En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Bvc o vikt!

Va o vägde Felicia i tisdes o träffade läkaren. Sköterskan vi va hos först klagade på Felicias vikt. Felicia väger nu 8020 g o är 73 lång. Alltså hade hon bara gått up 30 g på 2 månader o 16 dagar men hon äter som hon ska o är pigg o glad alltid. Men den här sköterskan som såg sur ut från början typ anklagade oss för att Felicia väger så lite men jag kan ju inte tvinga henne att äta om hon inte vill. Hon äter efter 3-4 timmar under dagen men inget på natten för hon sover hela nätterna. Hon äter ett mål varm mat om dagen men vi försöker få det till två men hon vill inte det. Envis e hon o när man försöker få henne o äta när hon inte vill skriker hon o bli ledsen o vägrar äta så vad ska man göra. Iaf så pratade sjuksköterskan med läkaren om detta bakom vår rygg men läkaren tycker att det inte är nån fara. Felicia är så aktiv nu o kryper en massa o att vi inte kan göra mycket mer, känns skönt att höra men vi är ändå oroliga. Så vi fick en remiss till barnkliniken så dme ska göra enb utredning o se om hon kanske har problem med att ta upp all näring mm. Känns skönt men samtidigt jobbigt. Ända sen Felicia föddes har dem klagat på hennes vikt, hon har alltid varit liten.

Vi har fått en ny distriktsköterska på bvc för att den gamla slutat o hon är hur go som helt. Lätt att prata med o hon lyssnar på vad man säger. Hon tycker inte iheller att vikten är nåt att oroa sig för barn e så. Men vi fick en ny tid till att väga Felicia på nu den 12 för att se vad som hänt o för att vi ska må lite bättre. Sen i mellandagarna är det dags för hennes 1 års vaccination.

För övrigt mår vi alla bra o Felicia hon kryper som bara den. Igår när jag kom hem efter träningen så var hon i storarummet o när hon hörde att jag kom skyndade hon sig ut till mig :)


Felicia kryper


King o Malind hund whitebat


Hundarna igen


Felicia ville med vara med på kort :)


O en gång till :) Så söt min lilla älskling!

Skrivet av Dihrona, 2007-11-29 15:50

Ja, hon är verkligen söt :) Bry dig inte om vad dem säger om vikten, dem måste alltid ha något att gnälla över. Och hon ser ju inte undernärd ut, som du skriver är hon ju glad och pigg! Men förstår ändå att ni är oroliga, men försök att ta det lugnt bara. :) Ni har en helt underbar dotter!!! Massa kramar från mig till er!

Skrivet av Didda, 2007-11-30 06:46

Hon är fin, det är inte mycket att bry sig om. Man ser ju att hon mår bra ju!
Nej nu ska jag klä på Ebbis och komma bort till er.

Skrivet av Cassiopeia, 2007-11-30 15:34

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?