En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Om mig o Felicia

Idag var det då en ny mamma träff. Vi träffades hemma hos Lena i hennes nya hus som inte direkt liknade något hus :) Det var trevligt om än lite stelt på grund av Lena. Nån kunde inte sitta och amma i soffan utan fick sitta i köket och då gav hon sin son nåt annat i stället. En annan frågade var d varbäst att amma och dte var då i ett annat rum i en säng men hn var tvungen att sitta i fotänden för Lena skulle sitta i huvudände om 20 min.... Vi kunde inte använda vilken toa som helst mm. Så hela dagen satt vi på golvet och till och med åt pizza på golvet... Jag gillar inte Lena men alla andra illar jag. Det är nog ingensom gillar henne direkt men jag tycker inte att dte är upp till mig att säga till henne att vi inte vil ha med henne när dte inte är jag som har bjudigt med henne från börja. Hon väldiogt speciell, har till och med ett schema för sin dotter som är ett halvår... helknäpt och dte ska följas till punkt och pricka. Som om vi inte har schema att följa i reten...

Skrivet av Dihrona, 2007-08-16

Visa hela (1 kommentar)

Idag kom Peter hem med en blomma till mig. Han kramade mig och sa att han älskade mig innan han gick in och pussade Felicia. Sen tog han upp henne från gymmet och kelade. Verkar som han har ändrat sig men jag hoppas att det inte bara är för någon dag eller kort tid. När jag ringde honom innan idag så frågad han hur jag mådde och jag mår inget vidare pga allt som har hänt och man hörde verkligen på honom att var ledsen. Så vem vet det kanske funkar men jag vågar inte lita på det.

Skrivet av Dihrona, 2007-08-12

Visa hela (0 kommentarer)

Hela morgonen har Felicia gnällt, vägrat äta. Hon ville inte vara hos mig, inte i babysitter, babygymmet eller i sin matstol som hon annars älskar att sitta i. Inte skulle hon ligga ner själv i heller. Hon åt vid nåt i sju på morgonen och nu har jag precis lyckast få i henne lite gröt efter att ha provat med velling i två omgångar. Fast visst köket var inte så fint efteråt för hon skulle så klart inte sitta fint :) Men King hjälpte mig att städa :D Sen la jag henne i gymmet för att gå på toa och såklart gnällde hon. Satte i gång radion och vad händer jo hon är hur nöjd som helst nu när hon ligger och leker i gymmet. Jäkla unge allså :) Skönt att Peter o Jimmy bara ska jobba till 3 idag så är han hemme vi 4 ungefär och då sa han att han kunde ta Felicia så jag fick vila. Då hade jag tänkt gå ut med King en runda och sen lägga mig i ett skönt bad innan det är dags för middag.

Idag är en sån dag då Peter ska spela ikväll men det känns helt okej vi umgicks...

Skrivet av Dihrona, 2007-08-11

Visa hela (0 kommentarer)

Felicia ska hela tiden ta min sked när jag ger henne mat eller så ska hon ha hela tallriken. Så idag gav jag henne en egen sked. Tog lite gröt på den och hon stoppade det i munnen :) Så hon fick in några skedar själv i munnen och en del hamnade på golvet och mig. Men det är det värt för nu gick det mycket lättare att mata henne. Nu sitter hon stilla och håller inte på som innan. Då kunde man ju knappt få in mat i munnen på henne. King blev glad iaf, en massa att slicka upp :)

Igår så pratade jag och Peter en del om vårt förhållande. Det var ju inte en dag för sent men det verkade som om han fattade lite iaf. Han sa att han kunde sluta spela men det vill jag inte eftersom att jag vet att det är hans hobby. Däremot så sa jag att han kunde ju spela mindra och bry sig om oss mer vilket han höll med om. Så nu ska jag få välja ut dagar som han ska göra (glömt ordet nu) men spela i grupp där han leder den. Han fattade väl lite eftersom att vi bråkade som vanligt och jag sa nu...

Skrivet av Dihrona, 2007-08-10

Visa hela (2 kommentarer)

Det måste vara tänder på g nu annars vet jag inte vad det är. Var ute med King och Felicia i hundrastgården innan idag. På den lilla tiden det tar att gå dit så dreglade Felicia en hel pöl i vagnen medans hon tuggade på en leksak. Hon tuggar ofta på sina händer eller leksaker och nu har hon blivit jätte gnällig. Vill inte sova idag iheller men hon måste ju vila lite annars blir hon så gnällig (fast det är hon redan :)).

Nä nu ska jag väl snart städa lite, får väl äta innan. Vilket väder det är. Är så varmt att man inte kan vara ute så jag vet hur varm vår lägenhet kommer att vara sen när vi har solen på balkongen och in i storarummet och sovrummet. Det blir til att ta fram fläkten.

Skrivet av Dihrona, 2007-08-07

Visa hela (1 kommentar)

Mitt och Peters förhållande är nog på väg att gå åt skogen. Jag tror att jag har förlorat lite känslor för honom vilket jag har sagt med. Han är som en barnrumpa ibland och hjälper sällan till här hemma eller med Felicia. När han har henne är duktig men inte kan han bytta bajsblöja och att ge henne gröt eller pure är jobbigt eftersom att hon alltid kladdar och det tar lång tid. Jag tycker med det är jobbigt men jag får göra det ändå. Hon kan inte leva på välling bara.

Så idag var det dags igen för ett stort bråk och jag bad honom att ta sitt skit och flytta. Det är jag som kommer att ha både Felicia och King så vad ska han ha en trea till. Fick bara till svar att jag kunde flytta. Han bara skiter i det och tror inte på mig att jag inte orkar med att bo själv och ha allt själv och att det en dag kommer att bli så fel. Han respekterar inte mig som förut och jag har mognat men det känns som om han har stannat kvar på samma ställe som innan. Vi växer helt enkelt...

Skrivet av Dihrona, 2007-08-06

Visa hela (4 kommentarer)

Är så himla trött på allt nu. Peter blev lovad jobb hela sommaren men nädå han har knappt jobbat för dem inte har haft jobb. Vilket gör att vi typ inte har pengar till räkningar. Felicia och King går ju först. Kommer väl att komma i skuld... allt här hemma ser ut som fan och ingen hjälp får man. Hunden ligger och gnäller för han vill ut men inte kan Peter ta honom för han skulle göra nåt på spelet först. Jag kan faktiskt inte ta allt här hemma och jag orkar inte dra ner vagnen en gång till. Har så jävla ont i ryggen. Mår så jävla kast. Är orolig för allt detta med Felicia med. Känns som om att jag håller på att bli galen. Kommer väl att gå i väggen och inte verkar Peter bry sig om allt detta. Skulle kolla vilka räkningar vi kunde betala som är viktigast o ja vad gör han jo sätter sig vid den jävla datorn. Det ända som håller mig uppe är min älskade Felicia och King. Skulle vilja gräva ner mig och bara försvinna. Så får nån annan ta hand om allt detta....

Skrivet av Dihrona, 2007-07-31

Visa hela (1 kommentar)

Fick igår reda på att jag ska bli moster igen. Diana är gravid igen efter lång tids väntan. Snart tio år. Jörgen och Diana har ju velat ha ett syskon till Emelie och nu äntligen så har det hänt. Dem hade även pratat om att adoptera. Nu har Diana gått ner så mycket i vikt att det gick på naturlig väg om man säger så. Va inne på kk för att hon mådde skit, vistse ej att hon var gravid. Hade blött konstant i tre veckor och hade ont i magen. Fick reda på att hon har pco-s precis som jag och min andra syster men att det nu hade blivitt jätte bra med det. Hon visste inte att hon hade pco-s iheller. Sen sa dem att hon hade en cysta på ena äggstocken som är helt ofarlig och som kommer att försvinna av sig själv. Sen kom nyheten att hon var gravid i 5-6 veckan. Är så himla glad för deras skull. Ingen av oss kunde tro att det var sant. Hoppas på en liten pojke men blir lika glad om det blir en flicka.

Idag har vi varit hos mamma för att hon fyller år på månadag så det har varit...

Skrivet av Dihrona, 2007-07-28

Visa hela (0 kommentarer)