En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Handlar om mina känslor, främst om H och E. Allt började med att jag, efter tre år tillsammans med E, fick känslor för H....och andra småsaker i livet.

Jag känner mig nöjd!
Ja, det gör jag. För tillfället flyter allt på bra. Sökt tre nya jobb i helgen, hoppas riktigt mkt på ett av dom iaf. Risk för att låta lite bitter, men kommer säkert inte få nåt utav dom.
Men man kan ju definitivt inte få dom om man inte söker.

Gjort lite andra produktiva saker idag oxå. Köpt ny ridhjälm, bestämt mig för vilka ridstövlar ja ska köpa. Mailat klubben om att byta riddag, städat och lagat mat. På tal om det...jävla lasagneplattor som aldrig vill bli klara. Lasagnen var perfekt, men plattorna ville ju aldrig bli klara så den blev nästan bränd. Surt..

Jag och H har det bra..fortfarande :) Han somnade före! mig igår. Söt han e..

Har haft en bra helg. I lördags var vi till Evve på inflyttningsmiddag. Gott! Sen drack vi lite öl och vin och spelade spel. Det va skitskoj. Jag älskar att spela spel. Om jag kunde skulle ja göra det varje helg. Men alla mina vänner delar inte denna passion :)

Det blev en snabb uppdatering idag,...

Skrivet av Dorran, 2009-10-20

Visa hela (0 kommentarer)

ja, fruktansvärt grå dag idag. Regn, svinkallt och isvindar..
Var lite uttråkad på jobbet (som ingen hittade till i detta hemska väder) så bestämde mig för att gå ut å pusta rutorna, men SATAN vad kallt det var. Trodde mitt blod skulle frysa till is.
Men jag klarade mig, pju :)

Mailade fjällen igår, men inte hört nåt av han ännu. Orkar inte tänka på det nu. Sparar det till nån annan gång.

Idag har jag uppskattat mitt jobb oxå. Det var ett tag sen..
Evve skulle på stan imorn å jag var så jävla sugen på att följa med. Har inte varit på stan på evigheter och om jag varit så får jag räkna med att springa in på Polarn&Pyret, H&M:s barnavdelning osv.
Jag ska guida henne i stan och så ska vi fika. Så fixade bort mina sista timmar, ganska enkelt. Det är ju väldigt sällan det inte går att ordna och eftersom jag är schemalagd typ 46 timmar i veckan så har jag lite spelrum. Det är inte precis så att jag absolut måste jobba så mkt. Det är nåt chefen har satt...

Skrivet av Dorran, 2009-10-07

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, då var helgen över...

Födelsedagen var lyckad. Eller ja..så lyckad den kunde bli.
Alla som jag bjudit kom vilket jag är jätteglad över. Till och med min bästis, som fått barn, tog sig sin första fylla :) Syrran, H, Evve med sambo, Tilde, Gäby och Higge var oxå med.
Det var en lyckad förfest med mingel, å dom som inte kände varann lärde känna varann :)
Kom på ganska sent att vi skulle ringa taxi å så drog vi iväg. Syrran va så packad att hon bara kommer ihåg halva kvällen (ska bara säga att det inte är en lillasyster:) )
Sen ut på krogen, men SÅKLART gick E på samma krog. Vi han gå in, sen vänder ja mig om å ser Gäby heja å krama om E. FAAN tänkte jag. Men H var jättesnäll. Han sa bara "ska vi gå hem, jag vill inte att du ska behöva titta dig över axeln hela kvällen och inte ha roligt. Det är ju din födelsedag" Svarade att det vill inte jag heller, så vi bara gick därifrån.

Det är synd att min hjärna, eller om det är hjärtat, spelar mig spratt...

Skrivet av Dorran, 2009-10-06

Visa hela (0 kommentarer)

Allt e som vanligt...
Jag bråkade med H igår i två timmar via telefon om grattis-sms:et.
E finns i mina tankar igen.
Det suuuger!

Skrivet av Dorran, 2009-09-30

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är det lite jobbigt.

Kom på att E fyller år idag och det har självklart lett till att ja tänkt på honom. Usch, jobbigt. Han har snurrat i mina tankar hela dagen. Fan för födelsedagar :)
Skickade ett grattis-sms. Hade inga baktankar,ville bara hälsa grattis helt enkelt.
Han har inte svarat nåt, typ tack eller så som man kanske gör. Jag vill bara inte att han ska vara bitter eller arg på mig. Fast ja skulle inte klandra han för det.
Idag funderade ja på det förflutna, mitt och E´s förhållande. Om man aldrig e riktigt ledsen, betyder det då att man heller aldrig är riktigt lycklig? Tjaa, vad vet jag...
Såg på facebook att han skulle få nåt party på lördag..Hoppas vi inte stöter på varann ute sen, iaf om H är med..

Träffade H när ja kom hem från Umeå. Det var mysigt.

Så igår var jag på arbetsintervju. Det gick sådär...inte skitdåligt men heller inte bra. Fattar inte varför jag ska bli så konstlad när ja går på intervjuer. Det är ju egentligen...

Skrivet av Dorran, 2009-09-29

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter här på hotellrummet i Umeå. Ganska slut efter dagen. Upp tidigt och sen iväg på hästtävlingar. Var där i nästan nio timmar. Snacka om träsmak i röven! :) Men kul! Inte ofta man får se 1.50´s hoppning. Kan säga att ja, det ser skittråkigt ut på tv, men är jättekul live.

Saknar H. Det är ju lite jobbigt att sakna någon men jag är lycklig! Varit rädd att känslorna ska avta lite, som det gjort tidigare. Allt blir så jävla jobbigt då...som vanligt, så som det har hållt på hur länge som helst. Men känner att dom sitter kvar! Saknar han, vill vara med han när ja kommer hem.

Känns lite jobbigt inför nästa helg bara..ska ha party, blir ju halvvägs till 50! Då ska han komma..tror jag. Han har väl inte sagt nå bestämt beslut ännu men...
Och chansen finns ju att vi stöter på E ute, det vore verkligen skitjobbigt. Kanske helt enkelt skippar att gå ut..
Jag har insett nu att jag inte vill vara med nån annan än H..Jag trivs så bra tillsammans med han, vi kan...

Skrivet av Dorran, 2009-09-26

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har återkommit till livet igen!
Varit på skitbra humör idag, faaan vad det är skönt att må bra :)

Helgen har varit ganska händelserik.
Satt ju som bekant å deppade totalt i lördags. Men det fick en vändning när
jag, efter att ha somnat å sovit i två timmar, hör mobilen ringa.
Japp, det var H, klockan=mitt i natten!

Han hade varit ut, vilket jag kunde gissa att han skulle. Vad gör man när det "tagit slut"?
Jo, man går ut med sina vänner. (förutom jag som inte har vänner som går ut :) )
Han var TOKIG!...och full.

Allt började med att jag jobbade med LillaT på dagen. Då kom det upp att det va slut. Men förklarade att det inte var riktigt på det viset då hon tjoade att vi kunde leva singellivet. Skulle ju inte träffa andra å även ses om jag ville...å så. Men jag tänkte ju som så att jag skulle försöka vara utan han för att bli lite klar i mina känslor...dom svallar ju som sagt..

Dom träffas ute..såklart och det första hon säger är "jag...

Skrivet av Dorran, 2009-09-21

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, idag suger livet!

Har jobbat över 50 timmar i veckan, så känner mig lite sliten.
Det är slut mellan mig och H.
Jobbsituationen suuuger.

Har ingen vän som vill ta hand om mig ikväll...alla e hemma med familjen, bor på annan ort eller ska festa där jag kan stöta på H..

Det var i torsdags (lördagkväll nu) det tog slut. Varit lite smånere hela veckan. Tror det började då jag var i stallet och pratade med Tilde, som är min kompis nya bekant. Hon har gemensamma bekanta med E. Hon började fråga massa om hur han är, varför det tog slut, om jag ångrade mig, om jag tänker på det mkt osv. Ja, såklart börjar jag göra det då...
Bara känt mig ledsen över hur allt slutade.

Jag klarade inte riktigt att hålla masken för H. Jag tycker verkligen om han men kan inte ha det såhär. Jag mår dåligt vilket leder till att han oxå gör det.

Fan, jag har kämpat så länge nu, varför blir det aldrig bättre?!

Nu vet jag inte vad som är nästa steg för mig.

Pratade...

Skrivet av Dorran, 2009-09-19

Visa hela (0 kommentarer)