En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Hmmm...

Jaha, nu e jag lite fundersam...

H har inte hört av sig alls. Vet inte varför..skrev ett godnattsms igår, men inget svar..inte under dagen idag heller. Skrev ett sms i kväll oxå, frågade lite vad han gjorde och om han var vaken...inget svar på det heller.

Tycker det e lite konstigt. Om han sov igår borde/brukar han ju skriva nåt iaf under dagen, men icke. Och om han tycker att ja ska höra av mig så gäller det väl han oxå. Typ när han går å lägger sig så kan han kanske skriva godnatt eller nåt, så vet jag.

Blev lite orolig att han snokat upp min adress till bloggen, för den har jag ju inte gett åt någon förrutom min bästa tjejkompis...och här skriver jag ju allt jag tycker och känner. Men han brukar ändå vara väldigt ärlig. Så om han gjort det och läst bloggen borde han sagt ngt...

Tankarna har vandrat lite extra idag, vet inte varför. Jag känner i ena stunden att jag kanske inte är berädd att släppa mitt och E`s förhållande och därför aldrig kan gå vidare med H. Men sen tänker jag att jag kanske borde göra det och bara vara med H. Gå vidare helt enkelt..Men nej, det kan ju tydligen inte vara såå enkelt (som jag skulle vilja).

Kanske borde vara helt själv ett tag...men har ju provat på det oxå. Löser ingenting verkar det som. Å nu kommer jag få sju års olycka för att jag hade sönder en spegel! Men skyller det på min katt, egentligen hennes fel :) Hon gnällde utanför dörren, så öppnade jag och skulle skrämma henne lite (så hon slutade). Men sen kom hon in, å när jag stängde dörren (smällde inte!!) så ramlade spegeln ner...Men kanske blir som för dom med fängelsestraff, då man får räkna bort tiden som man satt häktad oxå. Då har jag bara fem och ett halvt år kvar :)

Nu blir ja deppig, ska sluta tänka på karlarna..inget jag kan göra nåt åt nu iaf!

Puss å natti

Skrivet av Dorran, 2009-03-28 01:14

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?