En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Läkaren...

Felicias läkare ringde igår som han skulle. Tydligen så är det nog epilepsi hon har men hon hade även låga värden av mjölksyra som tydligen kan orska sekundära anfall men hon trodde mer att det kan vara någon form av epilesi. Mjölksyrahalten hade tydligen gått upp till normal nivå när vi låg inlagda. Han sa själv att det måste vara något som inte stämmer eftersom att hon hade 7 stora anfall och ca 50 frånvaroattacker. Så nu ska vi fortsätta med medicinen tills hon är 1 år och några månader. Sen ska det göras ett eeg och efter det sätts medicinen ut. Funkar allt bra då så blir hon friskförklarad. Det är nämligen så att Felicia kan växa ifrån det. Skönt är det. Så nu är det bara att fortsätta att ge henne medicinen som hon hatar, Felicia bli ledsen och spottar ut en del men vad ska man göra när det är ett måste.

Dem hade tagit en del prover på mig med om B12 brist mm och tydligen hade jag lite låga värden så det blir väl att jag får gå och ta nya prover om ett tag och se om det blivitt bättre. Huvudsaken är att min älskling mår bra sen struntar jag i allt det andra.

Mamma var här idag. Hon hade köpt en jätte fin overall :) Mysigt vard et och Felicia har varit på toppen humör idag. I går kväll så vaknade hon och bara gallskrek. Ville inte att vi la henne ifrån oss utan hon skulle vara tätt intill oss. Inget hjälpte och jag tror att det är en tand som spökar så jag gav henne lite panodil. Det var det ända som hjälpte när första tanden kom. Men idag är allt som glömt :)

Skrivet av Dihrona, 2007-09-06 15:09

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?