En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Om mig o Felicia

Fick i går höra av Peters mamma och syster att Felicia var sen eftersom att hon inte kan vända sig själv från mage till rygg och tillbaka igen och att hon inte kan sitta själv. Men hallå hon är 5 månader inte fan kunde deras barn sitta när dem var 5 månader. Ja Felicia är 5 1/2 månad nu. Kanske att någon av dem kunde vända sig men jag tror inte att alla kunde det. dessutom vänder Felicia sig från rygg till mage men hennes ena arm ligger kvar under henne och hon har inte förstått hur hon ska få bort den.

Så varmt det är. Felicia är jätte gnällig och äter inte som hon ska och vatten vill hon inte ha och vi ska inte prata om hennes sömn. Inte ska man sova varför det. Detta kommer att bli en jobbig sommar för henne. Ska köpa pärondricka till så små och se om jag kan få i henne lite sånt imellan maten.

Nä nu ska vi snart fixa takfläkt var bara tvungen att skriva av mig.

Over and out

Skrivet av Dihrona, 2007-06-11

Visa hela (1 kommentar)

Nu är det bra med honom här under, nu ska han ut. I natt så satt Peter och åt lite, nattmänniska som han är. Då hörde han ett jävla ljud från ventilen i köket och sen hörde man hur det spolades vatten som fan. Jag hörd ett pipande ljud så jag gick upp och lyssnade. Fattade först inte vad det var. Sen skulle Peter röka och jag följde med till balkongen och innan Peter öppnade sa han att fan det lätt som en eldssvåda och öppnade och gick ut. Röken bara välde in och så klart stog jag kvar i dörröppningen när det kom. Brukar ju stå där och snacka med Peter och var inte alls beredd på att det skulle komma rök. Peter sa va fan det brinner och samtidigt gick det upp för mig att det var brandlarmet. Trodde dem skulle höras mer. Stängde dörren och gick in och ringde brandkåren och Peter gick ut och tittade var röken kom från. I vår lägenhet var det nu rök över allt förutom i sovrummet där Felicia sov. Brandkåren kom och Peter mötte dem. Vi gick ut med King och Felicia...

Skrivet av Dihrona, 2007-06-09

Visa hela (0 kommentarer)

Måste börja städa upp efter fåglarna i rummet så att vi kan fixa det rummet till Felicia. Ska bli riktigt skoj, ska bara orka städa där med. Kommer bli väldigt tumt i vårt rum utan bebis men hon är ju 5 månader och sover hela natten för det mesta så hon ska nog klara av att ha ett eget rum snart.

Nä nu ska jag göra mig iordning för att åka ut till Harösa och äta kebab =) Ska bli gott.

Skrivet av Dihrona, 2007-06-03

Visa hela (0 kommentarer)

Tänk vad tiden har gått fort min lilla flicka är redan 5 månader!
De har inte hänt så mycket för tillfället. Man sitter här och längtar efter sällskap och något att hitta på. Skulle igentligen ner till stan och träffa madde men hon ringde igår kväll och sa att hon skulle jobba. Tradigt. Ska väl ner till stan sen och handla mat till ödlorna och lite nya fiskar innan vi åker och handlar lite mat. Peter ska ju jobba i helgen så det är skönt att ha lite hemma så man vet vad man ska käka. Ska kanske träffa madde i helgen eller i nästa vecka. Sen på måndag kommer mamma och jag funderar på att träffa dem andra mammorna på torsdag med. Får höra med Tania om hon vill med. Är inget roligt att träffa dem var vecka för dem e inte riktigt som mig och Tania, (vi har mer gemensamt) så ibland sitter man bara på träffen och ler och tänker på annat =)

Gav Felicia slottspure igår och där är ju potatis i som hon hatar och vilket liv det blev =) Får försöka idag igen. Hon...

Skrivet av Dihrona, 2007-06-01

Visa hela (1 kommentar)