En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Hmm

Ja nu har jag och Peter pratat en massa om allt detta mellan oss och han har sagt att han ska bättra sih men om inte det händer nu så stannar jag inte. Jag tänker inte gå coh må dåligt mer nu. Jag har ett liv att leva och det är för kort för att gå och vara nere hela tiden. Det är väl mer eller mindre bestämt att om dte inte funkar så flyttar Peter och jag kommer att ha Felicia under veckorna och han tar henne varannan helg och ibland om han vill ha henne ett tag under nån vecka. Känns skönt att ha det så. Har pratat med en del om detta och alla anser att om dte inte funkar så kommer jag att klara mig braoch jag vet att det finns en hel del som gärna ställer upp. Nä nog pratat om detta.

Var o vägde Felicia häromdagen. Hon väger nu 7990 och är 70 lång. Hon utvecklas precis som hon ska enligt "skoldagboken" som Olle sa. Olle ska tydligen sluta nu för han har fått ett annat jobb, tradigt men skoj för honom. Så nu hoppas jag att hon den nye på bvc är som Olle (finns ju gott om dåliga).

Igår var vi på bo ohlsson och kollade lite. Skulle inte handla nåt men det är alltid så svårt när det finns så mycket fint till Felicia. Trots att vi inte har så mycket pengar blev det två leksaker, fyra par stumpor och tre tröjor till lilltjejen. O lite annat men bara sånt som vi behövde. Sen åkte vi in om mamma och hon blev så glad. Stackars henne att hon ska behöva gå där med Krister, han är så jobbig. Hoppas att hon få en lägenhet snart.

Till Diana: Ja vi skulle nog behöva sätta oss ner och prata och jag vet att du alltid finns där för mig. Tack så mycket. Jag finns alltid här för dig med gumman. Hoppas att vi kan träffas en liten stund imorgon innan du behöver åka hem igen. Vill ju se magen med :) Hoppas att du mår bättre snart. Älskar dig gumman!

Sen till det jobbigaste. Idag ska Felicias läkare ringa. Mellan 15 -20 måste jag sitta inne och bara vänta på att han ska ringa. Då får vi reda på om dem vet något mer om varför hon har haft alla kramper eller om det blir vidare utredning. Även hur hon tar upp medicinen. Vill inte sluta med en ännu när jag inte vet vad om var eller är fel. Vill inte att hon ska ha mer kramper. Kommer aldrig att få lugn och ro om jag inte får reda på vad som är fel och om hon måste sluta med medicinen. Visst det hade varit skönt om hon kunde sluta med den för gillar det inte och spottar ut mycket :( Det är väl bara och vänta och se vad läkaren säger. Har ju väntat på denna dag länge nu.

Skrivet av Dihrona, 2007-09-05 13:44

Tack gumman min!!!

Var det epelepsi hon hade?? (Hmm det blev nog felstavat men skit i det ;)) Ska se om jag kan ringa till dig imorron. Måste ju få veta hur det är med mosters lilla tös. Och jag hoppas att vi snart kan träffas, har tyvärr inte så mkt pengar just nu annars hade jag velat ta bussen in till dig. Dessa tråkiga månader du vet :(.
Sköt om er gumman love ya!

Skrivet av Didda, 2007-09-06 23:04

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?