En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Mycket att göra!

Har inte skrivit på ett tag, har haft fullt upp. Felicia e nu inskolad på dagis och hon älskar det. Känns bra att lämna henne där och dem gör verkligen allt för att hon ska trivas där. Min semester är slut och jag skulle börjat jobba i går men på kvällen på söndagen så vaknade Felicia o skrek med feber. Hon är jätte förkyld o har feber ännu. Stackars liten. Ringde dagis o dem sa att det är tur i oturen att det var Felicia o inte nån av dem andra 3 som inskolats, så vi slipper att börja med inskolning igen. Dem tycker att hon är så snäll o duktig och hon går fram till alla även dem andra från andra avdelningar. Skönt att höra.

Har även gjort en massa hemma. Ska fixa i storarummet så fort frysen e borta så jag kan flytta in en möbel i köket o datorn ut i hallen. Sen ska jag fixa mitt akvarie, Malin har nåra fiskar jag kan ta o Madde nåra. sen ska jag fixa i sovrummet o Felicias rum ska tapetseras. Här blir riktigt fint när jag väl fått allt iordning. Så mycket att göra.

Längtar så grymt mycket tills jag åker till Irland i oktober. Två månader till fast det känns som en evighet.

Nä nu ska jag snart gå o göra tacos...Peter kommer in om efter att han jobbat så han kan träffa Felicia o så ville han ha tacos. Vi är bara vänner och inget mer för dem som undrar. Har varit en del som frågat det på sista tiden. Sen kommer min orbitrek idag mellan 17 o 21 så äntligen kan jag sätta fart o träna som fan. Gamla tradiga mig ska bort nu.

O jag behöver era bloggar igen alla utom Tanias. Så mamma, Diana o Lillan... formaterade ju datorn. När jag väl fixat det hade jag inget internet på 2 dagar så jag ringde dem idag. Ja då skulle jag flytta så mitt internet var av pga det o det skulle inte funka igen förräns tidigast 3 eller 4 september. Så efter att ha ringt dem 2 gånger o gett dem en blåsning så fixade dem det idag. Vaddå flytta liksom mer än jag visste.

Over and out

Skrivet av Dihrona, 2008-08-26 16:43

Det är tråkigt att Felica är förkyld men det är ju så att när de börjat på dagis så får de allt innan de vant sig vid miljön. roligt att ni kan umgås utan att det ska vara något för trots allt så har ni Felica i hopp. Tror jag säkert att du längtar tills du ska åka men du ska se tiden går fort bara du börjat jobba igen. Bra att du tänker att gamla Emma ska bort o att du har köpt en orbitrek för du ska se att den gör nytta om man använder den o det hoppas jag att du kommer att göra. Sköt nu om er så hörs vi Kram mamma

Skrivet av spättan, 2008-08-26 21:03

Så skönt att flisan trivs på dagis! :)) Och skoj att du håller på att få ordning i hemmet som du vill ha det! Kommer säkert kännas bättre sen när det bara är ditt och Flisans! Sköt nu om dig. Kram

Skrivet av syster yster, 2008-08-27 07:27

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?