En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Kisse!

Jag har fått en liten kattunge som e runt 5 veckor gammal. Milla hittade 3 små ute i kylan som bara skrek så hon tog in dem. Dem andra två behåller hon själv. Tror att vår e en hona o hon e så söt ska ta ett foto o lägga upp sen. Så nu har jag många att ta hand om var dag men det gillar jag.

Bilen e som sagt lagad nu vilket e otroligt skönt så i lördes åkte vi o köpte mat från forsan i dalby o körde till stenbrottet o åt. Så himla mysigt. Sen körde vi hem till min kära syster. Vi har inte träffats på länge så det var roligt. Men vilken mage alltså hehe det e inte bara jag som får en jätte mage när man e gravid :)

Madde var här igår o snackade lite så jag hann inte sätta upp julgardiner eller nåt sånt får göra det idag men jag har ont i magen.

Stackars Peter e o praktiserar men får inte vara vid nån maskin eller får o får det e väl klart att han får men han e inte. Första dan körde dem bara runt i en bil o dem andra dagarna har han typ inte gjort nåt o idag så städar han upp efter nåt. Sa till honom att om det inte blir bättre efter att han sagt till att han vill vara vid maskinerna så får han byta plats. Han är trots allt där ute för att lära sig om maskinerna det är ju en grävmaskinist utbildning han går. Man märkte innan när han ringde att han tyckte att det var tråkigt. Så vi får se hur det går.

Nä nu måste jag fortsätta igen.

Skrivet av Dihrona, 2007-12-03 13:42

Hej gumman min! Skönt att er bil är lagad nu så ni slipper sitta hemma alltid. Bara det tar på krafterna. Och du, jag har väl ingen jätte mage?! *S* ;) Jo, det e ju därför jag har bytt smeknamn till Svullna! ;))
Hoppas Peter får det bättre på sin praktikplats, annars måste han väl få byta praktikplats eller?
Puss gumman, älskar dig!

Skrivet av Didda, 2007-12-07 09:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?