En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Mycket har hänt!

Vet inte riktigt var jag ska börja men jag börjar väl med något possitivt. Felicia har redan hunnit bli ett. Den 1 januari närmare bestämt. Så ett helt år har gått o tiden har bara sprungit iväg förutom på sista tiden då det känns som om man går i en evig dimma. Tack till er alla som kom o gjorde Felicias dag till en bra dag.

Den 21 december dog Peters pappa. Var på stan med Tania när Kaja (peters mamma) ringde o sa att Kalle håller på att dö. Om vi vill träffa honom måste vi åka till honom nu. Den lilla julstämmningen man hade försvann. Tyvärr hann vi aldrig säga hejdå till Kalle, han dog 3 minuter innan vi kom fram. Sorgen är stor o vi kommer alltid att sakna honom och han kommer alltid att finnas i våra hjärtan.

O för att inte prata om hans begravning som kommer att vara den 11 Januari. Det är bara en massa problem med en massa olika folk som vill komma som inte har brytt sig om honom en enda gång sen han fick sin hjärnblödning vilket är mer än 10 år nu. En del har inte ens brytt sig om honom på 30 år och nekat till att Kalle var hennes bror. Nä va fan ska dem där att göra om dem inte kunde bry sig innan. "Lägg inga blommor på min grav om ni inte kunde ge mig några när jag levde"

Sen för några dagar sen dog en kompis storebror... Mina tankar går till Lisa o hela hennes familj.

Julen gick o vi var ensamma hemma, hade det inte varit för Felicia hade vi inte haft någon jul. Det var mysigt men Felicia struntade i julklapparna, pappren runt chokladen i twist var roligare. På nyår var vi hemma hos Tania, Martin o Ebba. Karl, Andrea, Tomas o Maria var där. Tack för att ni gjorde oss på bättre humör och fick oss för en liten stund att glömma allt tråkigt som hänt och vara glada. Stackar King var så skotträdd, tack Maria för att du hade med dig lugnande till King.

Har fått reda på att Milla (Peters syster) väntar en dotter som är beräknad till den 2 juni. Alla ska ha en dotter nu verkar det som. Min syster, Peters syster, Maria o Jimmy, Andrea o Tomas. Kul e det iaf.

Den 10 januari ska vi göra ett sömn eeg med Felicia o se om dem kommer på någon anledning till varför hon hade så mycket kramper i somras men jag tror inte att det kommer fram till något nu iheller. Vi hoppas bara på att det inte kommer hända igen o att hon kan sluta ta sin medicin. Den 21 januari ska jag göra en glukosbelastning eftersom att jag hade på gränsen till diabetes under graviditeten. Så nu får vi se om jag har utvecklat någon diabetes eller inte. Känns som om jag struntar i vilket nu när det e så mycket annat att tänka på.

Mamma mår dåligt pga sin cancer som hon tyvärr har fått tillbaka. Förstår inte varför den ska komma tillbaka hela tiden räcker det inte med dessa 9 åren hon redan haft det....Tänker på dig hela tiden mamma.

Min kusin har dessutom också fått cancer. Jag har inte träffat henne på ett antal år nu men man tänker ändå på henne och det e så tradigt att hon med skulle få det. Räcker det inte med tråkigheter i vår familj o släkt nu??

Felicia har fått sin 1 års vaccination nu. Hon väger nu 8230 o är 74 lång. Hon går inte upp så mycket i vikt med det går framåt iaf o hon utvecklas som hon ska. Igår lärde hon sig att sätta på radion o att dra ut nappen från en docka hon fått i julklapp så den skriker hela tiden. Snart börjar hon väl gå med. O på måndag e det dags att ringa o sätta henne i kö till dagis.

Nä nu måste jag gå o ge Felicia lite mat och plocka undan allt hon slängt i golvet igen. Har redan gjort den tre eller fyra gånger idag. Hon e en riktig busunge :)

Skrivet av Dihrona, 2008-01-05 17:37

*kram* ja ingen rolig första jul ni fick =/
Bra att ni kompå nyår iallafall. Nu ligger Ebba och sover i leksakslådan.

Skrivet av Cassiopeia, 2008-01-06 10:27

Haha Ebba e för söt hon :)

Skrivet av Dihrona, 2008-01-06 11:46

Ja, gumman mycket har hänt för er med och det är jätte jobbigt... Jag vet gumman, jag vet...
Men jag hoppas i alla fall att ni får ett bättre år 2008! Så god fortsättning på er! Ta hand om er! Puss och kram!!

Skrivet av Didda, 2008-01-07 09:27

Det var skoj att se er på nyår..=) hoppas 2008 blir ett bra år...KRAM

Skrivet av Myran_mia, 2008-01-08 16:51

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?