En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Förkylda!

Hatar att vara förkyld. Både jag och Felicia är förkylda men Felicia verkar må bättre nu vilket är jätte skönt. Jag mår hellre kasst än att min lilla ängel ska göra det. Ringde Peter nyss och han är med förkyld men jobbar ändå. Han mådde inte alls bra det hörde jag på honom. När han väl blir förkyld så brukar han bli riktigt förkyld. Inte ville han ha mat sen iheller och då mår han kasst. Fast tacos blir det ändå är så himla sugen på det nu. Det är faktiskt det ända jag är sugen på. Har en skål med godis brevid mig och jag är verkligen glad för godis men fy vad äckligt det är idag. Har inte ätit något ännu idag och det blir nog inget förräns det blir tacos.

Min kära syster är gravid i vecka 11-12 vet ej riktigt hur långt gången men nån stans där. Hon mår så illa och får inte behålla nån mat... tycker så synd om dig Diana men det är för en bra sak. Nu äntligen ska du och Jörgen få ert efter längtade barn. Fy att behöva vänta så länge som ni har gjort. Är så himla glad för er skull. Å så himla nyfiken på om det är en flicka eller pojke :) Kan inte sluta tänka på min Emelie. Blir så arg på hennes pappa, hur kan han bara göra så mot sin dotter. Det gjorde så ont i mitt hjärta när du berättade att hon blev ledsen igår och sa jag älskar min pappa men jag önskar att Jörgen var min pappa. En gång till han sårar Emelie så vet jag inte vad jag gör med honom, hon är mosters älskade tös och jag finns alltid här för henne. För dig och Jörgen med.

Mellan mig och Peter är det bättre, tror det iaf. Saknar honom faktiskt idag. Dem ska kanske spela nån raid (vet ej hur det stavas) som inte Peter gjort innan eller han började en gång men som vanligt la vårt internet ner så han kunde inte fortsätta. Men iaf så sa Peter det till mig och att det är jag som bestämmer om det är ok om han spelar idag eller inte. Och ärligt talat så är det helt okej för mig. Jag ska ändå tvätta hela kvällen och mår inget vidare så jag är inte mycket till sällskap och att ta Felicia är inga problem för mig fast jag mår kasst. Är så mysigt att kela med min älskling antingen framför tvn eller i sängen tills hon somnar :)

Nä nu ska jag fixa med tvätten och prata med en kompis som inte mår så bra och Felicia sover.

Skrivet av Dihrona, 2007-08-21 13:44

Hej gumman!
Ja, jag längtar med efter vårt efterlängtade barn :) Glad att du är glad för vår skull gumman! Ja, Emelies pappa kommer man nog aldrig förstå sig på... Är så otroligt trött på honom. Vi får väl se om han hämtar henne på fredag eftersom det är hans helg... Stort tack för att du finns för henne och för oss. Glad att vi fått mkt bättre kontakt och jag finns alltid för er med!

Skönt att det går bättre mellan dig och Peter nu! Hoppas det håller i sig!
Här var en till som kom hem super förkyld idag, Jörgen. Så nu åker vi väl på det allihopa :( Kramar om o sköt om er!!!!

Skrivet av Didda, 2007-08-21 21:03

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?