En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Påsk, hunky-hunky och andra män :)

Dags att uppdatera..

Kan börja med Hunky-hunky :) En norrman Evve fått upp ögonen för. Kan hålla med om att han e ju inte ful iaf..Hon och Malin (våran nya praktikant) blev som små tjejer, fnittrade och tjoade. Men det blir väl så när det e så dåligt utbud här annars..

Jag och H har brutit för tillfället. Jag blev så stressad över situationen att E ska komma hit så det kändes som det enda rätta att göra. Jag har fått problem med hyn och att äta, som ett brev på posten när jag känner mig stressad och inte mår så bra.

Men igår hade jag och H ett mysigt samtal..eller började inte så bra..Han ringde för att jag ändrade min status på facebook (den där jääävla facebook)! H tyckte jag hade kunnat lämna statusen som den var, medans jag tyckte det inte spelade någon roll eftersom vi inte är ett par längre. Hade nån dag innan pratat om att jag behöver vara själv ett tag för att få ordning på mina känslor. Dom har skenat den senaste tiden. Vi bråkade lite om det, sen fick jag ett sms där det stog "du får ta den tid du behöver osv....." Men iaf, han blev upprörd över den där facebook-grejen så pratade igår.
Men efter lite gräl å sånt kom vi in på varför vi tycker om varandra.
Han sa bl.a Jag tycker om dig för att du -
vill saker med/i ditt liv

är generös

är du

tycker om att hitta på saker

tycker om att jag tar på dig

vill vara med mig

inte är som Bling (hans klängiga katt som kräver

ständig uppmärksamhet)

är driven

är sexig, du har perfekt kropp, inte för tjock och inte

för smal och bra på att kyssas :) (men det e väl så när

man e kär)

Sen var det massa andra saker, men kommer inte ihåg dom nu..Det var fint iaf:)

Jag sa att jag tycker om han för att:
jag har alltid roligt när vi e tillsammans

vi alltid har något att prata om

han är snäll och omtänksam

han e så fysisk (kramas, håller om, kysser mig osv)

han gosar mig i håret bara för att jag tycker det e så

mysigt

och massa annat oxå...

Sen var det som så sorgligt..han ville inte riktigt sluta prata, för vi vet väl båda att det kan vara sista gången. Kändes som att jag bara ville säga "självklart e det ju du och jag", men vet att det kan kännas annorlunda dagen efter. Får inte rusa in i något...

Nu känns det lite tomt faktiskt.

Sms:ade E idag oxå, skulle kolla läget om han kommer imorn eller inte. Det ska han. Trodde han skulle vara sur eller arg på mig, fick ju inte så bra avslut sist vi hördes. Men han verkade inte alls arg. Han sa att han skulle stå å steka hamburgare vid kiosken imorn, så det kändes ju perfekt. Då kan jag träffa han i en miljö som inte e så laddad. Ska dit en snabbis innan jobbet tänkte jag.

Å Gäby kommer ikväll oxå :) KUUUL! Inte sett någon av mina vänner sen jag åkte..(sen januari) Hon ska komma förbi på jobbet imorn, å sen blir det nog öldrickande nån/några dagar till helgen:) Hinner nog ta nåt åk i backen oxå, e ledig på måndag.

Nu ska jag sova, pratade ju i mobilen till 05.30 igår, så blev inte så mkt sömn..Natti!!

Skrivet av Dorran, 2009-04-08 23:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?