En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Om mig o Felicia

Ikväll var vi hos Milla o grllade o badade i deras pool. Fy fan vad kalt men skönt ändå. Hade jag orkat så hade jag nog följt med till pimpas men det får bli en annan gång. Tack för en trevlig kväll :) Just nu sitter jag med ett glas vin o bara tar det lungt. Tänkte städa en massa imorgon för sen e det fult upp nästa vecka.

Tania jag e ledig lördag o söndag i nästa vecka. Så om du vill träffas kan jag o Felicia komma ut till er. Saknar er med. Vi kan höras på telefon i veckan.

Ha en trevlig kväll.

Skrivet av Dihrona, 2008-06-07

Visa hela (1 kommentar)

Nu e jag ledig i 2 dagar innan det e dags att jobba i fem långa dagar. Kommer att saknar Felicia så himla mycket. Sen e jag så himla trött på detta flyt så snart skiter jag i det. Det handlar om 10% bara. Dem e fan på en hela tiden.

Felicia har fått dagisplats på ormen långe det nya dagiset på nya Linero men dem har satt från den 1 november när det ska vara från den 18 agusti så jag får rinag dem. Skönt att hon inte fick plats på blåtunga iaf.

Kan inte sova så fort jag läger mig ner känns det som om något kryper i mina fötter. Vaknar hela tiden o måste klia men det hjälper inte jag blir knäpp. Så jag har sömnbrist men vad ska man göra. Känns helt onödigt att gå o lägga sig när man inte kan sova.

Skrev till LKF häromdagen om lägenhet o så för att höra hur dte går fick ju inte tag i dem på telefon så vi håller på Tania. Hatar att bo här. Saknar er så mycket o King e inte riktigt sig själv utan Chila. Vi får träffas en dag snart.

Nä nu ska jag...

Skrivet av Dihrona, 2008-06-07

Visa hela (1 kommentar)

Jag känner mig helt slut nu. Det e så mycket på jobbet med delegeringar o allt annat. O här hemma ser ut som ett bombnedslag. O Felicia gör det inte lättare. Hon e så himla gnällig, jag kan knappt göra något utan henne. Igår fick jag inte sätta ner henne, så fort jag försökte klängde hon sig fast o började gråta. Idag så ska hon hela tidne vara där jag e o klättra på mina ben om jag står upp. Så det blir inte så mycket gjort nu. Har iaf betalat lite räkningar lite sent jag vet men bättre det än aldrig. Sen har jag diskat o städat i köket o nu så e dte snart dags att ta ut King o sen gå o handla. Måste ju få mat i tid med även om jag inte e så hungrig längre. Vet ej varför men mat det kan jag vara utan känns det som. Får väl försöka städa lite mer sen. Så imorogn e det dags att jobba igen. Tror dessutom att jag håller påp att bli väldigt förkyld eller nåt. Känner mig tjock i halsen o näsan o har skit ont i huvudet :(

Så nu var det igång igen...någon...

Skrivet av Dihrona, 2008-06-04

Visa hela (1 kommentar)

Helgen har varit bra. Har inte gjort så mycket bara tagit det lungt. Peter var ute i lördes o sov hos Pontus så jag o Felicia var själv mycket i helgen. Skönt att vara ensam. Grannen har varit lugn i helgen men det kanske bara e tillfälligt. Vet bara att han e sjuk i huvudet. Felicia mår bättre nu men hon har ont i halsen dock. Men det blir bra igen. Hon river hela huset som vanligt. I dag hade hon fått tag på Peter aftershave (katten har väl vält ner det som allt annat) så den slog hon itu så här stinker bara killparfym nu. Dessutom har hon tagit en fotoram o slått i sönder.

Nä nu ska jag ta ut King o sen gå upp o handla. Peter skulle kommit hem så jag slapp ta ut Felicia när det blåser o regnar så här men han fastnade i Harlösa som vanligt.

Ha en bra kväll.

P.s Var ska ni flytta gumman? Inte långt ifrån väl?

Skrivet av Dihrona, 2008-05-26

Visa hela (2 kommentarer)

Han är nere e fan inte klok. Igår skulle jag upp o handla o han var ute med sin fru o några till. När han såg att jag gick ut så skrek han något o började gå mot mig. Men hans fru skrek jätte högt o tog tag i hans arm. Vet dock inte vad dem skrek eftersom dem inte pratade svenska. Men glad det är han inte.

Felicia mår bra igen hon är bara så himla gnällig nu. Annars har här inte hänt något nytt. Får väl fortsätta o städa. Ska gå en längre runda med King när Peter kommer hem.

Skrivet av Dihrona, 2008-05-24

Visa hela (2 kommentarer)

När jag kom hem från jobbet igår så var Peter hemma med Felicia. Milla hade ringt o sagt att Peter måste komma för Felicia e sjuk. Hon kräkte ju när Peter lämnade henne där men det e sånt som hon gör ibland (utan att vara sjuk). Men nu skrek hon hela tiden o var jätte varm. Så Felicia har 39.5 graders feber o alvedon hjälper inte. Min stackars lilla flicka.

Det går bra på jobbet har jobbet med 2 andra som e hur goa som helst o dem boende kallar mig för deras ängel mm :) Så dte känns bra o jag kan nästan alla namnen nu så jag kommer in i det.

I natt så bråkade jag med han här under. Han höll på som fan vid 1 så jag blev skit sur, nu får dte fan räcka. Så jag öppnade balkongen o skrek ner på honom att nu får du för fan sluta jag börjar jobba 7 o måste få sova. Han sa att jag har tappat mina nyklar så med andra ord förökte han ta sig in genom altandörren. Jag sa till honom att det spelar ingen roll du kan inte hålla på så här mer vi måste få sova. Så han...

Skrivet av Dihrona, 2008-05-23

Visa hela (1 kommentar)

Igår var första dagen på jobbet o så klart delad tur. Det gick väl bra var lite vimsig bara. Helt nytt ställe o där var bara 4 kvar sen jag jobbade sist. Så det e en massa nytt att lära sig men dem boende är väldigt goa och jag har redan blivit en favorit hos vissa :) Fick reda på att jag ska gå som löpare vilket innebär att jag kommer att springa upp o ner mellan två avdelningar när jag jobbar kväll. Så det är 35 namn jag ska lära mig på en dag enligt dem. Plus rumsnr,rutiner o mediciner. Vilket är omöjligt men cheferna tycker inte det, tur att dem andra som jobbar tycker som jag. Sen imorse ringde hon som har hand om scheman. Jag har ju bara 76.38 % på schema o nu har hon satt in poldagar när jag jobbar kortare turer vilket innebär att om jag behövs någon annan stans o inte på våra två avdelningar så ska jaga vara där. Så i fyra timmar kan jag vara varsom helst i Lund. Så nu har jag inga korta dagar kvar typ.Dessutom har jag 10 % flyt då jag ska hoppa in på våra avd...

Skrivet av Dihrona, 2008-05-19

Visa hela (2 kommentarer)

Hade helst sluppigt denna dag o denna jäkla lägenhet. Vaknade imorse av att jag hörde någon som skrek öppna dörren det är polisen. Ja då var han där nere i gång igen. Dem till kallade låssmejd eller vad det nu heter så dem höll på med både ytterdörren o altandörren ett himla liv var här. Tillslut efter mycket om o men så kom dem in. Så det hela slutade med att han blev gripen. För övrigt idag e jag skit trött, har huvudvärk igen (har det typ var dag) o så e jag hemma själv igen med en unge o hund som rör allt. O sen ringde polisen o hörde så attd et var säkert att jag inte ville ansöka om skadestånd då han här nere eldade inomhus så att jag fick åka till sjukhus. Sa nej för att det blir ändå så lite om det ens blir något o sen orkar jag inte ha mer problem med honom. Han e redan sur över det för han fick sitta inne i nån månad. Kan det bli värre.

Här om dagen så vaknade jag av att någon försökte ta sig in. Någon rykte i dörren o King blev helt tokig....

Skrivet av Dihrona, 2008-05-12

Visa hela (1 kommentar)