En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

DivaMammans bloggis

Min mamma har dött. 29 maj 2006 är en av de dagar jag aldrig glömmer.
Min pappa dog för 5 år sedan så.

Nu har jag måsta fixa en massa inför begravningen som är på söndag. Jag har inte haft lust att bloggat alls.

Skrivet av DivaMamman, 2006-06-05

Visa hela (0 kommentarer)

...sjuk att det inte är klokt ens.
...Händer grejjer hela tiden å man vet knappt om man skall skratta eller gråta eller vad man ska göra. Är så jäkla besviken på vissa personer i min närhet att man inte ens vill veta att man de hör en till ens.

Imorron skall jag fixa lite grejjer och på onsdag är det kiropraktor dags + att jag äääntligen kan köpa mej min JLo´s " Glow" UDT. Visserligen har jag nu hittat en kanonbra/intressant dansk sida med kända parfymer som är superbilliga. Och man kan även betala med Electron där. Får se om det blir nåt med det....

Skrivet av DivaMamman, 2006-05-22

Visa hela (0 kommentarer)

...Om man skriver en rubrik som innehåller ordet sex får man flera läsare. Varför?

Jag är fortfarade förkyld. Nu ska jag klä på mej å hoppas att min bullelängd kommer hem snart så jag får sätta tänderna i den:-)

Skrivet av DivaMamman, 2006-05-18

Visa hela (1 kommentar)

Idag har jag sån halsont och känner mej allmänt förkyld och eländig. Var in till city och köpte mej en BUS nu. LÓRÉALS Nutri Bronze som ska göra en brun på typ 7 dagar om man smörjer alla dagar. Så nu skall vi se om mina leggar blir mer bruna då:-)
Köpte också en mascara som jag skulle.
Sen fikade jag med min dotter och så var vi till apoteket....

UUUSCH jag skulle bara vilja sova. Halsen river och är ond och blääe...Hoppas detta är sista förkylningen nu för denna vår och att man får vara frisk sen ett bra tag....

Skrivet av DivaMamman, 2006-05-16

Visa hela (2 kommentarer)

Tidigare idag skrev jag om JLo´s bodylotion ur serien Glow. Måste tillägga att den är mer än perfekt. Den doftar massor efter man duschat ännu. Å man behövde bara ha en liiiten klick över armarna så den är nog väldigt dryg.

Här kan man se JLo´s alla olika produkter. Jag har blivit såld på hennes produkter jag *Älskar den redan*

http://www.jenniferlopezbeauty.com/templates/beautyfile/default.asp

Skrivet av DivaMamman, 2006-05-15

Visa hela (0 kommentarer)

Jag lyckades hinna köpa den där Bodylotionen från Jennifer Lopez serien "Glow" idag och den doftade precis så gott som jag föreställt mej. Den här kommer man att kunna använda nästans som en lätt UDT om man vill. En underbar produkt som jag kommer att använda en hel del i sommar.
Det finns några andra saker jag vill ha till. Skall skaffa...så fort jag finner det jag vill ha!

* UDT´n i samma serie som jag redan skrivit om.

* En bra B-U-S som jag kan använda till benen som aldrig blir så där gyllenbrunt fina.

* Tåringar å ett bra lack till. Och en vristlänk...

* Nya flip-flops och eventuellt ett par ballerinas. Men de jag hittat hittills har varit så sladdriga å inte hållits på foten :-(

* En kjol som jag kanske skulle trivas i.

* Ett nytt lip-gloss. Kanske ett med plump effekt? Vet nån om de funkar?!

*En vettig mascara i svart såklart.


Skrivet av DivaMamman, 2006-05-15

Visa hela (0 kommentarer)

Länge länge har jag tänkt skapa en blogg jag verkligen skriver i och inte bara har till ingenting. Nu slog mej tanken att vi försöker igen. Jag letar en blogg som är enkel ,snygg å lätt å fixa med. I bloggen vill jag skriva om det mesta men främst om vad jag gjort under dagen. Min familj och olika diversse nyinköpta produkter.

Som nyligen förra veckan köpte jag Jennifer Lopez deodorant ur serien "Glow" Den är helt underbart ljuvlig. Den doftar jättegott men var dock ganska dyr. Men jag fick morsdagspeng av mamma och då köpte jag mej denna. En riktig lyxgrejj ju för mej som i vanliga fall kört med Rexona å annat billigt men ändå ganska bra. Nu funderar jag visserligen på att köpa mer ur J Lo´s Serien "Glow" Det finns ju UDT och bodylotion. Men duschcremén behövs nog inte. Så nästa vecka så skall jag mej in till city å kolla in vad de har igen!
Jag har ju köpt en del nytt senaste tiden. Jennifers UDP har jag också med...

Skrivet av DivaMamman, 2006-05-14

Visa hela (0 kommentarer)