En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Om mig o Felicia

Nu har Felicia börjat var så trött igen som hon var innan hon fick alla anfallen. Kanske inte riktigt lika trött men tankarna kommer ändå och man undrar om det är dags för fler anfall. Hoppas inte det för dte var så himla jobbigt för henne att gå igenom det och Felicia har inte tagit igen sig efter dem första anfallen ännu. Dessutom är det jobbigt för oss oxå. Hoppas attd te är något annat nu kanske någon utvecklings fas. Hon får ju sin medicin så jag hoppas att den ska hjälpa henne och se till att hon inte får fler anfall. Det är mycket "hoppas" men vi kan inte göra annat och vi vet ju inte ens vad det är. Imorgon har det gått en vecka sendan vi kom hem och vi har fortfarande inte hört något. Så om allså 4-5 veckor är dte dags för koncentrationstestet...

På måndag ska vi kolla hennes vikt på bvc men nu har hon börjat kladda lite med maten igen antagligen för att det är så varmt. Vår lägenhet blir så himla varm.

Nä nu ska jag spela lite och se om jag kan...

Skrivet av Dihrona, 2007-07-20

Visa hela (0 kommentarer)

Det är så tradigt när det inte händer så mycket. Dessutom har vi inte så mycket pengar eller tid just nu. Peter jobbar ju typ var dag och jag är hemma med Felicia och King. Tur att man har dem två som kan liva upp stämmningen när man är trött. Fast visst kan det vara jobbigt med.

Känner att jag måste ut och gå med King nu. Har inte gått någon riktig runda med honom på två dagar.

Med Felicia är allt bra. När hon rullar över till mage så ser det ibland ut som om hon försöker komma upp i krypställning =) Så vem vet snart är det väl fullt ståhej här och då hinner jag inte med så mycket ändå.

Nä nu måste jag sluta att vara så lat och fixa här hemma och gå ut med vovven.

Over and out

Skrivet av Dihrona, 2007-07-19

Visa hela (0 kommentarer)

Felicia mår fortfarande bra så den första natten här hemma gick bra. Visst hon ville inte sova så hon låg och lekte i sängen i nån timme men det är normalt när det gäller henne. Nu sover min lilla älskling middag. Fast man är alltid där och kollar till henne :) Hon är som vanligt nu fast ibland är hon lite mer trött men efter så många anfall är det inte konstigt. Det tar ett tag att ta igen sig.

Måste ringa apoteket imorgon så att jag vet när Felicias medicin är klar. Det är tydligen en medicin som måste beställas och det tar nån dag så vi fick med oss lite hem fårn sjukhuset som vara till den 20 Juli.

Nä nu ska jag bara ta det lite lungt efter att ha städat. Ska ju snart ut och gå med vovvar och bebisarna, jag och Tania så klart då. Ebba och Felicia har blivit stora nu :) Tack så mycket för din kommentar i förra inlägget, Tania.

Skrivet av Dihrona, 2007-07-15

Visa hela (0 kommentarer)

I tisdes så blev Felicia helt slapp i hela kroppen och sen började hon krampa. Det höll på i ca 3- 4 minuter. Jag hade henne i min famn medans jag ringde Sos och Peter. Min stackars lilla älskling fick ytterliggare 6 såna stora anfall med skakningar efter själva krampen. Hon blev helt frånvaro vilket kanske är tur så att hon slapp komma ihåg detta med. Fick en del frånvaroattacker med utan att hon skakade.

Så nu har dem gjort både ett litet och ett stort eeg på henne. Under det lilla så hade hon fem nålar instuckna under huden i huvudet och på det stora hade hon 15 plattor på häftade på huvudet. Så det var en massa sladdar från hennes lilla huvud plus att hon hade 6 på bröstet för ekg sen hade hon en i foten och en i handen (pvk) som hon fick medicin i och man kunde ta blodprov från dem. Stackars lilla gumman, det var så hemskt att se allt detta och inte kunna göra något för att hjälpa henne. Tankarna for igenom ens huvud och jag undrade många gånger om vi skulle få...

Skrivet av Dihrona, 2007-07-14

Visa hela (1 kommentar)

Fick igår höra av Peter när han kom hem från jobbet att han hade pratat med sin mamma och syster om Felicia. Visst det e så klart helt ok. Dem sa ju till mig en gång innan att Felicia var sen som inte vände sig eller satt och Peter sa till om det. Dem neckade till att dem hade sagt det men hallå skulle jag ljuga eller. Sen sa dem att det är konstigt att Felicia började vända sig från rygg till mage, dem brukar göra tvärt om. Felicia är kanske lite tvärtom då. Sen sa dem att vi skulle öva Felicia på att sitta själv. Skulle låta henne sitta själv lite vilket hon redan kan i någon sekund och detta gör vi var dag. Sen skulle hon ligga mycket på mage för hon ska snart börja krypa. Som om hon inte ligger på mage redan. Dem tyckte att det verkade på mig som om jag alltid hade Felicia uppe hos mig och att hon aldrig låg i babygymmet. Vilket inte är sant och det sa Peter. Hon är ganska mycket i gymmet och även så sitter hon i babysitter. Dessutom är hon med mig och King ute nån...

Skrivet av Dihrona, 2007-07-08

Visa hela (1 kommentar)

Tänka vad tiden går fort. För 6 månader sedan låg jag på uppvaket efter att ha blivit sövd och gått igenom ett kjejsarsnitt. Kommer ihåg hur ont jag hade i magen men det är inte alls så klart som det var innan. Trodde att jag alltid skulle komma ihåg denna smärta.

Felicia är stora tjejen nu. Tänkte innan på hur hon har utvecklats. Nu äter hon både gröt och pure och det är dags att introducera välling nu. Hon har till och med börjat äta lite potatis som hon avskydde innan. Hon kan vända sig från rygg till mage och nästan tillbaka igen. Hon kan stå en liten stund (får ju givetvis hålla henne), sitter någon sekund själv och ganska så bra med stöd. Ibland tippar hon framåt om hon ska ta något. Och för att inte tala om hur mycket hon pratar. Dock inte några rena ord ännu men på sitt lilla bebisspråk. O som sagt så tror vi att en tand är på väg med men det kan ju ta ett tag innan den dyker upp fast än att man känner den. Tänker tillbaka på tiden när hon var...

Skrivet av Dihrona, 2007-07-01

Visa hela (2 kommentarer)

Denna grannen är helt enkelt en idiot. Nu var det dags igen knappt två veckor efter branden. Det började redan klockan nio i går kväll och slutade sex imorse med att Polisen var här och letade efter honom. Tyvärr hade han redan gått nån annanstans då. Han har skrikigt, slått itu saker bland annat sin egen ruta igen. Han har bråkat med sina släktingar tvärs över och varit ute och skrikigt där med. Våra rutor har skakat som han har slått i nåt där nere. Felicia har vaknat några gånger men som tur var lyckats somna om i´gen men hon är trött idag. Själv lyckades jag somna efter 3 och Peter vid sex då polisen var här och jag vaknat igen. Så nu blir dte hyresvärden på månad igen. En granne började snacka med mig idag och började samtalet med vilken natt. Så man är inte ensam om detta. Hon kunde inte sova i heller.

Han är jätte snäll när han inte dricker men sen är han en helt annan person. Nä ut med svinnen nu, orkar inte mer. Fixar inte hyresvärden detta kommer jag...

Skrivet av Dihrona, 2007-06-30

Visa hela (0 kommentarer)

Skoj men hon är väldigt gnällig just nu. Vet ej om det kanske beror på att hon är i en utvecklingsfas med. Det är svårt att veta när dem är så små. Annars har inte så mycket hänt här. Hinner inte göra så mycket när Felicia hela tiden vill vara hos en för annars blir hon jätte ledsen. Sen ska vi inte prata om King. Jävla hund asså. som han håller på nu. Han har tagit i sönder min madrass nu med så snart får jag väl sova på soffan och sen snor han Felicias saker hela tiden fast dem har han inte tagot itu ännu i alla fall.

Dåligt väder är det med som det åskade i natt kunde inte sova. Tydligen ska det komma in ett himla regnoväder här nu från England och där har det inte varit skoj. En jag känner där han har fått vara inne hela tiden och hans flickvän fick lämna sitt hus.

Nä nu ska jag snart gå och lägga mig hade tänkt träna imorgon bitti. Måste ju bli duktig nu =) Haha det blir jag väl aldrig.

Godnatt!

Skrivet av Dihrona, 2007-06-27

Visa hela (0 kommentarer)