En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Fråga Doktor Martin

Doktor Martin - Relationer på arbetet

Taggar: doktor relationer martin


Hej Doktor!

Jag är jättekär i en tjej på min arbetsplats men jag vågar inte ta några initiativ då jag tror det kan påverka vår arbetssituation. Jag tror vi skulle passa jättebra ihop men jag är lite rädd för att ta initiativet. Tror du det kan fungera både på arbetet och privat om vi skulle få till det? Och i så fall vilka råd har du för att det ska ha så stor chans som möjligt att lyckats?

Kramar
Fundersam


Hej Fundersam

Arbetssituationen kommer att påverkas om du tänker inleda en relation med tjejen på arbetet. Frågan är om du klarar av det? Det beror mycket på dig som individ och ditt företag. Fundera om det funnits andra relationer på arbetet och hur det har mottagits? Har tjejen några nära vänner hon umgås med på jobbet, hur tror du de skulle reagera? Men rent generellt, är ni två på företaget skulle jag avråda att inleda en relation, är ni 200 så borde det inte vara något problem. Försök undvika beroendesituationer till henne på jobbet.

Att ta initiativet är kanske det svåra. Jag tycker du skall fiska litegrann. Försök ät lunch tillsammans med henne, försök lura med henne och träna. Träning är bra, dels får ni svettas lite tillsammans och sedan får du möjligheten att se henne naken i duschen. Fast det svåra är ju att få reda på om hon också är intresserad av tjejer. Det är inte det enklaste, men alkohol är ett bra sätt. Ta gärna med henne till en känd homo-klubb, följer hon med är hon definitivt intresserad.

Om ni blir kära så kommer det att fungera privat. På arbetet kan det bli en del problem, speciellt i början och speciellt men manschauvinistiska chefer. Det kommer ni tyvärr att få leva med en tid, men kärleken övervinner allt.

Slutligen några enkla råd för att lyckas med relationen. Lita på dina vänner och var ärliga mot dem. Ta det lugnt med förhållandet i början, hångla inte i korridoren på jobbet, men smyg gärna undan och gör det i städskrubben.

Råkar du vara en man som skrivit det här så skall du ta en riktig funderare över din sexuella läggning. Man skriver inte "Kram" till Doktor Martin.

/Doktor Martin

Skrivet av Doktor_Martin, 2009-05-10 13:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?