En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Diana

Min klon är snyggare än... Skvallerbitchen

Min blogg, där jag blandar humor och vardagsliv med omvärldsreflektioner och ordbajseri.Nya favvomärket.
Garanti på riktigt ;)

Skrivet av Diana, 2014-09-02

Visa hela (0 kommentarer)

70 tjänster ska bort på Expressen.
Samtidigt rekryterar Expressen Kultur till podcasten Hämndens timme som kommer handla om ras och kön.
Ja, för det vi har brist på är diskussioner om ras och kön, inte gedigen journalistik.
Prioriteringar schmioriteringar. Ut med journalisterna, in med antirasisterna!

Skrivet av Diana, 2014-09-02

Visa hela (0 kommentarer)

Skam på torra land, brukar man säga. Det här är värre.
I går morse satt Jan Guillou i morronsoffan och vräkte ur sig grova felaktigheter om vad man visste och inte visste om Förintelsen medan den pågick. Han rullade tillbaka historieforskningen till den självbild som rådde inom svensk överklass runt 1960: vi visste ingenting, hujedamej.
För den som suttit och vevat mikrofilm och sett hur Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Judisk Krönika, UNT och andra tidningar skrev öppet om "Två miljoner mördade judar" redan vintern 1942 - våren 1943 är detta värre än historieförfalskning. Den som vill veta vad man faktiskt visste - om man nu läste tidningar - kan bläddra i standardverket "Sverige och Förintelsen" av Mattias Tydén och Ingav Svanberg. De återger artiklar, tidningsklipp och fakta från Hugo Valentins vågbrytarartikel i GHT, december 1942, och skriver: "Valentin medgav att uppgifterna om vad som hände var svåra att kontrollera , men det råder ändå inget tvivel om att massmord ägde rum systematiskt och i stor...

Skrivet av Diana, 2014-09-02

Visa hela (0 kommentarer)

ALLAS LIKA VÄRDE - som de 7 ser den!
På sidan 8 i den ROSA broschyren från Försäkringskassan och PPM om Garantipension står att läsa:
För att få inkomst- och premiepension måste du ha tjänat in till pensionen i Sverige. För att få maximal garantipension måste du ha bott i Sverige i 40 år.
"Men om du till exempel är flykting kan du få full garantipension även om du inte bott i Sverige så länge".

Skrivet av Diana, 2014-09-02

Visa hela (0 kommentarer)

Miljonvinster från asylboende finansierade spa
Ett steg närmare simhall på Tjörn

Nejmen så bra. Då kan ju Tjörn öppna ett asylboende och överskottet kan gå till den där omtalade simhallen. Magi och trolleri, vips så behöver man inte höja skatten. Fan, jag skulle ha blivit ekonom.

Skrivet av Diana, 2014-09-02

Visa hela (0 kommentarer)

Läste precis att den flerfaldigt dömde våldsbrottslingen Sebbe Staxxet ska sitta med i SVT:s "Valprogram". Tack Sveriges television och övrig mainstream media för att ni ännu en gång bekräftar att jag tog rätt beslut som slängde ut teven förra året. Tanken på att mina pengar ska gå till att finansiera program där gäster som hotar politiker till livet och som rånat en hårt arbetande taxichaffis för att man velat leva ut en i huvudsak förortsbaserad våldsromantik får mig att vilja kaskadspy.

Jag har varit utsatt för brott. Det var nu många år sen men man glömmer inte. Hör ni det? Man glömmer inte! Hur tror ni att människor som blivit utsatta för Sebbe och hans likar känner sig när ni gång på annan väljer att lyfta fram dem i rampljuset? Jag fattar att ni vill få tittarsiffror och allt det där men lite självrespekt måste väl ändå även ni ha? Varför går ni inte ut till vanligt hederligt folk och frågar vad som rör sig inuti dem? Hur de tänker? Vad de har för funderingar kring sitt liv, sin vardag och de...

Skrivet av Diana, 2014-09-02

Visa hela (0 kommentarer)