En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

rastlös!!

Åhh, e rastlös! Men inte bara för stunden, mest i livet.
Jag vill att det ska hända nåt men samtidigt e ja dålig på att styra upp saker.
Varför ska allt vara så svårt för??

Vill flytta, kanske köpa ett litet hus. Eller en fräsch lägenhet. Men förstår inte riktigt hur folk gör. Jag kan ju inte köpa något förrän ja sålt min egen lägenhet, å det vet man ju inte hur länge det tar. Å vart ska man bo under tiden? Det är ju ingen som får plats med alla mina saker..

Vill ha ett bättre jobb, men vet inte åt vilket håll jag ska satsa. Ska jag satsa på eget företagande eller kanske ett jobb som ledare. Utbildning eller försöka jobba sig uppåt? Våga satsa pengar på något sånt..(som jag förresten inte har)..??

Flytta, bo kvar, säsongsjobba, säga upp sig från jobbet å sen kanske inte ha något när man kommer tillbaka?? Faan, jag blir knäpp av det här. Är så ivrig!

Så vill jag renovera, men det vet jag VERKLIGEN inte hur man gör. Självklart kan jag slipa å spackla, men inte fan vet ja hur man river en vägg.

Jag och H var på syrrans 30-årsfest i helgen. Han blev ordentligt dragen, men jag kunde inte slappna av. Hade skoj, men vid halv tio blev han lite loj och verkade lite sur. Vi redde väl ut det men kunde som inte släppa loss efter det. Men inte va jag lessen för det i efterhand. Vaknade vid 11, inte ett dugg bakis!

Suttit å kikat på hus på hemnet. Då blev ja lite nere..började tänka på E och hur mkt jag ville att vi skulle flytta till ett hus ute i skogen, bara han och jag. Jobbigt att man ska bli påmind om han på alla möjliga sätt. Saknar han fortfarande.

Tror jag skulle behöva gå å sova! Känner mig trött och tror det e därför ja e lite extra rastlös, ledsen och gnällig. Natti!

Skrivet av Dorran, 2009-07-20 22:40

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?