En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

snart dags för stora beslut..tror jag :)

Tror jag har kommit fram till något nu! Fast det har ja iofs gjort tusen gånger förut :(

Men känns annorlunda nu..

Va ut med Evve i lördags. Hade jättekul, humöret va på topp och alla va trevliga. Först kom Runes son och hans kompis "google-eye" Haha, världens fulaste bränna :)) Jaja, inte det som va poängen...Sen åkte vi till "krogen", fick skjuts av Rune. Där satt vi å drack lite öl och hade roligt. Såg E där..såklart. Hälsade, men gick vidare när det kom några andra tjejer. När ja satte mig ner med dom andra igen började jag fundera. Sa åt Evve att jag tror inte jag vill vara med E. Jag vill bara inte att han ska vara ledsen och att jag är anledningen.
Var nästan så jag hoppades han träffat nån annan och att ja då kan gå vidare utan dåligt samvete.

Jag vill ju vara med H. Har inte gått en dag sen det "tog slut" som jag inte har tänkt på han. Känner att ja vill vara med han. Jag är bara rädd...tänk om ja hör av mig och kämpar för han och sen vill ja helt plötsligt inte..Även om jag känner att det e annorlunda nu, så har det varit liknande situationer tidigare.

Jag vill prata med E först, men e rädd att han ska säga att han fortfarande hoppas att det ska bli vi. Vill bara höra att han e lycklig och gått vidare...tror jag :)

Ska ta tag i saken snarast..bara jag samlar mod till mig. Kommer va lite jobbigt, men förhoppningsvis värt det. Önskar ja vore hemma nu oxå, så jag kunde träffa H. Allt e så jobbigt över telefon. Nu är det exakt 3 veckor tills ja kommer hem.

Nä, sluta älta och sova. Natti

du gör mig lycklig

Skrivet av Dorran, 2009-05-12 01:00

Oavsett hur du gör så kommer du att såra någon. Det är tyvärr en del av livet.

Skrivet av Doktor_Martin, 2009-05-13 19:26

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?