En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Ingen rubrik

Orkeslös, hosta, täppta bihålor=blä!

Men börjar bli på bättringsvägen. Fick veta att det va en tjej på jobbet som hade svininfluensan, så e väl kanske det ja har oxå. Men då har man ju iallafall gjort bort sin gång...alltid nånting positivt :)

Hade ett litet gräl med H här om dagen. Han har varit en aning överdrivet sotis den senaste tiden. Aklagade mig för att flirta med någon annan på syrrans fest (även om han erkände att det va för mkt alkohol inblandat), varit "nyfiken" på vem ja får sms av osv. Men bägaren rann över när vi satt hemma hos mig. Jag satt vid datorn och han skulle typ gå å duscha eller nåt. Så får ja ett meddelande på msn. Det plinkar till, som det gör när man får ett meddelande. Då kommer han och lägger sig bredvid mig. Väldigt uppenbart att han bara ville se vem jag skiver med och vad som skrivs. Han såg ju att det va Evve, så tyckte redan då att han hade kunnat dra sig åt sidan igen.

Men icke, så jag säger - Kan jag få skriva med Evve privat?
Då blir det på en gång dålig stämning och han blir sur. Frågar vad vi ska skriva för hemligheter. Måste flera gånger förklara att det är inte alls några hemligheter utan bara det faktum att jag vill prata med min vän ifred. Vill inte ha nån som glor på vad jag och mina vänner skriver om..
Sur, sur, sur blir han.

Skrivet av Dorran, 2009-08-09 17:06

Det är jättesvårt sånt där med att vara sotis. Det är säkert någonting som H är medveten om och tycker det är jobbigt själv. Var ärlig med honom och prata med honom, det kan göra det bättre.

Skrivet av Doktor_Martin, 2009-08-11 12:38

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?