En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Disvinas bloggis

Lägenhet på Hisingen, 1;a, 2;a eller 3;a, maxhyra 5000kr.
Jobb, jag kan allt!

Skrivet av Disvina, 2007-04-16

Visa hela (0 kommentarer)

Lyssna! : Mighty Mighty Bosstones - Aint talkin bout love

Skrivet av Disvina, 2006-11-20

Visa hela (0 kommentarer)

Större delen har jag suttit och försökt hitta nån sida eller nåt community där man bara kan få PRATA lite. Livechat, forum, what ever men det är fan omöjligt. Gjorde ett konto på Norrlandskontakten igen. Ungefär 30 sekunder efter att jag skapat kontot är det nån medelålders man som skickar en puss-smiley i min gästbok. "Hej på dig med" skriver jag tillbaka. Sen skickar han ett mail till mig. Inte nåt trevligt, välkomnande mail, utan det står bara: "msn?". Suck, tänker jag och skriver tillbaka att ja, det har jag, men att jag inte lämnar ut den bara sådär. Nu skriver han väl inte mer tänker jag och är på väg att logga ut när jag får ett till mail från samma snubbe. Där står det: "cam?". Jag loggar ut. Ger upp. Försöker sova. God natt?

Skrivet av Disvina, 2006-11-17

Visa hela (0 kommentarer)

En låt som är sådär musikaliskt perfekt, enligt mig då.

Less than Jake - Welcome to the new south

Skrivet av Disvina, 2006-10-07

Visa hela (2 kommentarer)

Nu har vi en borgerlig regering. Yay! Äntligen lite förändring i vårt crappy samhällssystem. Har främst följt insändarna som kommit in till dom större dagstidningarna såhär när den värsta chocken har lagt sig för alla flummiga vänsterpartister och sossar och liknande. Fattar inte folk som skriver in och ställer frågor som; "Kommer jag bli hemlös nu?" eller "Kommer jag förlora mitt jobb?", "Vad kommer hända med min familj nu?" och så vidare.

Alltså, shit, människor! Tror in att herr Reinfeldt vaknade upp morgonen efter valet, kanske lite bakis, och tänkte ondskefullt på alla dom människor han ska sätta i personlig konkurs under sin mandatperiod? Förmodligen inte. Grejen är liksom, börjar dom göra folk hemlösa, tror ni dom sitter fyra år till då, efter nästa val? Nä. Och VAD är det man vill som valkandidat? Regera såklart! Blir folk uteliggare och arbetslösa allihopa så kommer sossarna vara vid makten igen nästa val snabbare än <insert funny...

Skrivet av Disvina, 2006-10-07

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag konto här IGEN, får se hur jag orkar vara aktiv den här gången. Idag har jag jobbat från ett till klockan sex, det var rätt segt... ska jobba imorrn med, fast inte lika länge som idag. Orkar inte skriva så överdrivet mycket just nu men framöver ska jag skriva jättelånga, intressanta inlägg som alla som läser bara måste kommentera! Bra va! Night, people.

Skrivet av Disvina, 2006-10-02

Visa hela (0 kommentarer)