En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Sola i snön :)...en sån daaaag!

Fy fan vad vi har bra väder nu :) Solat på T.D:s altan idag...igen. Va såå varmt så till å me ja låg å frustade å pustade. Tillslut kom vi fram till att det kanske e svalare i snön. Japp, tog vårat pick å pack och knatade upp vid skoterspåret, la ut våra täcken och sooolade. Vilken bisarr situation, sola i bikini i snön och ljudet av skotrar :) Exotiskt!

Varit ledig igår oxå, men va sliten. Blev 30-årsfest i lördags å hemma ganska sent. Jag å Evve vinglade väl hem vid 03.30 eller nåt..Skulle nog tippa att det va kring 150 pers eller nåt, kåta med dunka-dunka och öl till självkostnadspris. Kul var det iaf.

Slog mig idag att jag aldrig har varit utan H så här länge på 1 1/2 år. Konstigt nu när ja tänker på det för vi var ju aldrig riktigt tillsammans.
Oj vad jag hade velat gosa med han nu...
Funderar lite på vad som kommer hända när ja kommer hem. Ska jag höra av mig eller ska jag inte. Nu e det iofs ett tag kvar men kan inte låta bli att tänka på det. Nervös på nåt sätt. Han vill ju kanske inte änns höras då. Det är det som e jobbigt med att det e så "länge" kvar tills ja kommer hem. Hade velat veta vad som händer nu på en gång.
Känns iaf skönt att ja kommit till insikten att ja nog inte vill va med E. Han e en supergullig kille, men det känns som fel. Jag har haft hur länge som helst på mig nu att göra något om jag hade velat, men gör inget. Jag blir inte ledsen när ja tänker att han e med andra tjejer. Det är bara jobbigt att man stöter på varann hela tiden.

Exakt två veckor till hemgång. Ska bli skönt, men ändå fruktansvärt tråkigt. Kommer sakna tjejerna, den fina nya restaurangen, lugnet, livet i kollektiv :). Tror det kommer kännas fruktansvärt ensamt när ja kommer hem. Man e ju van att det alltid e nån här. Och mina kompisar hemma e på väg åt andra håll. Visst tror jag att ja å Jonna alltid kommer vara kompisar, men nu börjar familjelivet och jag förstår att hon inte kommer ha lika mkt tid för mig då. Gäby likså och min syster. LillT har tydligen förlovat sig, Anna har köpt lägenhet i Sthlm och Helene ska nog göra slut med sin kille och flytta dit oxå. Jajja, jag får väl satsa på karriären då :) Nej, nu blev det gnäll kände jag..När ja tänker efter så har jag oxå utvecklats och gjort något som många andra inte skulle. Lämnat tryggheten hemma och dragit på säsongsjobb. Vågat satsa på nåt som verkar jättespännande och roligt. Arbetat med nåt som ja inte gjort tidigare, träffat fantastiska människor och fått massor med erfarenhet.

Känner att ja upprepar mig. Uppdaterar när det hänt något. Puss å Natti

Skrivet av Dorran, 2009-05-19 00:43

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?