En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

DonaldCederholms bloggis

Egentligen vill man inte vara här, men måste för att tjäna pengar. Dessutom behöver mina kollegor all hjälp de kan få för här går det inte så bra. Tidigare i somras fick tydligen tre personer gå och ett antal slutade i protest mot detta så personalen fick mer att göra. Och nu har de börjat återanställa igen och jag fick jobbet. Så då vill man vara där och ställa upp. Själv är jag inte direkt så återställd för det här. Är ganska förkyld och hostar fortfarande för jämnan. Men står ut, det är det enda man kan göra i denna situation.

Ringde till Klara igår och hon verkade inte må så bra. Hon hade tydligen fått både feber och mått sämre sedan igår. Så vi ska nog inte träffas på några dagar.

Sedan återigen angående flytten. Mycket är förberett nu. Jag sprang iväg igår och köpte fler flyttkartonger. Det är mycket som ska packas ned, men också mycket logistik. Har ej beställt någon flyttfirma för det har jag inte råd med. Så alla mina polare ska...

Skrivet av DonaldCederholm, 2012-02-17

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter hemma men ska snart till jobbet. Arbetade som sagt var kväll igår och det gick ändå hyfsat. Förvisso är jag riktigt förkyld fortfarande och jag hostar en del, men det går ändå hyfsat. Dessutom har flyttpackningen gått ganska smidigt. Ikväll ska jag dock få ännu mer hjälp så att det hela går mer smidigt. Tyvärr är det så att jag har inte tillgång till den nya lägenheten förrän på lördag förmiddag. Och på söndag eftermiddag ska jag byta nycklar, skriva kontrakt och pengar ska föras över mellan mig och de nya lägenhetsägarna. Förvisso har det dragit ut på tiden det här, men det är så det är.

Har egentligen inte så mycket mer att säga nu. Tyvärr har Klara blivit lite risig hon med, vi borde nog inte gått ut i tisdags. Men å andra sidan var det ganska trevligt. Och jag har blivit mer accepterad på jobbet. Känns positivt!

/Donald

Skrivet av DonaldCederholm, 2012-02-16

Visa hela (0 kommentarer)

Ska arbeta kvällskiftet idag som börjar om cirka 1,5 timme. Fram tills dess ska jag och min polare Johnny börja flyttpacka. På söndag ska det bära av till min nya lägenhet och det längtar jag. Förvisso är det mycket att packa ihop och tyvärr blev det så nu när jag blev sjuk att jag inte orkat/kunnat göra något åt saken. Men man måste ut och får då glömma att vara sjuk. Så är det bara. Men än så länge är allting under kontroll, hoppas jag.

Hur var då gårdagskvällen? Jo Klara och jag hade det ganska trevligt, även om Klara märkte av att jag inte var 100 frisk som man ska vara. Så det blev inga pussar eller kramar, men det blev lite hålla handen i alla fall. Men vi får göra om det roliga snart igen.

/Donald

Skrivet av DonaldCederholm, 2012-02-15

Visa hela (0 kommentarer)

Gör mig i ordning för att gå ut. Har känt mig trött hela dagen men nu är det i alla fall bättre. Betydligt bättre. Men å andra sidan blir jag nog hemma imorgon också. Ska försöka packa mina flyttsaker nu. Det är dags att ge sig av snart. Klara väntar.

/Donald

Skrivet av DonaldCederholm, 2012-02-14

Visa hela (0 kommentarer)

Tänkte bjuda ut Klara ikväll men inte när man mår så här tjuvtjock som jag gör. Det värker nästan i kroppen och jag fryser fortfarande. Men å andra sidan är det alla hjärtans dag, man får ge upp lite vad man själv anser och det får bli som det blir.

Ska försöka ge en liten kommentar om min flytt också. Den ska genomföras i helgen. Och hur ska jag hinna med allting också? Får nästan ta in några vänner för att kunna klara av det hela. Det ska inte bli problem.

Man undrar vad alla andra ska hitta på idag. Framför allt ikväll. Det lär bli mys på restaurang för paren och trista middagar för de som inte har någon. Eller någon där ute som har mystips för ensamma?

Måste gå och lägga mig igen nu.

/Donald

Skrivet av DonaldCederholm, 2012-02-14

Visa hela (0 kommentarer)

Har blivit mer sjuk under helgen. Hade ordentlig feber igår med 38 grader och en ordentlig huvudvärk. Låg nedbäddad i soffan med både täcke och filt och både svettades och frös. Drack mycket vatten men hade knappt någon aptit. Idag är det betydligt bättre, men känner fortfarande huvudvärken komma till och från och det är inte skönt.

Det är ungefär därför jag inte orkat skriva något i bloggen under helgen. I fredags när jag skrev senaste inlägget skrev jag att det skulle kunna bli problem med det framtida bloggandet. Det är fortfarande i fara, men å andra sidan kommer jag nog kunna uppdatera bloggen åtminstone en gång per dag. Kanske mer. Helger är dock mer krävande då jag arbetar helg morgon till sen eftermiddag. Man får mer betalt då. Och det vill jag ha.

Ska bädda ned mig nu i soffan igen och kolla på TV. Kanske få i mig lite lunch om en timme eller två. Hoppas ni andra inte är sjuka som jag är!

Annars: krya på er!
/Donald

Skrivet av DonaldCederholm, 2012-02-13

Visa hela (0 kommentarer)

Så händer det, blir sjuk mitt under en arbetsvecka. Så det spelar ingen roll, måste vara hemma idag. Å andra sidan är det rätt skönt att vara hemma även om det är mycket som ska göras nu inför flytten. Fick precis reda på av mäklaren att det högsta budet lagts och att kontraktskrivning ska göras på onsdag. Så jag måste ordna en massa saker tills dess.

Troligen lär jag inte kunna blogga lika mycket på ett tag. Har känt att jag helt enkelt inte orkar just nu med allting. Nytt jobb och kollegor räcker för min del, butiken är rätt krävande. Men å andra sidan ska jag försöka komma på bra saker för framtiden att skriva. Detta är alltså inte ett hej då för alltid. Kanske bara för helgen.

/Donald

Skrivet av DonaldCederholm, 2012-02-10

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter återigen i lunchrummet och bloggar. Idag är det torsdag och jag har snart varit här i butiken ett bra tag. Det känns som jag har varit här i två månader när jag bara varit här i sju dagar. Konstig känsla, men ändå. Idag fick jag sitta i kassan i flera timmar. Inget egentligt problem, bara det att det är ganska mycket kunder till och från. Som vanligt med andra ord.

Butikschefen här ska sluta nu, slutar på fredag. Förvisso har jag bara känt honom i en vecka så jag har ingen egentlig aning om vem han är. Men det är ganska många här som tycker det är trist. Men så är livet, alla går vidare och så är det bara. Själv ska jag nog stanna här ett tag, om man inte får sparken.

Träffade Klara igår och vi hade en trevlig romantisk stund. Vi drack rödvin hemma hos mig och det blev några pussar och kramar allt som allt. En skön start tycker jag. Och snart är jag av med min lägenhet.

Nu är det dags att släppa kaffet och gå in till butiken igen. /Donald

Skrivet av DonaldCederholm, 2012-02-09

Visa hela (0 kommentarer)