En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Handlar om mina känslor, främst om H och E. Allt började med att jag, efter tre år tillsammans med E, fick känslor för H....och andra småsaker i livet.

Japp, jag är på rehab igen!

Inte den sortens...nä, vad tror ni ;)

Åkt till fjällen och jobbat igen. Känns så jävla bra. Jag önskar man kunde göra det varje år!
Men jag vet ju att H skulle ha invändningar, det var nog kämpigt att "få" åka den här gången, även fast det bara var typ 8 el 9 veckor. men jag e här nu iaf :)

Åkt skoter idag, för första gången på typ 10 år. Det var ju skitkul!! Kramphöll i J-T (en pojkspoling som jobbar extra), men han tyckte säkert bara att det var mysigt. Haha
Men vi körde rakt in i en snöstorm och ska erkänna att jag faktiskt blev lite nervös på riktigt. Rune var med, men till och med han verkade lite osäker vart på fjället vi befann oss.
Såg senariet framför mig -att vi måste bygga en egen igloo och övernatta på fjället..Hur tankarna kan flyga iväg ibland :)

Vi klarade oss iaf Pjuuu :)

H har varit här och hälsat på i typ 2 veckor. Det var kul, men det blir så jävla intensivt vilket e lite trist. När ja kommer...

Skrivet av Dorran, 2010-04-19

Visa hela (0 kommentarer)

Hm, nu funderar jag på om ja ska avsluta den här bloggen....men bara funderar på det..

Det känns som att det blir mkt tjat, det händer inte längre så mkt med E.
Ja, jag och H bråkar fortfarande om hans svartsjuka..men det lär vi ju göra många gånger till...
Och det känns som att det är bestämt nu! SKÖNT!! Jag kanske älskar E fortfarande, som människa. Han e en fantastisk människa. Men som det e nu skulle jag aldrig lämna H.

Blir lite sentimental när jag tänker på att avsluta bloggen. Den har varit som en kompis som bara lyssnat, då andra inte gjort det, under denna svåra tid.

Ska fundera vidare på det, om jag är redo att lämna dig bloggen....

På återseende!

Skrivet av Dorran, 2010-02-01

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är allt julstök över och det e dags att återgå till det "vanliga" livet igen.
Skönt, fast ändå lite trist :)

Det blev bra med H..för en gångs skull :) Jag hoppas det håller i sig!
Gick ut med min kompis på juldagen och det var inga problem alls. Han ville helst att vi skulle sova med varann men det var så himla krångligt att ordna med skjuts, taxi eller buss så vi hördes bara efter krogen.

Jag var hos kompisen å hennes kille, sen drog vi ut på krogen. Det var roligt att bara hon och jag gick ut :) För att vara försäkrad mot kö kilade vi in vid 22.30..så det var en låång kväll. Men jag var så glad i hågen att jag inte märkte av det alls. Annars har man ju en tendens att ledsna efter ett tag.
Det var skitmkt folk ute och efter ett tag börjar jag se E:s kompisar lite här och där. Förstod att han oxå skulle vara där, men det kändes inte så jobbigt alls. Eller så som det gjorde förr. Kanske var för att H inte var med..jag vet inte..
Såklart springer...

Skrivet av Dorran, 2010-01-05

Visa hela (0 kommentarer)

Hinner ju inte med...

Jobbet sliter hårt...börjar närma mig 190 timmar nu...suck!
Imorn kliver jag av mitt chefsansvar och återgår till "vanlig" anställd. Det känner så JÄVLA skönt! Det suger däremot att få mkt sämre lön, men det kan jag leva med om jag slipper allt jävla tjat, och speciellt jourhelger. Min lediga helg innan alla långpass fick jag spendera med att lösa andras pass för att dom kände att "dom började få ont i halsen" och diverse annat plus att jag fick skäll för att ja inte hoppade in och jobbade när det var kris. Ingen hänsyn tagen till att jag faktiskt jobbat mer än heltid under veckan som gått..

Jajja, till nåt annat än jobbet. H alltså..
Det löste sig väl bra..delvis..sist när ja skulle ut med min kompis. Han insåg tillslut att jag kunde vara hemma med han, men att jag inte skulle vilja vara där. Så vi kom överänns om att jag skulle åka på festen och sen ta bussen till han på natten. Det lät ju som en helt ok deal om man ser till...

Skrivet av Dorran, 2009-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag varit riktigt besviken på H!

Klockan e mkt och jag ska upp om fem timmar för att jobba elva...så blir kortfattat å mer nån annan dag. Pratat i telefon med H, som inte riktigt kan acceptera att jag måste sova.

Jag blev bjuden på fest, jag å min bästis skulle äntligen kunna gå ut tillsammans. På lördag..

Men kom på att H fyller år på söndag så tänkte att ja ska fråga vad han tyckte om saken. Såklart tyckte han det var en dålig idé. Men det värsta är att det e för att han inte litar på mig/inte vill att jag går ut. Inte för att han fyller år på söndagen.
Blev så fruktansvärt besviken. Hade kunnat ta det om han sagt på en gång att han hade planerat nåt speciellt på lördag, typ middag eller nåt. Jag är även långledig i helgen, så har fredag kväll, lördag dag, söndag och måndag på oss att mysa å fira...
Men jag vill verkligen gå på den här festen. Jag och min bästis har inte varit ut tillsammans, verkligen hon och jag, på över ett...

Skrivet av Dorran, 2009-11-24

Visa hela (0 kommentarer)

Vet att jag varit lite seg på uppdatering den senaste tiden, men det har inte varit
lika mkt hjärtesorg :)

Jobbet suger fortfarande, så ingen bättring på den fronten. Vet inte varför dom blivit så bittra mot mig. Jag har inte gjort annat än krävt det jag har rätt till, enligt lag!
Dom har börjar ignorera mig och utesluta mig. Det är ju lite dumt att inte utnyttja min kompetens eftersom dom fortfarande betalar för den.

Ska träffa en studievägledare på torsdag och diskutera möjligheten att studera till kock eller något annat bra. Om det nu inte e nån som behöver en kock redan nu ;) Känner att det e lite svårt att söka jobb när man inte direkt kan skryta med någon utbildning...

Det är jättebra mellan mig och H. Det flyter på finfint...Men fasen vad vi grälade förra helgen. Blev så jäääävla less. Jag åkte till stallet direkt efter jobbet eftersom jag hade lektion. Han visste om det men ville ändå komma till mig. På kvällen börjar han gnälla om att jag inte...

Skrivet av Dorran, 2009-11-18

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är i fjällen igen, vi kör i en förfärlig fart upp mot berget.
Jag vet inte riktigt vart vi är egentligen, men vi vet att vi ska följa vägen.
Vi kommer fram, parkerar och går runt. Det är ett nybyggt område, med lite stugor
och restaurang/fik med tillhörande Konsumbutik. Idag jobbar jag i fiket.

Allt börjar när det kommer in ett MC-gäng, som vägrar att betala. Dom kommer med hot och det är uppenbart att dom är narkotikapåverkade och aggressiva. Efter jobbet går vi på fest, tidvis är det en ganska trevlig fest med mycket folk, men av någon anledning har jag inte så mycket kläder på mig. Jag vet att jag ser E där i vimlet oxå.

Vi är i en stuga senare efter festen. Jag pratar lite med Nathalie som sover i den stugan. Hon är ganska nonchalant så jag går därifrån. När det är dags att gå hem har jag problem att hitta mina kläder. Jag hittar inte mina skor och måste gå runt i mina klumpiga skidpjäxor. Andra kläder fattas oxå så jag tar det ja hittar. Nu...

Skrivet av Dorran, 2009-10-27

Visa hela (0 kommentarer)

Japp, fått ta helg idag (lördag).
Chefen tvingar mig ju att jobba helg nu för tiden :(
Men det har varit kul, speciellt att jobba med Evve. Lite less på Tompa, skönt att jobba med nån som faktiskt jobbar.

Haft lite meningsskiljsaktigheter med H igår. Jag hade så gärna velat hitta på nåt med Evve och hennes karl, men H ville gå på bio. Jag ville hellre göra nåt annat, då typ umgås med nån. Jag orkar så sällan göra saker under veckodagarna så den enda jag träffar e ju H. Kan ju vara kul att hinna umgås med sina andra vänner oxå. Men han blev totalt stött så det var bara att gå med på att a ha "quality time".

Vi han med att vara lite oense om att flytta ihop oxå. Det var han som förde det på tal. Han tänkte väl mest hur det skulle bli om han började plugga här, ska vi bo ihop då eller ska han fortfarande pendla hem.. Jag har oxå tänkt tanken, e lite less på å köra fram och tillbaka hela tiden. Men känns som att det är något jag vill vänta med. Vill inte...

Skrivet av Dorran, 2009-10-24

Visa hela (0 kommentarer)