En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

vilken trist dag idag..

ja, fruktansvärt grå dag idag. Regn, svinkallt och isvindar..
Var lite uttråkad på jobbet (som ingen hittade till i detta hemska väder) så bestämde mig för att gå ut å pusta rutorna, men SATAN vad kallt det var. Trodde mitt blod skulle frysa till is.
Men jag klarade mig, pju :)

Mailade fjällen igår, men inte hört nåt av han ännu. Orkar inte tänka på det nu. Sparar det till nån annan gång.

Idag har jag uppskattat mitt jobb oxå. Det var ett tag sen..
Evve skulle på stan imorn å jag var så jävla sugen på att följa med. Har inte varit på stan på evigheter och om jag varit så får jag räkna med att springa in på Polarn&Pyret, H&M:s barnavdelning osv.
Jag ska guida henne i stan och så ska vi fika. Så fixade bort mina sista timmar, ganska enkelt. Det är ju väldigt sällan det inte går att ordna och eftersom jag är schemalagd typ 46 timmar i veckan så har jag lite spelrum. Det är inte precis så att jag absolut måste jobba så mkt. Det är nåt chefen har satt in..

Nu fick jag precis ett mail från fjällen. Just när ja bestämt att inte tänka på det :)
Men det var ett positivt mail. Han skrev att han tycker det är jättekul att jag vill komma å jobba igen, och att det vore roligt att ha med mig under säsongen. Men det är beroende av vem han lyckas rekrytera då han behöver en säker och erfaren kock som ska ansvara över a la carte och lunch. Han själv hade tydligen andra saker på gång...spännande. Nu e jag nyfiken :)

Det känns jättebra. Som att en sten lättat från mitt hjärta. Det var det jag hoppades på, att han behövde någon mer erfaren. För det vet jag att jag inte kan göra så mkt åt. Jag är tyvärr inte utbildad och det är inget jag kan fixa fram till januari..Vi skulle höras längre fram.

Har ju inte skrivit att Evve med sambo kommit nu. Fast det kan väl uppfattas i tidigare text :)
Natten till fredag kom dom å hämtade nyckeln. Har inte hunnit vara dit å kika ännu. Lördag-party, söndag-bakis+kalas, måndag-hos H, tisdag/onsdag-jobb hela dagen. Men jag ska nog ta mig nån dag, förhoppningsvis:)

Nu snart hoppa i säng. Måste ju vara utvilad till stan imorn:)

Skrivet av Dorran, 2009-10-07 23:14

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?