En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Julskyltning o konstig typ

Igår va vi nere i stan på julskyltning med Tania, Martin o Ebba. Det va mysigt att gå runt så men jag trodde att julmarknaden skulle vara lite större. O Lunda melle e inte gott :) Efter att ha gott en runda på stan så åt vi mat på en resturang som var ganska så fin. Kommer inte ihåg vad den heter men vi kommer inte äta där mer för Peters hamburgare var inte klar o då kan han inte äta den. Den var röd i mitten. Men iaf så var det trevligt att komma ut lite o här finns ju en del att göra nu i veckorna imed julen. Som julkrubban i domkyrkan mm. Sen ska vi gå på lucia i stallet o då tar Peter o Martin bebisarna för dte blir för kallt för dem.

Idag var Malin här, vi har inte träffats på ca ett år. Vi e så dåliga på att höra av oss men det var skoj att träffas igen. Hon tyckte Felicia var så söt o Felicia gillade Malin :)

Nu till något konstigt. Jag gick in i affären här på Linero idag efter att jag tränat. Vid potatisen höll jag på att krocka med en kille eller man runt 30- 40 års ålder. Tog potatis o gick sen bort vid brödet. O där stog han o tittade på mig o hade väntat där tills jag kom. Böjde mig ner o tog bullar o när jag reser mig upp igen står han ganska nära mig o frågar vad klockan e. Hade ingen mobil med så jag sa runt 12. Han gick sakta bort mot mjölken o sen bort mot köttet. Där låtsades han titta i en tidning medans han sneglade på mig. Krille (jonas pappa) fattade att nåt var konstigt o kollade på mig o jag vissade att jag inte visste vem det var. Gick bort mot äggen o han kollade på mig hela tiden. Gick till osten o såg att han sakta gick bort mot chipsen fortfarande kollade han på mig o sen kollade han sig runt om. Då kom Krille tack o lov o frågade om han ville ha hjälp. Så han köpte två paket glass. Jag fortsatte att handla o när jag kom till kassan stog han där o betede sig konstigt. Tittade inte ens på honom för detta var äckligt. När det var hans tur att betalla tog det lång tid innan han tog handen ur fickan så jag funderade på om han skulle råna affären o började tänka på att gå bort ifrån honom (han stog framför mig). Han hade väntat på mig vid kassan. När han lämnade affären kände jag en lättnad. Tänkte inte så mycket på det utan betalade o var på väg ut. O där stog han o väntade på mig. Han stog så att jag inte såg honom först. Sen började han fråga mig vad jag gjorde om dagarna, om jag ville ha sällskap men jag sa att jag hade en dotter o en man. Han stog så att jag inte kom ut o jag hade aldrig gått runt om via cykelbanan. Började fundera på att gå in i affären igen. Han sa att han hade ett företag o om jag ville ha hjälp kunde jag ringa honom o så gav han mig sitt nr som han hade skrivit ner i kassan så det var det han gjorde som var så konstigt. Ville ju inte ha det men vågade inte säga nej. Sen sa han att behöver jag hjälp med annat så som att ta hand om personer på ett smidigt sätt om dem e jobbiga eller så, så kan han fixa det. Sen flyttade han sig lite så jag kunde börja gå mot trappan o han följde efter. Han frågade om han skulle hjälpa mig hem med kassarna men jag sa nä jag klarar mig. En annan gång sa han o jag gick medans han pratade på. Vågade inte se mig om utan bara gick snabbt. När jag kom till vårt område tittade jag mig om men kunde inte se om han följde efter så jag skyndade mig in. Peter kollade upp nr men det gick inte att få fram ett namn. Känns verkkligen helt konstigt att man inte kan få vara ifred i affären ens o jag blir rädd när sånt händer. Har inte sett han innan men han bor säkert på vikingavägen alltså inte långt ifrån mig :( Nä fy vad äckligt.


Måste ut o fortsätta med maten nu, ska ha potatis, köttbullar o sås, gott.

Skrivet av Dihrona, 2007-11-26 17:32

gud vad obehagligt! Vilken tur att det fanns andra som såg honom. Se upp gumman, det finns konstiga typer på linero. Kram på dig

Skrivet av bobbelito, 2007-11-26 19:02

Se upp gumman!!!! Nu blev jag ju orolig, inget får hända er! Älskar er! Och skoj att ni var ute på lite julskyltning igår :) Jag måste komma och träffa er snart, behöver pussa på Felicia och få lite annat att tänka på! Puss och kram!! Love ya!! O akta dig för honom!!!

Skrivet av Didda, 2007-11-26 19:57

Shit va konstigt =O

Skrivet av Cassiopeia, 2007-11-28 09:10

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?