En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
DenGodaRebellen

Den goda Rebellen

En blogg, tusen ord

That's why we are here.. Ljuder det mäktigt i mina högtalare. Hjärtat slår dubbelt i takt med trummorna som hörs i bakgrunden, den kyrko liknande synten och den mjuka råa rösten får en att jubla. Låten är gjord av Engima och låten heter Out from the Deep. Dom har även gjort låten ''Return to Innocent'' som du kanske känner igen och låten ''Why''. På dom flesta faktasidorna står det att dom sjunger mycket new age och andlighet. Så om du gillar sån musik så kommer du älska dom här. Jag är mycket för rock och metal, men fan.. dom här är bra! och se på deras mäktiga videor också!

//Jenny - Den gode rebellen

Skrivet av DenGodaRebellen, 2008-04-26

Visa hela (0 kommentarer)

När jag sitter i rummet och bara klinkar på gitarren och kanske drar några riff. Så är det enda ögonblicket jag verkligen inte känner eller tänker något. Och om jag ska medge så gillar jag det. Dels för att musik är ett stort intresse, dels för att slippa den vardagliga rutinen. Tiden stannar till en stund och då får jag verkligen syssla med något jag gillar. Ibland kan det bli en besvikelse, man kanske inte fixar ett viss ackord eller en text. Men så är det, allt funkar inte. Frustration kanske bryter ut och så är man på dåligt humör hela dagen. Det ger mig en del utmaningar till att inte ge upp, kämpa och då går det. Utmaningar skulle jag behöva rejält mycket av. Jag har alltid tagit den korta och den snabba vägen. Men när jag verkligen utmanar mig själv kan jag bli så stolt, så det kan hålla i flera dagar

// Jenny - Den goda rebellen

Skrivet av DenGodaRebellen, 2008-04-25

Visa hela (0 kommentarer)


Kiruna, en av dom större vägarna..

Skrivet av DenGodaRebellen, 2008-04-25

Visa hela (0 kommentarer)

Mitt namn är Jenny, efternamnet säger jag inte. För då kanske en galen pedofilisk människa står utanför min dörr om några dagar. Så jag hoppar över det. Jag är 15 år gammal. Om jag skulle beskriva mig själv med några ord sålåter det: Sjuk Humor, Äventyrlig, sportig, omtänksam, behåller mina vänner, visar respekt, hårdrockare, älskar frihet, hatar att lyda någon annan, skogmänniska, gitarrist, står med båda fötterna på jorden men ibland inte. Så det var några personlighetsbeskrivninger på mig själv. Något mer du undrar så skriv eller kommentera. Tål kritik och självklart gillar jag att få beröm. En annan grej jag kan ta upp är att jag är född i Boden, men bor i Kiruna sen 13 år tillbaka. Ungefär.

(Kolla in min andra blogg, om du gillade den här! HastaLaVistaNorrbotten.blogg.se)

Skrivet av DenGodaRebellen, 2008-04-25

Visa hela (0 kommentarer)