasa, en extra dyr wettex disktrasa! Jag suger upp all skit effektivt och lämnar ingenting kvar. Suger till och med upp (åt mig) sådant som kanske inte var meningen. Varför växte jag till att bli så jävla absorberande, varför tar jag åt mig allt så personligt och blir så sårad? Varför kan jag inte vrida ur mig efteråt och bara glömma allt? Nej för inte ens en dyr wettex kan man vrida ur till helt torr efter att man använt den, även den bästa av trasor är fuktiga en tid efter, även en wettex.
Ibland torkar de så sakta att man måste slänga dem för de börjar lukta unket och äcklig och är oönskade. Det har inte hänt mig ännu, men ibland känns det inte som att man orkar vrida ur sig själv igen. Ja jag har en dålig dag idag, men egentligen så har det byggts upp under en tid. Har fått ta så mycket skit, har fått lyssna på så mycket dåligt, har fått "pikar" på den person jag är. Ja jag vet att jag tar åt mig för mycket, men det är sån jag...

Skrivet av Darling007, 2009-05-27

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag installerat mig i Riga och kommit igång på praktiken. Hinner inte skriva så mkt nu, men återkommer senare iveckan eller nåt.

Kram kram

Skrivet av Darling007, 2009-01-20

Visa hela (1 kommentar)

Jag har fastnat i bloggträsket, och det är illa! Fanns inget o se på TV idag och jag orkade inte läsa klart uppsatserna som jag skulle, så jag gav mig in i bloggträsket och sjönk djupt ner på en gång...
Kollade med ett öga på "Let´s dance" och började fundera på vem den där Blondinbella egentligen är, så jag bestämde mig för att läsa hennes blogg. Där hade hon en artikel om blogg-toppar så jag var ju tvungen att kolla in 1:an på "icke-kändislistan". Ville ge dessa tjejer en chans, men man slutar ju aldrig att förvånas över dessa människor! Vet inte om man ska skratta eller gråta.
Efter dessa väldigt unga småtjejer så gick jag över till Gynnings blogg och hade väl kanske hoppats på lite mer substans, men så fel jag hade... Nej ska nog hålla mig till mina kompisars bloggar även i framtiden!

Skrivet av Darling007, 2009-01-09

Visa hela (0 kommentarer)

Nytt år betyder nystart! Och denna blogg ska från och med nu bli en gladare sådan. Kommer bli mer av en resedagbok från och med nu, där jag kan hålla de nyfikna uppdaterade på vad som händer mig i Riga.
Den 18:e drar jag, därefter börjar uppdateringarna!

Skrivet av Darling007, 2009-01-08

Visa hela (0 kommentarer)

Ojoj detta har verkligen varit ett upp och ner år, rena rama berg&dalbanan! Ska nog kontakta Gröna Lund och se om de vill ha ritningarna på den, lär bli ett riktigt j*vla åk ;-)

Året började rätt bra, mådde bättre än på länge allt såg ljust ut. Fortsatte i stort sätt så enda till slutet av September...eller tror det iaf, kan inte minnas något jättedåligt däremellan mer än en jobbig b-uppsats och mycket plugg. Sen kom den där dagen när allt bara exploderade i enorm lycka och jag var världens gladaste tjej i världen. Jag hade "hittat" en toppenkille och han var upp över öronen kär i lilla mig. Drömmer mig fortfarande tillbaka till en helt underbar date på Djurgården, vi hyrde cyklar och tog oss runt, åt massa god mat och hade det underbart. Även om han inte längre finns i mitt liv, så blir jag helt varm när jag tänker tillbaka på den dagen! Och det minnet kan ingen ta ifrån mig. Det här var den enorma nerförsbacken på berg&dalbanan, för där är ju nerförsbackarna...

Skrivet av Darling007, 2009-01-08

Visa hela (0 kommentarer)

Då var den äntligen här, dagen som vi alla väntat på! Det sägs att julafton är barnens högtid, men jag tror nog allt att även alla vuxna känner sig eller vill känna sig som barn igen!
Tyvärr har inte julstämningen riktigt infunnit sig, men jag skall försöka råda bot på det genom att snart klä granen med lillebror Far måste bara komma in från sin morgonpromenad med vovvarna först och rätta till granen för den står alldeles snett. Hahhaaa granen är alltid en återkommande historia i vår familj, antingen klagas det på att pappa "lånat" en alldeles för ful gran från skogen, eller så fungerar inte ljusen och då blir det panikshopping på BRISAK efter nya, eller så hittar vi inte toppstjärnan. I år har vi dock testat ljusen i tid och efter alla år av "saknad" toppstjärna så hittade jag i år 3 stycken i jullådorna. I år låg dock problemet i julgransfoten! Pappa köpte en jättefin från Biltema, men det visade sig att den läkte och parkettgolvet fick sig rejält med...

Skrivet av Darling007, 2008-12-24

Visa hela (0 kommentarer)