En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

En fika på stan!

Har igentligen inte så mycket att skriva idag men jag skriver ändå :) Idag så var vi på stan med Tania och Martin ja Ebba med såklart. Vi tog en fika och satt ute. Det var faktiskt skönt trots att vi är fökylda. Skönt att komma hemifrån lite. Våra förkylningar är på bättringsvägen vilket är så skönt. Hoppas att vi slipper det på ett tag nu men det kan man aldrig vara så säker på. Speciellt inte när man har barn.

Annars har inte så mycket hänt här. Allt är som vanligt tradigt och trist men men. Fast visst när jag spelar så får jag en massa snälla kommentarer som verkligen känns bra att få. Sen är där en del som är lite snuskiga men roligt iaf. Igår skrev en till mig innan han gick: "i have to go but i love you Emma and i will make sweet love to you later" Haha det lätt så roligt och folk som jag spelar mycket med sa att om vi lyckas klona Emma så kan vi tjäna en förmögenhet på det :) Så är man lite nere är det skönt att komma in där, där det finns folk som verkligen bryr sig och tar en som man är. Sen finns det oxå dem idioterna som bara kommer in och upptäcker att jag är en tjej, dem hör ju det när jag pratar och bara slänger ur sig en massa äckligheter men det blir snabbt bannade. Som en sa en massa snusk mm och skrev "milf" ( a mam i like to fuck) och verkligen började sextrakassera mig. Han blev bannad illa kvickt så han är aldrig välkommen in på Radox server :)

Nä nu ska jag snabbt kolla mina andra sidor innan jag tar en macka i lugn och ro. Sen är det dag att ta Felicia för Peter ska spela som vanligt. Idag är en sån dag som jag är så himla trött på honom. Ska bli skönt ikväll att komma ifrån denna "världen" och komma i den roliga med alla som bryr sig och gillar mig som jag är.

Skrivet av Dihrona, 2007-08-25 17:24

usch ja...förkyld o jävlig var jag med...sov i tre timmar sen^^

Skrivet av Cassiopeia, 2007-08-25 18:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?