En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My life

Om mig o Felicia

Jag o Madde skulle ut o festa idag hade vi tänkt. Behövs verkligen har inte varit ute på länge men när hon kom hem så bråkade hon o Jonas så madde blev ledsen o då förstörs ju hela kvällen. Min stackars kusin. Så nu e man hemma o Peter e hos Simon.

Skrivet av Dihrona, 2007-09-22

Visa hela (2 kommentarer)

Då var det dags för taco time för oss igen. Tania, Martin o Ebba kom o vi åt tacos. Som vi nästan alltid gör när vi äter ihop men det e så himla gott :) Tack för sällskapet det behövdes verkligen. Ebba o Felicia satt bredvis varandra i varsin stol. Ebba i babysittern o Felicia i sin hokuspokusstol (eller hur det stavas). Vi la stolen ner så att Felicia kunde gunga i den o då kom hon i Ebbas höjd. Felicia gillar verkligena att plåga Ebba. Hon drog henne i fingrarna och böjde ett finger bakåt. Sen tog hon leksaken Ebba hade hela tiden. Stackars Ebba blev ledsen men det e inte konstigt med en sån busunge bredvid sig. Fast Ebba brukar ge igen ibland hon med :D

Felicia var väldigt lätt att lägga idag. Hon somnade redan innan halv åtta blev helt chockad. Fast sen vaknade hon vid halv nio igen o var ledsen. Så det blev en massa myss i soffan :) Hon var så himla mysig min älskade lilla dotter. Finns inget bättre än henne.

Nu sitter jag här o väntar på att tröttheten ska komma...

Skrivet av Dihrona, 2007-09-21

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter och tänker på hur mitt liv var innan typ när jag gick på gymnasiet o tiden efter det. Så mycket roligt o så många vänner man hade kontakt med. Tyvärr har jag inte någon direkt kontakt med dem mer än att vi kanske skriver lite till varndra över nätet. När man ser på hur deras liv har blivit kan jag bli lite svartsjuk. Vissa av dem har hittat på så mycket skoj o för någon har en av deras drömmar blivit sanna. Dem har varit ute o rest men jag har bara varit kvar i trista Sverige.

Vad hade jag gjort om jag inte blivit mamma? Jag ångar inte alls att jag är mamma, jag älskar Felicia men jag kan inte sluta tänka på hur mitt liv sett ut annars. Tänker på att det är ett bra tag sedan jag hittade på något skoj som att träffa en massa folk på en fest eller nåt. Ska mitt gamla liv var slut nu när jag e mamma?! Vill inte det jag vet att det inte kan vara som förr det fattar jag ju. Felicia kommer först men det innebär väl inte att jag måste sitta inne resten av helgerna o...

Skrivet av Dihrona, 2007-09-20

Visa hela (2 kommentarer)

Kan inte sova....har börjat få svårt för det igen. Igår lågg jag och vred mig i sängen i flera timmar innan jag lyckades somna vid fem på morognen för att sen gå upp vid 7 o väcka Peter o ge Felicia mat. Sov dock en timme under dagen men det är inte mycket. Är kanske därför jag har migrän med men vad ska man göra om man inte kan somna.

Felicia är fortfarande gnällig och det är bara jag som funkar. Hade varit lite lättare om det hade funkat med Peter med men hur han än gör så går det inte. Hon bara skriker och tittar på mig o sträcker sig efter mig. Jag kan inte bara strunta i henne när hon gör så och verkligen är riktigt ledsen. Många säger att Felicia är bortskämd och att jag måste vänja henne av med att vara så mycket med mig. Men jag trivs med att vara nära Felicia och leka med henne mycket var dag. Både hon och jag är glada o jag tycker inte att jag gör något fel i som umgås med min dotter mycket. Man har bara denna tiden nu och det går så himla fort. Det...

Skrivet av Dihrona, 2007-09-20

Visa hela (3 kommentarer)

Äntligen har jag fått sova så länge jag ville visst jag behövde gå upp o väcka Peter kl 7 för att han skulle ta Felicia. Sen hade han tur för Felicia var trött o sov till 9.30 då jag gick upp med henne till Peter. Sen har jag sovit och bara slöat hela dagen. Känner mig verkligen slö men jag måste få nåt gjort nu snart annars blir jag knäpp. Felicia sover igen så när hon vaknar så blir det nog en promenad med henne o King innan jag ska städa lite o fixa mat. Får kanske gå upp i affären. Jag kommer att vara så himla pigg ikväll :) Fast detta behövdes verkligen och jag är stolt över Peter. Han frågade mig om jag känner mig som en nya människa o det gör jag fast än att jag e slö. Har äntligen fått den sömn jg behöver. Nä nu ska jag vidare.

Ciao.

Skrivet av Dihrona, 2007-09-16

Visa hela (0 kommentarer)

Peter kom tillbaka efter någon timme och bad om ursäkt för att han gjort som han gjorde. Han sa att han borde ha tagit Felicia och låtit mig vila lite. Men det är lätt att vara efter klok... Så imorgon eller ja det blir idag ska jag få sova hur länge jag vill o han tar Felicia. Fast jag måste upp o väcka honom först för han vaknar inte annars sen kan han ta henne. Känns skönt det behöver jag verkligen. Vi bestämde med att om lördagarna så får Peter sova ut hur länge han vill och jag om söndagarna. Dem andra dagarna han är hemma hjälps vi åt. Är det nu så att han tillexempel ska ut på lördag o festa så e det klart att han får sova ut på söndagen istället likadant om det är jag som e ute eller om han jobbar. Känns skönt att ha löst det så här hoppas bara att det funkar med den biten. Det är så många bitar som måste falla på plats o det är inte så lätt alla gånger.

Jag sa även till honom att han sårade mig idag o om det ska funka måste han ändra sig mer o...

Skrivet av Dihrona, 2007-09-16

Visa hela (0 kommentarer)

Japp nu sitter jag här efter ett bråk som inte hade behövt bli ett. Jag är helt slut o känner mig helt tom i hela kroppen. Jag väckte Peter vid 10.30 och bad honom snällt att ta Felicia för nu var jag trött. Hon vaknade vid 7 imorse o det e inget med det men natten innan sov jag bara nån timme. Har svårt för att sova om nätterna antagligen för att jag mår dåligt. Men iaf så härom natten så vaknade Felicia vid tre när jag skulle lägga mig då jag äntligen blivit trött. Peter gick in o tog upp henne vilket var väldigt dumt. Jag vet att han bara ville pussa henne men sen var det jag som fick sitta uppe i en timme med henne o sen upp igen vid 7. Fick dock sova en timme när han kom hem. Så nu var jag väldigt trött o bad han ta henne. Nä det skulle han inte, varför väcker jag honom nu, när ska han få sova ut. Jag frågade när ska jag få sova ut. Fick inte mycket sömn under graviditeten för att jag hade så ont o sen har jag inte haft vidare mycket sömn sen Felicia föddes o...

Skrivet av Dihrona, 2007-09-15

Visa hela (1 kommentar)

Känns som om jag har sprungit ett maratonlopp mellan sovrummet, storarummet och tvätten hela kvällen. Felicia är jätte gnällig och har varit i några dagar nu. Stackars liten kan inte säga vad som är fel och jag blir helt knäpp när inget funkar. O såklart när det är jobbigt o man har en massa annat att fixa så spelar Peter... Men nu är Felicia i säng för andra gången med en massa spring imellan, tvätten är nere och upp hängd, King har kommit ut och jag tror att Felicia nyss somnat om jag har tur. Så nu kan jag sätta mig och slappna av vilket verkligen behövs. Har gjort nåt konstigt antagligen sträckt en muskel eller nåt så jag har ont i nacken och ner i skuldran. Är jätte spänd och hård där jämfört med andra sidan. Gör ont bara jag rör mig och att lyfta saker känns inget bra alls. O så klart ska jag må illa som fan med. Det är väl så här livet är.

Nu skäller King o säkert väcker han Felicia. Är så trött på honom nu. Ska försöka locka ut honom, han...

Skrivet av Dihrona, 2007-09-12

Visa hela (2 kommentarer)