En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Diana

Min klon är snyggare än... Skvallerbitchen

Min blogg, där jag blandar humor och vardagsliv med omvärldsreflektioner och ordbajseri.Tänker inte länka till Aftonbladet så ni får en bild istället.

För två veckor sedan avslöjade Fria tider ett mail från Migrationsverket som går ut med dessa direktiv till sina tolkar: ''Du ska inte ha symboler på dig (smycken typ kors) som visar religion. Det ska inte användas.'' Dom ENDA medierna som tog upp detta var Avpixlat och Fria tider (som jag för övrigt kan rekommendera till alla icke-SDare på min Facebook).

Idag skriver Aftonbladet att boende på kommunala äldreboenden har möjligheten att välja personal som inte bär slöja. Man gapar om diskriminering och att detta kan bryta mot lagen. Man talar med DOs presstalesman som säger ''hela syftet med diskrimineringslagen är att man inte ska göra åtskillnad baserat på etnisk tillhörighet eller religion'', och drevet är igång. Trots att det inte handlar om ett förbud, utan om en valmöjlighet. Egentligen skulle drevet handlat om förbudet att ej få bära kristna kors. Men icke, det var väl ''fel'' religion.

Varför har Islam en särställning i det...

Skrivet av Diana, 2015-03-04

Visa hela (0 kommentarer)

Lillbus har drabbats av en lättare noja för att fastna i hissen. Det är nämligen liksom en liten fördröjning, från att hissen stannat till att det går att öppna dörren och detta innebär att man kanske har fastnat och aldrig aldrig kan komma ut. När man är fem år. Och är en lillbus.
Igår när vi kom hem så skulle posten tas med och i brevlådan låg det dammsugarpåsar.
Dessa tog vi med och hissen skulle åkas. Upp kom vi och sedan kom femåringsnojan.
Då sa jag (ja man får vara kreativ i sådana situationer): -Inga problem. Jag fixar det. Jag har... DAMMSUGARPÅSAR TADAAA! Sedan gjorde jag ett sådant där karateutfall med haaajaaaa- ljud och vips gick det att öppna dörren.
Lillbus var lite imponerad och inte lurad alls, men road och garvade högt åt mitt tilltag.
Imorse och ja vi försov oss och ja vi fick bråttom och ja det är typiskt och allt det där, så fick Lillbus ett skrattanfall då han tryckte upp hissen och mindes gårdagen.
-Oj, sa han, hoppas hissen funkar. Vi har inga dammsugarpåsar.
-Det är lugnt,...

Skrivet av Diana, 2015-03-04

Visa hela (0 kommentarer)

Ahh... näää... så här kan vi inte ha det. Vi kan ju inte avrätta någon med grumligt gift. Någon kan ju typ bli förgiftad eller nåt då ju.
Ja, jag fattar att det måste vara perfekt och ogrumligt, för det kan ju vara fel på det då och innebära onödigt lidande för den som ska dö. Kanske att det tar längre tid.
Vilket är ironiskt och lite av en paradox. Eller komplett vansinne i min värld. Dödsstraff överhuvudtaget. Jag gillar inte. Även om vissa borde få det, kan man tycka, men nej jag är emot. Mycket.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20409336.ab

Skrivet av Diana, 2015-03-04

Visa hela (0 kommentarer)

Det här kanske låter hårt, men om kvinnan är hans "vän" och vill besöka honom i fängelset, så varför lägga resurser på bevakning av besöken? Sorry men är hon omyndig, tvingad att besöka honom, bakom flötet samt total- analfabet? Har hon ett hum om vad han gjort, är vuxen och till och med förälder, så borde hon ta mig fan ta ansvar för sina egna handlingar. Hon väljer att träffa "sin vän". Om sedan "vännen" beter sig "opassande" så kanske hon lär sig något. Och kom inte med något blablabla kärlek. Blablabla vänskap.
Vad är det värt om det måste ske under övervakning? Sorry men jag har inte tålamod för att ens låtsas visa empati och försöka "förstå" sådana dumskaft.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20408956.ab

Skrivet av Diana, 2015-03-04

Visa hela (0 kommentarer)

Jag godkänner. Han kan spela i den filmen. Helt okej för mig. Jag kommer ändå inte se den.
Ja jag är anti och nej jag gillar inte honom.
Av 50 olika skäl. Totalt onyanserat visserligen, men som filmtittare och därmed filmindustri-alster- mottagare så kan man ju ändå någonstans tycka att man kan definieras som kund. Och det vet ju alla att kunden har rätt.
Och nej, jag skriver inte "alltid" för alltid är så definitivt och kunder kan faktiskt ha fel. Fast inte i det här fallet.
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article20406424.ab

Skrivet av Diana, 2015-03-04

Visa hela (0 kommentarer)

Följer en hel del serier, som vissa av er vet och alla andra nu blir ordentligt upplysta om. Och har kommit på att tiden inte räcker till. Ergo rensning och håll med om att det är högintressant information.
Ska härmed sluta kolla på dom som alltid och obönhörligen hamnar sist på min kolla-lista. Hädanefter ska jag bara kolla dom som ger måste-se-känsla.
Men vi kan väl hålla detta oss emellan? Vill ju inte såra någon serie liksom.

Skrivet av Diana, 2015-03-04

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av Diana, 2015-03-04

Visa hela (0 kommentarer)