En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Dempas bloggis

Han lät mig ju bara gå...
"det funkar inte".
"nähe".
Han spjärnade ju knappt emot. Han har låtit mig åka och lämna vårat förhållande. För gott for all we know. OM det nu hade varit värt en massa för honom så borde han kämpat lite mer, inte bara följa med som den mes han verkar vara. Men det är väl bra att veta nu i efterhand att vi inte spelade så stor roll för honom ändå. Han hittar väl en ny snart.
Nej, jag vet inte exakt var felet var mellan oss. Jag behöver space och han gav mig det, men i en så extrem riktning att jag känner att vad vi en gång hade inte kommer tillbaka. Om han vill ha med mig att göra för han göra en effort. Jag kände mig som prio 2 konstant nu i somras. Fy fan för det. Han spenderade mer tid med att bygga om och tjäna pengar istället för att tillbringa dem med mig. Han VISSTE att jag skulle åka, men sket tydligen i det. Därav kan inte vi betyda så mkt.
Jag drömde att han pussat på en tjej och att de skulle börja dejta. Åh jävlar vad...

Skrivet av Dempa, 2006-08-27

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är jag hemkommen till Uppsala. Tjockis är med mig och efter en tid i transportburen är hon glad att få vara hemma. Hon trivdes på en gång. Låg och kråmade sig på mattan och var så söt =) Tyvärr var jag tvungen att köpa äckelsand till henne. Djuraffären hade stängt, så jag tog ICAs egna sand. Men när den är slut så blir det exklusiv sand.

Nu har jag nästan fixat med allt i lägenheten. Lite disk och så, men alla kläder är i garderoben. Jag gjorde ngt jag har svårt för... jag lade undan några plagg för Myrorna. Jag har inte använt dem på 1 år, så varför spara? De är sådana som krympt på längden oxå, och jag hatar magtröjor.

På måndag börjar skolan och jag är väl lite förväntansfull. Just nu trivs jag bra med mig själv och allt omkring (förutom lite svartsjuka när det gäller X:et, men men. Det går nog över snart när jag får annat att tänka på, jag ska inte höra av mig till honom iaf, det blir bara värre). Jag är lite velig när det...

Skrivet av Dempa, 2006-08-25

Visa hela (1 kommentar)