En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

svininfluensa, eller bara supit för mkt kanske??

Jag är SJUUUK!
Puhuu, vad ja tycker synd om mig själv.

Var festival i helgen. Alkohol, skräpmat och öltält 3 dagar i rad. Fyra, om ja räknar med onsdag. Det började med att Hellen och hennes manliga vän kom hit. Vi gick ut å käkade å drack öl på onsdagen, jag, Hellen, Fredde, Higge och Gäby. Blev stolt över mig själv när ja, trots att ja ville stanna, gick hem klockan tolv för att jobba dan efter.

Torsdag likaså, lite mer öl, lite mer party. Men kilade hem tolv då oxå=duktig flicka!! :)

På fredag var det färdigjobbat..äntligen!! Stressat hem från jobbet, då ja såååklart va tvungen att jobba över. Hellen och Fredde hade lagat mat så vi käkade, fixade oss och drog till Higge. H fick oxå följa med! Hade lite gruff om det tidigare i veckan, då det kändes lite jobbigt eftersom E förmodligen skulle stötas på. Men bestämde tillslut att han fick följa. Som tur var mötte vi inte E ute :) Vi lekte lekar, bla rap-battle, skoj! En röst på mera lekar på förfesterna!!
Plankade in i öltältet. Känns som att man kanske växt ifrån sånt, men om kön e typ 100 m lång och 4 m bred (skojar inte!) och vakten skriker att ingen kommer in på en timme...ja, då gör man det som krävs :) På väg hem han ja se två låtar av Thåström med H, det va mysigt.

Lördag ungefär samma. Vi åkte till Gäby som hade tillställning. Superskoj! Mkt folk, mkt allsång. Liiite för mkt "just idag e jag stark", men va fasen :)
Haha, Hellen hade olika uppdrag under kvällen. Ett var "gå fram till valfri kille, bekänn ditt kriminella förflutna samt förklara att du planerar att rånmörda honom"
Och jajjamen, det gjorde hon :) Sen, det som förvånade alla, slängde hon även in att efter hon mördat honom så ska hon knulla honom eftersom hon e nekrofil...HAHA, hur roligt som helst! Det bästa va ju att kill-stackarn inte var helt säker på att hon skojjade.
Men efter kanske en kvart gick hon å sa att hon skämtade, hon blev lite rädd att han skulle anmäla henne eller nåt.

Å nu...världens jävla förkylning! Inte kunnat jobba på hela veckan. Feber, snuva, hosta och ont i hela kroppen. Hoppas jag är bättre imorn iallafall!

H är hos mig, men ute å spelar frisbee-golf just nu. Nu har vi umgåtts varje dag sen...tja, det måste nog vara fredags. Det är fan rekord! Jag brukar ju annars lätt bli rastlös och känna mig lite instängd och kvävd. I need my own-time!

Nu orkar ja inte mer! Panodil, here I come!!

Skrivet av Dorran, 2009-08-06 22:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?