En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Fråga Doktor Martin

Doktor Martin - Lammkött

Taggar: doktor Martin Lammkött


Hej Doktor Martin

Jag är en kille/man som snart fyller 33 och har en liten fundering gällande damer. Alltid då jag är ute på krogen så hamnar jag med en 50-årig donna. Det slår aldrig fel, hon är alltid 50 och det är oftast jäättebra oxå. Jag träffar ju aldrig en kvinna i min egen ållder.

Varför kan jag inte hitta en kvinna som är som mig så man kanske kan skaffa sig ett riktigt förhållande? Hoppas du kan hjälpa mig, jag känner mig som lammkött hela tin.

Tack på förhand,

Lammköttet


Hej Lammköttet

Jag förstår ditt problem och det finns en vetenskaplig förklaring till ditt problem. Det är absolut inget allvarligt, och det finns en enkel lösning och det är att fokusera med rätt huvud.

Som du vet så är du som man utrustad med två huvuden. Det ena för sex och det andra för förhållanden. Du tänker med sex-huvudet och det är programmerat till extremerna.

Det finns en vetenskaplig minimiålder och en maximiålder för sex (såklart förekommer avvikelser och den kan påverkas med förhållandehuvudet om man vill). För att räkna ut den minimiålder som du letar så ta din ålder (i detta fall 32), dividera i 2 och addera 7. det blir 23 för dig. För att hitta maximiåldern, ta din ålder, subtrahera 7 och multiplicera med 2 och du får fram siffran 50.

Således, om du tänker med det huvud du tänker med på krogen så hamnar du antingen på 23 eller på 50. Då en kvinna på 50 är lite lättare att fånga så är det helt logiskt att du hamnar där. Det gällde mig också då jag var 22, då drog jag hem 30-åriga donnor (då kvinnan är som bäst). Nu då jag är 46 så är samma ålder perfekt igen.

För att du skall hitta en bra balans så måste du tänka med båda dina huvuden. Försök träffa kvinnan en gång utan att använda ditt ena huvud, då skall du se att åldern kommer närma sig din och relationen kommer att bli längre.

Efter några rundor av det så har du hittat balansen och får det perfekta förhållandet.

Hoppas det löser dina problem.

/Doktor Martin

Skrivet av Doktor_Martin, 2009-05-13 20:05

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?