En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Madde och Jonas

Var hos Madde och Jonas igår. Först åkte vi ut till igelösa till Jonas familj och snackade lite. Har inte träffat dem på ett tag nu. Dem är alltid så trevliga och man har alltid roligt där. Umgicks ju mycket med Jonas och Jimmy (han bror) innan så det har varit en del fester där. Sen åkte vi o handlade lite till middagen o lite sprit. Päronkonjak blev det så att vi skulle kunna göra lennart. Så jäkla god drink :) Allt var jätte mysigt, middag, tårta, drinkar, poker o en massa annat. Det vara bara vi tre. Bara och bara vi hade skit roligt. Jag behövde verkligen detta. Skulle igentligen haft med mig Felicia och då hade det inte blivit någon dricka för mig inte sprit iaf. Men nu blev det både lennart och vin så man va ju inte sig själv, hehe. Men Peter var snäll och tog henne. Jag kände mig verkligen som en ny människa igår. Helt underbart. Kunde tyvärr inte stanna så länge för bussen från Marieholm gick inte så sent och jag hade inte plannerat att sova där. Men när det blir fest hemma hos dem nästa gång med Jimmy, Jocko, Tomas och kanske fler så kommer jag att sova där och det verkade vara helt ok för Peter :)

Allt hade gått jätte bra här hemma och Peter var glad och nöjd. Känns riktigt bra. Skönt att kunna göra så här. Så nu är det Peters tur att gå ut. Sa det till honom men han tyckte inte att han behövde men han ska ut en dag. Han kan ju inte bara sitta och spela wow i all evighet.

Men nu är man hemma och allt känns skit. Trivs inte all här vet inte varför. Det känns inte som mitt hem längre. Är väl lite depriemerad kan jag tänka mig. Måste ta tag i mitt liv innan allt går för långt åt fel håll.

Nä nu ska jag ta min älskade dotter.

Skrivet av Dihrona, 2007-09-02 13:20

Hej gumman!
Så skönt att du kom iväg bara du! Det behövde du och det var dig väl unnat! En dag kan du ju komma hem till mig? Inte för att jag kan dricka några drinkar precis men det kan vi ju spara tills ett senare tillfälle!

Gumman, tycker inte om att du är nere, känner så väl igen dina tankar och funderingar. Du vet att du kan komma till mig. Jag om någon vet vad du pratar om, jag om någon vet hur det känns när livet bara är "skit". Och jag finns gärna för dig, hoppas du vet det. Du är ju min lilla syster och jag gör allt för dig det vet du.
Älskar dig gumman och vill inte att du ska behöva må lika dåligt som mig... Tror att du och jag behöver sätta oss ner och bara prata prata och prata. Tror att vi båda hade behövt det. Och du vet att det som du säger till mig stannar mellan oss två.
Älskar dig syrran!
Puss o kram!

Skrivet av Didda, 2007-09-05 07:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?