En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Begravning!

Då har dagen varit då man börjar förstå lite vad som hänt. Peters pappa begravdes idag. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att sorgen och saknaden är stor. Det var jobbigt att åka till kyrkan och veta att detta var ett sista farväl. Allt var så fint och jag vet att Kalle också hade tyckt det. Det var otroligt jobbigt i kyrkan men jag kände att jag kunde inte gråta ordentligt, jag ville vara där för dem andra men tårarna kom för fullt ändå. Berättade det för Peter här hemma o Peter sa att hade du inte gråtit så hade du nog fått en del arga blickar och att jag inte skulle känna så för att jag var en av Kalles favoriter, att han alltid tyckt om mig att jag var en i familjen. Känns bra att höra och jag önskar att jag hade lärt känna Kalle innan han blev sjuk. Men jag fick chansen att lära känna o älska Kalle i ca 11år. Han hade ett smeknamn för mig, tuttan och frågade han om mig så var det alltid tuttan. Han kom ihåg det även om hans sjukdom gjorde att han glömde allas namn förutom Kajas och mitt (tuttan). Känner mig hedrad över det. Jag sitter och lyssnar på en av Kalles favoritlåtar (änglahund med Hasse Andersson) som också spelades på begravningen som sista låt. Kalle är verkligen borta nu, han har vandrat vidare och vi lämnades kvar här utan honom. Men vi har kvar honom i våra hjärtan och vi har alla minnen kvar. Samtidigt som det är otroligt jobbigt så känns det bra att begravningen har varit och att allt gick bra. Fast sen är det dags att sätta urnan och då kommer allt upp igen.

Orkar inte sitta här mer nu bara att skriva detta har tagit en evighet.


Jag har tänt ett ljus för dig Kalle för att visa att här är du alltid välkommen, du kommer alltid att stanna hos oss. Vi kommer aldrig att glömma dig, du har och kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta. Vi är många som sörjer dig men vi förstår varför du vandrade vidare. Önskar bara så att jag hade fått träffa dig en sista gång men tyvärr missade vi dig med 3 minuter. Du är en av dem snällaste och finaste människor jag någonsin träffat. Vila i frid Kalle vi ses en dag.

Skrivet av Dihrona, 2008-01-11 22:30

*kramar till er*

Skrivet av Cassiopeia, 2008-01-12 12:42

Ojj vad jag gråter när jag läser det du skrivit! Många saker passar in på mig själv, som jag känner över att ha förlorat farmor. Det är tungt och det känns förjävligt. Och det kommer det göra ett bra tag... det gör det här fortfarande, det e ju så tomt :(( Du vet var jag finns gumman, vill du prata så är det bara att ringa. Jag vet ju som sagt vad ni går igenom, vi går ju igenom samma sak själv... Älskar dig! Och tack för att jag fick passa er ängel, visst det var ingen rolig dag för er det förstår jag helt klart. Men ni gjorde mig till en otroligt glad och stolt moster som fick passa henne! Puss och kram!

Skrivet av Didda, 2008-01-13 08:04

Tck för att du passade henne. Vet att ni går igenom samma sak och jag önskar att ni slapp göra det. Älskar dig gumman!

Skrivet av Dihrona, 2008-01-13 14:46

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?