En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Äntligen!..tror jag

Nu till männen...(fick städat..pju)

Sen ja kom tillbaka så har det väl hänt lite grejer.

Jag träffade ju H veckan ja kom hem. Var kul att se han, men allt kändes fortfarande så osäkert. Sen en helg när ja va ut träffade ja E på krogen. Ja va på superbra humör så pratade med han utan att det kändes speciellt konstigt eller så. Eftersom ja gnällt lite över hur dyr taxiresan varit in till stan tjatade han om att ja skulle gå med han hem å sen ta taxi därifrån. Jag tänkte (i dimman) att det va nåt som inte kändes så bra, men full å dum så gick ja med. Vid Max stannade ja till å kände att Nä, nu går ja in här å beställer taxi, men han puttade mig över vägen å sen fortsatte vi bara gå. Kom hem till han, ja la mig på sängen...va så sjuukt trött. Han gick på toa. När han kom tillbaka kände ja verkligen att ja borde ringa en taxi. Å det gjorde jag!
Kändes bra att ja faktiskt tog det rätta beslutet...för en gångs skull. Jag håller väl med H, som ja berättade allt för, att ja kanske inte skulle gått med han hem alls, men ändå.

Blev kompis med E på facebook, det va han som addade mig. Chattade lite med han där och en bit in på konversationen frågade ja om han inte hade nån ny dam att underhålla. Han skrev nej och att det va lugnt på den fronten. Sen frågade han mig. Jag skrev som det var, att ja träffar H lite då och då. Kändes bra! Jag orkar inte smyga längre, dom gånger H är hos mig vill ja inte vara rädd för att stöta på E. (vi bor i samma kvarter)

Känns annorlunda nu. Såklart smärtar det fortfarnade med E, tror alltid det kommer göra det. Jag hade det verkligen bra när ja var med han, men det är dags att gå vidare. Såg han på fiket här om dagen och funderade varför han inte gjorde sånt när vi var tillsammans. Tror ja blev lite kvävd, det va som att han gav upp sitt liv. Nu har han tagit tillbaka det, men mina känslor är inte längre detsamma som förr.

Nu är jag bara med H. Jag har väl inte direkt sagt åt H hur mina känslor har förändrats, men tycker han borde märka det. Jag har gett mer av mig själv den senaste tiden. Han har till å med träffat pappsen :)

Fast nu e ja lite irriterad. Han tjatade ju alltid förut om hur ja inte hörde av mig nog ofta osv osv..men nu när ja gjort det känns det som att ja inte får lika mkt tillbaka. Men tror han e lite purken idag, skulle sluta röka och snusa. Så vi kan inte träffas heller eftersom ja röker och han kommer nog vara på skitdåligt humör. Jag ska vänta ut han några dagar.

Får väl återkomma när ja träffat han, natti natti

Skrivet av Dorran, 2009-07-15 00:27

Doktor Martin - Jag tror det börjar lösa sig nu :) Men skriver tror, man vet aldrig med mig!

Skrivet av Dorran, 2009-07-15 00:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?