En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Om mig o Felicia

Var hos läkaren igår lovade ju att jag skulle gå så det var bara att gå. Bra var det eftersom att jag har infektion i mina njurar så nu vet jag varför jag har så ont i min rygg o har så hög feber. Fick medicin för 4 dagar vilket är väldigt lite så jag får säkert gå tillbaka o få mer. Skulle dricka en massa tranbärsjucie med. Läkaren kollade på ett recept jag hade fått 05 och tog samma denna gång. Dem på apoteket reagerade oxå över att det bara var 4 dagar eftersom att det är om man bara har urinvägsinfektion. Min har ju förflyttat sig upp. Gick hem iaf men fick gå tillbaka o köpa voltaren för jag hade så ont. Senare under dagen ringde dem från apoteket o sa att om jag inte mådde bättre tills imorgon så skulle jag söka mig till akuten på sjukhuset. Hon ville inte snacka skit om läkaren (som tydligen inte är färdig utbildad) men medicinen stämer inte o om jag inte blir frisk ska jag gå tillbaka med en gång så att mina njurar inte förstörs helt. Snällt av henne...

Skrivet av Dihrona, 2007-11-01

Visa hela (7 kommentarer)

Usch har varit sjuk i snart en vecka nu. Vaknade i tisdes natt av att jag hade jätte ont i ryggen på höger sida så jag kunde inte sova. Fortsatte att ha jätte ont under förmiddagen tills jag fick feber o ont i armar o bröst med. Men det gick över till att ha ont i ryggen bara igen. Så i flera dagar har jag haft hög feber o yrat en massa. Jag har levt på vatten o alvedon för att orka ta hand om Felicia. Men nu börjar jag undra om det är nåt annat. Jag hade ju urinvägsinfektion innan så jag drack en massa tranbärsjucie för att slippa det o trodde att jag lyckades utan medicin har ju funkat innan. Men det e kanske så att infektionen har vandrat till njurarna jag vet inte men det känns inte som influensa. O ingen jag träffade som Tania, Martin, Ebba,Peter o Felicia e sjuka. Så imorgon bitti ska jag gå till vårdcentralen o se om dem vet men det vet dem säkert inte. Det är alltid så lätt att skicka hem en.

Iaf så i lördes mådde jag bättre o var utan feber o hade nästan inte...

Skrivet av Dihrona, 2007-10-28

Visa hela (4 kommentarer)

Felicia har börjat krypa idag. Dock inte så långt bara lite i soffan när vi satt där men ändå. Innan har hon ju bara kommit upp i krypställning men inte kommit framåt. Hon var så stolt när hon stog där o balanserade på en arm o två ben. Så nu måste här verkligen barnsäkras.

Annars har det inte hänt så mycket här. Felicia mår bra och utvecklas som hon ska, jag mår bra förutom att jag har så himla ont i ryggen på högra sidan. Peter mår bra han med. Bilen är fortfarande i sönder men vi ska väl ta den til Harlösa en dag och få ett kostnadsförslag o se när vi har råd att laga den. I harlösa är dem så himla billiga så det e skönt. King är vild som vanligt. Jag kämpar med vikten med det är så himla svårt, känns som om jag aldrig kommer att bli av med min mage efter graviditeten. Visst jag hade en mage innan med men inte såhär. Ser ju ut som om jag e gravid. Var ute o gick häromdagen i nästan 3 timmar var riktigt skönt. O igår åt vi middag med Tania o Martin...

Skrivet av Dihrona, 2007-10-24

Visa hela (4 kommentarer)

Det är riktigt höstväder ute idag och det var riktigt skönt att vara ute med King. Fick en himla energi :) Ska snart tvätta o sen ska här städas o laga middag o sen går jag nog ut en sväng till med King. Skönt att vara ute med honom bara han o jag. Så jag tränade lite med honom att gå utan att dra. Gick faktiskt bättre än vad jag trodde.

Nä nu ska jag vidare här. Felicia sitter o e glad i sin gåstol o tar allt på bordet medans hon tittar på Peter Pan :)

Skrivet av Dihrona, 2007-10-20

Visa hela (4 kommentarer)

Blev väckt i morse av att Milla ringde på dörren. Nu när man äntligen kunde sova till 9 för Felicia var med trött så blir man väckt :) Milla undrade om vi skulle med ner till stan o kolla runt lite. Hon skulle köpa lite presenter till Emilia som blir 5 år på tisdag. Tänk vad tiden går fort. Jag handlade en höst jacka till Felicia, det behövs verkligen så kalt som det är nu men det är fortfarande för varmt för henne att ha sin overroll. Så nu är vi hemma igen o ska väl städa lite om jag orkar. Plockade undan lite innan vi åkte in till stan så det är golven som måste städas.

Nä nu ska jag byta blöja på Felicia o sen leka en stund med henne hade jag tänkt. Kanske göra lite kaffe med blev så himla sugen på det.

Ha en bra helg!

Skrivet av Dihrona, 2007-10-19

Visa hela (2 kommentarer)

Japp då var man 23 nu då :) Jag o mamma var i stan o fikade så mysigt o trevligt. Peter hade Felicia så det var tredje gången jag var utan henne sen hon föddes. Det går faktiskt bra mem jag sknar ju min lilla trollunge. Sen åt vi middag hos Tania o Martin. Tack så jätte mycket för middagen den var jätte god. Tack alla som sa grattis och jag hoppas er dag har varit lika bra som min.

Btw jag pratade i telefon med Felicia idag. Peter ringde mig när vi var på stan o så frågade han Felicia om hon ville prata med mamma o hon sa mmmm :) Så han satte luren till örat o jag pratade med henne o hon svarade mig på sitt lilla språk, så gulligt.

Nä nu ska jag vidare här innan det är dags att sova. Fick bara sova tre timmar inatt för våra nya grannar bestämde sig för att spela hög musik o skrika igen. Blir trött på att ha grannar ska fan flytta till en öde ö :)

Godnatt!

Skrivet av Dihrona, 2007-10-17

Visa hela (5 kommentarer)

Peter skulle köra sin syster ner till stationen igår o på väggen hem så pajade bilen. Kopplingen gick i sönder så han fick slå in 2:ans växel för att komma hem. Så nu har vi ingen bil för vi har inte råd att laga den just nu e fattiga som vanligt. Ett kopplingsset på biltema går på runt 900 kr o sen ska man ju ha nån som fixar det till en med. O vi känner ingen som kan hjälpa oss men det finns en bilig verkstad i harlösa så man får väl ringa dit o höra men det får vänta tills vi har pengar. Vilket kan dröja eftersom denna månaden ska vi betala internet på 1300 o skatten på bilen för 1500 så där ryker alla våra penga, plus att vi fortfarande ligger lite efter med räckningarna. Men Peterfår cykla eller gå till skolan för vi har inte råd att han tar bussen för det kostar 30 kr om dagen. Allt är så jävla dyrt nu för tiden.

Peter har nu varit ute o kollat lite på bilen o det e kanske pedalen som e i sönder men han vet ju inte. Så han ska ringa ford imorgon o...

Skrivet av Dihrona, 2007-10-14

Visa hela (3 kommentarer)

Var i stadparken i dag med Tania o Ebba, Maria o Anton. Vi matade ankorna o en bett mig i benet men dock inte hårt :) Sen gick vi hem till Maria o fikade o så lekte bebisarna. Felicia e en riktig lten busunge. Skulle ha alla saker själv så hon tog saker från Ebba o Anton. Sen slängde hon saker på dem med. Hon kommer bli en elak bebis :) Nä inte min lilla ängel. Hon var väldigt mammig o försökte krypa upp i min famn hela tiden fast hon kunde inte för hon har ju inte lärt sig krypa framåt än.Sen när vi kom hem så åt vi tacos med Tania, Ebba o Martin. Gott som vanligt o som Tania sa undra hur många gånger vi har ätit tacos ihopa nu. O det e många :) Men nu vill Felicia inte somna o ligger med Peter på soffan o tittar på tv. Peter e dock inte alls glad över det men vaför ska jag ha henne nu på kvällen med när han inte har haft henne alls på dagen o hon behöver va hos sin pappa med.

Jag tror jag håller på att bli förkyld :( men men det e så det e. Har så jävla ont i...

Skrivet av Dihrona, 2007-10-13

Visa hela (3 kommentarer)