En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Handlar om mina känslor, främst om H och E. Allt började med att jag, efter tre år tillsammans med E, fick känslor för H....och andra småsaker i livet.

Nu till männen...(fick städat..pju)

Sen ja kom tillbaka så har det väl hänt lite grejer.

Jag träffade ju H veckan ja kom hem. Var kul att se han, men allt kändes fortfarande så osäkert. Sen en helg när ja va ut träffade ja E på krogen. Ja va på superbra humör så pratade med han utan att det kändes speciellt konstigt eller så. Eftersom ja gnällt lite över hur dyr taxiresan varit in till stan tjatade han om att ja skulle gå med han hem å sen ta taxi därifrån. Jag tänkte (i dimman) att det va nåt som inte kändes så bra, men full å dum så gick ja med. Vid Max stannade ja till å kände att Nä, nu går ja in här å beställer taxi, men han puttade mig över vägen å sen fortsatte vi bara gå. Kom hem till han, ja la mig på sängen...va så sjuukt trött. Han gick på toa. När han kom tillbaka kände ja verkligen att ja borde ringa en taxi. Å det gjorde jag!
Kändes bra att ja faktiskt tog det rätta beslutet...för en gångs skull. Jag håller väl med H, som ja...

Skrivet av Dorran, 2009-07-15

Visa hela (1 kommentar)

Nu är det dags för verkligheten. Jag är hemma från bubblan, semestern är slut och det gamla jobbet kallar igen.

Faan va ja har latat mig under semestern!! Å e så nöjd över det också.

Han med en resa till Stockholm och hälsade på Hellen. Vi gick på allsång på skansen, men gav upp efter genrepet. Orka se det två gånger när det spöregnar. Men jag och min "kärleksmums" :) hade det mysigt under paraplyet.
Besökte Gröna Lund och spenderade den mesta tiden i luften i Insane! Jävlar vilken rolig karusell. Tjohooo
Blev utgång också, på Birger Jarl i Uppsala. Drack tre öl och ett glas vin, men jag blev så sjuuuukt bakis. Hur är det möjligt?? Först vid tre på eftermiddan började ja kunna röra på mig.

Oj, nu e klockan 21.00, måste damsuga nbu så ja inte blir utkastad :)

Återkommer om männen!

Skrivet av Dorran, 2009-07-14

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag kommit hem!

Har hunnit flytta in i min lägenhet. Försökt packa upp...men brist på förvaring gör att allt nu istället ligger på sidan om kartongerna :) Och skräp har man ju till tusen! Ska rensa..Det jag inte behövde i fjällen behöver jag väl inte hemma, förutom sommarkläder....å skoooor :)

Jag har fortfarnade samma jä*la problem med killarna dock. Har träffat H några gånger. Första gången kändes det lite stelt, men ändå väldigt bekant och mysigt. Sen blev det bara bättre. Det var roligt, mysigt och precis det jag ville. Jag kände att jag för första gången kunde träffa han utan att tänka på E. Att jag "fick" göra vad jag ville och det var att träffa H.

Men sen så va ja ut på krogen i lördags. Hade jätteskoj, p-fest och röj! När det började närma sig slutet på kvällen, vem stöter jag på? Jo, E såklart! Varför alltid där jag är?
Han var ganska "på", blev lite förvånad. Han insisterade på att ja skulle gå med han hem eftersom jag...

Skrivet av Dorran, 2009-06-10

Visa hela (1 kommentar)

Hmm, alla som känner mig vet att jag hatar teknik...förstår mig aldrig på det. Kul när det funkar som det ska, men det gör det ju typ ALDRIG!!

Har varit utan internet i nån dag nu. Mitt mobila bredband har inte funkat och ringt till Telias support minst 4 ggr för att få hjälp. Efter mkt om och men så kom dom fram till att det var trasigt på något vis och att jag måste lämna in det. Kunde tydligen va nå fel med min dator oxå...
Provade Nathalies i min dator och det funkade perfekt så icke.

Åh nu, som ett mirakel, funkar mitt eget internet igen. Min dongel är kurerad på något mystiskt sätt! Så om jag inte uppdaterar på ett tag så e det för att den lagt av igen. Men förstår inte..om den va trasig igår borde den ju vara det idag oxå..eller?

Nu måste jag sova, e sjuuukt trött och har tusen saker att göra imorn. Uppdaterar imorn om internet bestämmer sig för att fungera då igen :)

Natti

Skrivet av Dorran, 2009-05-31

Visa hela (0 kommentarer)

Åhh, är irriterad!

Nathalie tappade min kamera i golvet å när ja skulle använda den sen så gick det att ta en bild..som blev totalt jättesuddig! Sen bara dog kameran och nu går det inte att göra nånting. Inte slå på, e nåt fel med objektivet eller nåt. Men det e inte det som e det värsta...tyckte bara att det va väldigt oförskämt att varken be om ursäkt eller erbjuda sig att betala för rep! Det var typ "oj, det va ju knasigt"
Ja, vääldigt knasigt om man tappar den i golvet. Sen höll Evve på att tappa min mobil på golvet, då sa Nathalie "det va ju tur att den klarade sig, annars hade vi haft sönder två saker"
Vet inte om hon tyckte det va ett kul skämt eller vad..åhhh, vad irriterad jag blir över attityden. Jag tycker iaf man erbjuder sig, sen om jag tar emot det eller inte får man ju se.

Pratade med H i telefon igår. Han sms:ade å ja sa att det va ok om han ringde. Det kändes lite konstigt i början. Det e ju så, ju längre man e utan varann desto längre bort...

Skrivet av Dorran, 2009-05-26

Visa hela (0 kommentarer)

Nu e det inte länge tills ja åker hem. Imorgon e det exakt en vecka. Har pratat med Jonna i telefon varje dag nu, ska bli kul att träffa henne. Hoppas bara hon inte hinner klämma ut bebben innan jag kommer. Vill hinna se hennes mage först :)

Kan inte fatta att tiden gått så jä*la fort...

Varit lite halvsliten idag..igen :) Blivit tokigt mkt fest senaste tiden. Igår va sista dagen jag körde en riktig dänga. Ska väl kanske ut på tisdag, som avslut..men det kommer bli lugnt för min del.
Vaknade idag och kände mig som en fånge i mitt eget hem...på soffan låg det en halvt medvetslös man och sov. Han tillhörde gänget som va här å festade igår. Han gick tydligen inte å väcka, så dom dumpade han i soffan. Jag flydde till T.D när ja vaknat.

Orkar inte uppdatera om H idag, gör det nån annan dag.

Nu sussa, puss och godnatt

Skrivet av Dorran, 2009-05-24

Visa hela (0 kommentarer)

Fy fan vad vi har bra väder nu :) Solat på T.D:s altan idag...igen. Va såå varmt så till å me ja låg å frustade å pustade. Tillslut kom vi fram till att det kanske e svalare i snön. Japp, tog vårat pick å pack och knatade upp vid skoterspåret, la ut våra täcken och sooolade. Vilken bisarr situation, sola i bikini i snön och ljudet av skotrar :) Exotiskt!

Varit ledig igår oxå, men va sliten. Blev 30-årsfest i lördags å hemma ganska sent. Jag å Evve vinglade väl hem vid 03.30 eller nåt..Skulle nog tippa att det va kring 150 pers eller nåt, kåta med dunka-dunka och öl till självkostnadspris. Kul var det iaf.

Slog mig idag att jag aldrig har varit utan H så här länge på 1 1/2 år. Konstigt nu när ja tänker på det för vi var ju aldrig riktigt tillsammans.
Oj vad jag hade velat gosa med han nu...
Funderar lite på vad som kommer hända när ja kommer hem. Ska jag höra av mig eller ska jag inte. Nu e det iofs ett tag kvar men kan inte låta bli att tänka på det....

Skrivet av Dorran, 2009-05-19

Visa hela (0 kommentarer)

Jag e pömsig..inte på det bra sättet utan bara trött ;)

Tänkte bara uppdatera lite. Har inte pratat med E ännu. Vet inte änns om ja ids ha ett sånt samtal. Träffat han ute på krogen två ggr sen sist.
Först var det i tisdags. Då han ja bara säga att jag vet inte hur vi ska förhålla oss till varann. (eftersom vi alltid stöter på varann nu) Är vi vänner, ovänner eller vad? Han sa att han var mer vän med mig nu än för några månader sedan (när ja berättade att ja haft känslor för någon annan osv). Jaja, sen han vi inte säga nå mer för då kom "sladden" och stökade. Visste inte heller vad ja ville ha sagt.

Och så i tordags. Men då pratade vi aldrig med varann. Jag såg bara att han dansade med någon tjej, tror dom gick hem tillsammans. Blev lite deppig. Inte för att det kändes jättehemskt att han gick hem med någon annan. Kände mig bara ensam. Det är ju aldrig kul att se sin ex-pojkvän ragga och gå hem med någon annan.

Nu ligger ja här å funderar lite...

Skrivet av Dorran, 2009-05-16

Visa hela (0 kommentarer)