En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Handlar om mina känslor, främst om H och E. Allt började med att jag, efter tre år tillsammans med E, fick känslor för H....och andra småsaker i livet.

Hej hallå!

Vart ska jag börja...

Evve kommer snart. Hon å killen ska ju flytta hit. Har säkert nämnt det tidigare.
3:dje oktober parkerar dom här i stan. Samma dag som jag fyller 25! Ska bli så himla roligt.

Har planerat ett litet kalas oxå, hoppas hon kan komma. Bjudit lite andra vänner oxå, nu funderar jag bara över om det ska bli en tjejfest eller bjuda med männen oxå...får se hur det blir.

På jobbet känns det bättre. Läget är väl oförändrat förutom att ja pratat med facket, som informerade mig om mina rättigheter. Jag har bl.a rätt till tre månaders uppsägningstid av min nuvarande tjänst. Det vet jag med säkerhet att cheferna inte räknar med...nu fattar jag varför dom tyckte att vi inte skulle blanda in facket! Men dum e jag inte...jag ska ha det jag har rätt till!!

Jag har börjat rida oxå! Åhh, det känns så jävla roligt..Ett intresse som legat på hyllan i typ tio år. Men nu e jag redo igen. I fredags red jag första gången i min grupp. Det gick...

Skrivet av Dorran, 2009-09-13

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är ledsen idag. En känsla som har hängt över mig ett tag.

Hade den redan innan jag fick ett dåligt besked på mitt jobb.

Fick veta att jobbet inte har råd att betala två chefer, och eftersom jag e den som kom in sist, så e det jag som får kliva ner. Är så fruktansvärt irriterad...jag e ju den absolut mest kreativa chefen, som kommit på tävlingar, fixat p-fester och belöningar för personalen, den enda som jobbat på alla anläggningar och gjort en ny meny. Faan för att bli bortkastad på det där viset. Skulle säga upp mig på stört om jag hade något annat att gå till.

Jag tror inte jag är lycklig med H. Jag vet inte varför...

(paus i bloggandet)

Ähh, nu har det gått några timmar...min tillfälliga depp gick över..nu känns allt bättre igen..
Kila nu, redan sen till Boden..som vanligt!
Puss å hej!!

Skrivet av Dorran, 2009-08-29

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är, så när som på, FRISK!!

Tjoho!

Det e ju fruktansvärt vilken dimma man går in i när man blir sjuk. Det är skönt att vara ute ur den igen!!
Gick tillbaka till jobbet idag. Lite skönt, lite jobbigt. Det va så jääävla varmt. Har gått runt helt kladdig på hela kroppen ungefär HELA dagen. Men fick träffa lite arbetskompisar, LillT bland annat. Hon hade lite uppdaterande skvaller...så klart och som vanligt :)
Slut med killen..igen. Informerade mig även om att det var någon som fått herpes...vet inte varför för jag har ingen som helst aning om vem människan är.
Jajja, lite kul iaf :)

Fick sluta lite abrupt förra gången, H kom å knackade på dörren..
Tappade tråden och orkar inte fortsätta på den nu.

E var förbi idag. Hämtade sina skärbrädor (dom där jävla skärbrädorna:) )
Måste erkänna att det fortfarande känns.
Hela kroppen blir bara tung när ja tänker på det.
Men det är bara när vi träffas, å inte alls alltid. Tycker ju att han är...

Skrivet av Dorran, 2009-08-11

Visa hela (1 kommentar)

Orkeslös, hosta, täppta bihålor=blä!

Men börjar bli på bättringsvägen. Fick veta att det va en tjej på jobbet som hade svininfluensan, så e väl kanske det ja har oxå. Men då har man ju iallafall gjort bort sin gång...alltid nånting positivt :)

Hade ett litet gräl med H här om dagen. Han har varit en aning överdrivet sotis den senaste tiden. Aklagade mig för att flirta med någon annan på syrrans fest (även om han erkände att det va för mkt alkohol inblandat), varit "nyfiken" på vem ja får sms av osv. Men bägaren rann över när vi satt hemma hos mig. Jag satt vid datorn och han skulle typ gå å duscha eller nåt. Så får ja ett meddelande på msn. Det plinkar till, som det gör när man får ett meddelande. Då kommer han och lägger sig bredvid mig. Väldigt uppenbart att han bara ville se vem jag skiver med och vad som skrivs. Han såg ju att det va Evve, så tyckte redan då att han hade kunnat dra sig åt sidan igen.

Men icke, så jag säger - Kan jag få skriva med...

Skrivet av Dorran, 2009-08-09

Visa hela (1 kommentar)

Jag är SJUUUK!
Puhuu, vad ja tycker synd om mig själv.

Var festival i helgen. Alkohol, skräpmat och öltält 3 dagar i rad. Fyra, om ja räknar med onsdag. Det började med att Hellen och hennes manliga vän kom hit. Vi gick ut å käkade å drack öl på onsdagen, jag, Hellen, Fredde, Higge och Gäby. Blev stolt över mig själv när ja, trots att ja ville stanna, gick hem klockan tolv för att jobba dan efter.

Torsdag likaså, lite mer öl, lite mer party. Men kilade hem tolv då oxå=duktig flicka!! :)

På fredag var det färdigjobbat..äntligen!! Stressat hem från jobbet, då ja såååklart va tvungen att jobba över. Hellen och Fredde hade lagat mat så vi käkade, fixade oss och drog till Higge. H fick oxå följa med! Hade lite gruff om det tidigare i veckan, då det kändes lite jobbigt eftersom E förmodligen skulle stötas på. Men bestämde tillslut att han fick följa. Som tur var mötte vi inte E ute :) Vi lekte lekar, bla rap-battle, skoj! En röst på mera lekar på...

Skrivet av Dorran, 2009-08-06

Visa hela (0 kommentarer)

Var över till E här om dagen. Han verkade vara på ett hyffsat humör så stod i hallen å småpratade lite efter ja fått mitt brev. Nämnde att ja skulle till Ikea med mamsen i veckan. Jaha, så nu har ja tydligen lovat att köpa skärbrädor åt han. Hur kunde det komma sig..varför frågade han änns? Konstigt. Jag vet inte hur jag ska tackla det. Är vi kompisar nu eller?

Gruvar mig lite för helgen, då festival e på G. Alla kommer vara ute och chansen att INTE stöta på varann e typ minimal! Jag har kommit till det stadiet där det känns ok att stöta på varandra på stan, kanske höras på facebook och bara fråga hur läget är eller gå över och hämta ett kuvert :). Men H kommer säkert vara med nån dag och det känns väldigt jobbigt. Jag tror varken jag, H eller E är redo för det. Speciellt när alkohol är inblandat. Aldrig kul att se sitt ex med någon ny. Förhoppningsvis möts vi inte!
Men Hellen kommer till helgen. Hennes ex och E är kompisar och eftersom han har haft...

Skrivet av Dorran, 2009-07-26

Visa hela (0 kommentarer)

Jag hörde av E idag. Han skrev att ja hade lite post där. Det va ju jätteknasigt. Hur kan ja ha det. Antingen e det nåt jättegammalt (som ja förmodligen inte behöver) eller så är det nåt fel med posten, har ju faktiskt bott här i över ett år nu..Men det känns ok. Han känna en snabb känsla av panik, typ "men tänk om H är här, eller jag där, när ja måste gå å hämta posten, vad gör och säger jag då". Men sen kom ja på att det e inget att oroa sig för. Näpp, det e bara ta det som det kommer.

Kom på jobbet i morse och kände mig på bra humör. Men där vid fyra höll ja på bli tokig när ja inte hittade tejpen...fan vad tålamodet tryter när man e trött, hungrig och svettig :) Sen fick ja sansa mig när ja kom på att vi jobbar ju faktiskt i ett öppet kök och kunderna kanske inte vill att barnen hör när ja svär utav bara helvete! :) HAHA
Nu kom ja å tänka på när ja började arbeta på mitt jobb. Då var ja stationerad på en annan restaurang, som besöktes av...

Skrivet av Dorran, 2009-07-23

Visa hela (0 kommentarer)

Åhh, e rastlös! Men inte bara för stunden, mest i livet.
Jag vill att det ska hända nåt men samtidigt e ja dålig på att styra upp saker.
Varför ska allt vara så svårt för??

Vill flytta, kanske köpa ett litet hus. Eller en fräsch lägenhet. Men förstår inte riktigt hur folk gör. Jag kan ju inte köpa något förrän ja sålt min egen lägenhet, å det vet man ju inte hur länge det tar. Å vart ska man bo under tiden? Det är ju ingen som får plats med alla mina saker..

Vill ha ett bättre jobb, men vet inte åt vilket håll jag ska satsa. Ska jag satsa på eget företagande eller kanske ett jobb som ledare. Utbildning eller försöka jobba sig uppåt? Våga satsa pengar på något sånt..(som jag förresten inte har)..??

Flytta, bo kvar, säsongsjobba, säga upp sig från jobbet å sen kanske inte ha något när man kommer tillbaka?? Faan, jag blir knäpp av det här. Är så ivrig!

Så vill jag renovera, men det vet jag VERKLIGEN inte hur man gör. Självklart kan jag slipa...

Skrivet av Dorran, 2009-07-20

Visa hela (0 kommentarer)