En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Om mig o Felicia

Har handlat en hel del julklappar idag fast bara till min lilla älskling :) Det blev en del leksaker o en del kläder. Så nu är det fem barn kvar att handla till o våra föräldrar o 3 födelsedagar innan jul. Känns som om det är en del kvar att handla o sen ska det köpas julmat, julgrann mm. Bilen ska lagas räkningar ska betalas, vi måste båda ha nya skor o så ska det handlas tapeter till Felicias rum så det kan fixas. Här är en massa o handla o göra men det ska nog gå.

Kunde inte träna idag har så himla ont i min rygg har väl sovit konstigt i natt.

Har igentligen inget att skriva idag :)

Tänker på er Diana.

Skrivet av Dihrona, 2007-11-23

Visa hela (1 kommentar)

Fattar inte hur man kan vara så trött men det e jag. Blir kanske bättre nu när jag har kommit igång o tränat, tar väl lite tid bara. Har ju bara tränat 2 ggr men det e så skönt o imorgon ska jag träna igen. Tack Diana :) Du växer av en anledning o snart kommer lilltösen :)

Japp Tania det är där vi var innan o du får gärna följa med. Det är nu den 27 då det e julpyssel men vi behöver ju inte göra det. Skoj för Ebba o Felicia att komma ut bland andra barn bara. O sen e det den 4 december. Får väl träffas en dag nu så Ebba o Felicia kan leka.

Skulle åkt ner till stan o köpt gamecard nu men jag pallar inte ens det o så vill jag ha tacos istället. Jag e ett tacosmonster hehe. Får ju pengar imorgon så jag åker ner då istället o går en runda på stan, tar en fika o kanske hittar man nån mer julklapp då. Julen närmar ju sig med stormsteg. Så imorgon blir det en massa att göra, först träna mellan 11 -12 sen hem dushca mm innan jag ska slänga in en maskin tvätt o...

Skrivet av Dihrona, 2007-11-22

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag börjat styrketräna. Dock inte på gym eftersom att det är så svårt att göra det när jag har Felicia. Kan ju inte ta med henne. Så jag började träna på vårdcentralen hos sjukgymnasterna. Detta gick bra eftersom att jag är med i en grupp för att bli av med lite vikt. Vi e tre som har pco-s o vill gå ner i vikt. Känndes riktigt bra att träna, har ju tränat där innan när jag hade så ont i lederna så maskinerna kan jag. Är ju inte så många maskiner men det räcker bra till mig. Tar en timme att träna o det ska jag göra tre dagar i veckan. Så på onsdag e dte dags igen. Dem erbjöd sig att hjälpa till med Felicia om det skulle bli jobbigt men hon somnade o sen satt hon o skrattade åt mig när jag stretchade :) Men fy vilken dålig kondis o styrka jag har, finns verkligen nåt att arbeta på.

Felicia e svartsjuk. Så fort jag kelar med King så blir hon ledsen o vill ha hela min uppmärksamhet. Både gulligt o jobbigt. Annars har inte så mycket hänt med Felicia. Hon...

Skrivet av Dihrona, 2007-11-19

Visa hela (2 kommentarer)

Inte mycket har hänt. Felicia vägrar fortfarande att sova ordentligt. Hon vill inte alls sova i sin säng på kvällen hon bara skriker tills hon spyr men i babysittern går det bättre. Då står den framför tvn så jag ska flytta in en skänk i sovrummet o sätta vår lilla tv där det kanske hjälper. Det är värt ett försök iaf. Då ser hon ljuset därifrån o hör ljuden. Igår satt hon i sin babysitter en liten stund på morgonen o helt plötsligt låg hon på mage med babysitter över sig. Hon försökte krypa ifrån den så hon såg ut som en liten sköldpadda :) Hon slog sig inte o blev inte rädd hon tyckte mer att det var roligt. Det var mer jag som blev chockad för jag trodde att hon hade slått sig.

Jag ska börja träna lite uppe på vårdcentralen hos sjukgymnasten där så att jag kan bli av med min övervikt. Går ju där på koll eftersom att jag har pco-s o så idag bestämde vi att jag skulle börja träna. Har ju lite svårt att träna på gym imed Felicia. Jag kan ju inte ha...

Skrivet av Dihrona, 2007-11-14

Visa hela (1 kommentar)

Felicia har nu i flera dagar vägrat att sova i sin säng på dagen. O det e ett helvete att få henne att sova på natten. Det tar timmar innan hon äntligen sover. Vet inte hur jag ska lyckas med att få henne att sova som innan. Inget hjälper längre. Hon kan vara hur trött som helst men inte ska hon sova. O att lämna henne för att bara gå på toa i en sekund är en mardröm för henne. Då skriker hon så att hon håller på att spy. Jag blir knäpp av att inte kunna göra saker här hemma utan att bära runt på henne eller ha henne sittandes i stolen bredvid mig. Inte ens det funkar alltid. Får så ont i ryggen. Har testat att bara låta henne vara när hon skriker men dte slutar med att hon spyr o måste ha nya kläder. Stackars King får inte lämna henne i heller. Jag vet att hon är i en utvecklingsfas när hon e så här o att det går över men när??? Nu äntligen är hon lugn i bebysittern så jag ska försöka att göra annat om det går. Känns skönt att få gnälla av sig lite :)

Skrivet av Dihrona, 2007-11-10

Visa hela (5 kommentarer)

Min blogg handlar mycket om Felicia men hon en min bebis min lilla älskling. Den som betyder mest för mig i mitt liv. Idag var första gången som hon reste sig upp. Vi va alla i sängen och Felicia tog tag i Peter o drog sig upp två gånger. Så stolt hon var och vi med. Så nu är sängen sänkt så att hon inte kan trilla ur. Undra bara hur det kommer att bli när det är dags för henne att sova. Hon gillar ju inte att ligga själv så vi brukar få hålla henne på magen men det går inte nu. Vi når inte ner där om vi sitter o stå tänker jag inte göra. Får ju ibland vara där i en timme. Nu när hon kan resa sig upp själv så undrar man hur lång tid det tar innan hon försöker gå längs möbler. Min lilla flicka börjar bli stor. Dags att barnsäkra hela hemmet nu. Krypandet går framåt så man vet aldrig var man har henne :)

Annars är allt bra här. Livet går vidare som vanligt. Är orolig för min syster o hennes familj. En kompis har varit på sin mosters begravning idag så jag...

Skrivet av Dihrona, 2007-11-09

Visa hela (4 kommentarer)

Felicia har börjat ge mig alla sina leksaker nu. Igårnär vi badade så skulle jag hela tiden smaka på hennes anka :) O idag när hon åt smörgåsrån så gjorde hon pincett greppet en gång vilket hon inte gjort innan iheller. Kanske inte så skoj att läsa om dessa små saker men för en mamma är det något stort o roligt. Man vet att sin lilla älskling håller på att utvecklas en massa.

Skrivet av Dihrona, 2007-11-06

Visa hela (5 kommentarer)

Jag mår mycket bättre nu har inte alls ont i ryggen mer. Eller det har jag ju men det är för att jag spännt mig så mycket nu när jag har haft ont. Å så har jag tröttheten kvar men den försvinner nog snart.

Hörde att Jörgens mamma hade gått bort idag. Blev verkligen ledsen när jag hörde detta av mamma. Tänker på er gumman och jag finns här för er alla tre. Är orolig för er nu. Hur tar Jörgen o Emelie det? O du? Blev ledsen o arg samtdigt. Hur fan kan man bara köra så, kör ordentligt eller ge fan i det. Önskar jag kunde vara hos er nu o krama er o bara finnas där för er. Ska gå och tända ett ljus för henne nu.

Skrivet av Dihrona, 2007-11-04

Visa hela (1 kommentar)