En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

E´s födelsedag idag, blä

Idag är det lite jobbigt.

Kom på att E fyller år idag och det har självklart lett till att ja tänkt på honom. Usch, jobbigt. Han har snurrat i mina tankar hela dagen. Fan för födelsedagar :)
Skickade ett grattis-sms. Hade inga baktankar,ville bara hälsa grattis helt enkelt.
Han har inte svarat nåt, typ tack eller så som man kanske gör. Jag vill bara inte att han ska vara bitter eller arg på mig. Fast ja skulle inte klandra han för det.
Idag funderade ja på det förflutna, mitt och E´s förhållande. Om man aldrig e riktigt ledsen, betyder det då att man heller aldrig är riktigt lycklig? Tjaa, vad vet jag...
Såg på facebook att han skulle få nåt party på lördag..Hoppas vi inte stöter på varann ute sen, iaf om H är med..

Träffade H när ja kom hem från Umeå. Det var mysigt.

Så igår var jag på arbetsintervju. Det gick sådär...inte skitdåligt men heller inte bra. Fattar inte varför jag ska bli så konstlad när ja går på intervjuer. Det är ju egentligen bara ett vanligt möte. Men fasen vad dom grillade mig, å ju mer ja pratade desto mer puckad lät jag. Skulle behöva va mer snabbtänkt :)
Tror inte jag går vidare..men jag är glad över att ja fick gå iaf. Det är ju längre än vad många andra kommer..

Imorgon ska jag på information om starta eget. Ska bli spännande. Känner att ja tagit tag i lite saker nu. Nu fattas bara städa och söka fler jobb.

Hoppas ja inte blir sjuk IGEN. Känns alldeles tjockt i halsen å har inte riktigt återhämtat mig från den förra gången. Slemhosta som hänger kvar å nästäppa. Jävla influensa!
Behöver städa, men ska lägga mig tidigt och ignorera problemet.

Hej så länge!

Skrivet av Dorran, 2009-09-29 21:20

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?