En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Första tanden :)

Nu har Felicias första tand dykt upp. Hon har varit jätte gnällig och ledsen idag och det är inte så konstigt. Men det är inte förräns ikväll man kunde se nåt. Har ju märkt nu i två dagar att när jag har gett henne mat så har skeden stött i något hårt men inte kunnat se något. Stackars lilla Felicia har inte haft det lätt idag. Inte ville hon sova i heller så vi låg i vår säng och sjöng och kelade. Hur mysigt som helst :) Hoppas att hon slipper ha det så här när nästa tand dyker upp.

Mamma var här med vår mixer idag hon köpt till oss så att vi kan göra mat till Felicia. Så idag så smakade hon spagetti och köttfärssås men ville inte ha så mycket. Så klart så tog jag bort till henne innan jag kryddade en massa :) Så nu ska här göras en massa god mat till Felicia.

Skrivet av Dihrona, 2007-08-18 21:23

Hehhe...dem är så söta när dem har sina små risgryn till tänder...hihii, ja tiden bara springer iväg, anton är 7 månader och lite till och ja...snart e han storebror ju...hehehe känns lite overkligt, men himla mysigt...längtar till UL. Kramar

Skrivet av Myran_mia, 2007-08-20 11:51

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?