En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Handlar om mina känslor, främst om H och E. Allt började med att jag, efter tre år tillsammans med E, fick känslor för H....och andra småsaker i livet.

Idag är ja lite tung. Trött! Somnade kanske 04.00 och vaknade såklart 07.45 när Nathalie skulle upp till jobbet. Kunde inte somna om sen. Kokhett inne på rummet och ljust som faan. Solen lyser rätt in på rummet och mina vita TUNNA rullgardiner hjälper föga :(

Traskade iväg till gränsen, alla andra sov. Träffade på E där, pratade lite om pengarna vi ska dela upp efter bilen vi sålt. Hans kompis Kris.. va med så kunde inte ta upp nåt om igår eller framtid..

Känner mig lite lessen idag. Ett nytt liv med E börjar väl kännas lite närmare. Men ett med H oxå. Pendlar väldigt. Men känns som att det kommer ordna sig den här gången, på ett eller annat sätt. Kanske inte till något bra, men då e det ju löst iaf.
Skrev till H på msn men han svarar inte, vet inte om han dissar mig. Nu har han oxå ändrat status på facebook, vet inte om jag ska tolka det som något...

Evve e fortfarnade lite kändiskåt :) Tror hon skulle messa B idag oxå. Desperat tyckte T.D, jag tycker bara...

Skrivet av Dorran, 2009-04-22

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha, då var det dags att beklaga sig igen...

Varit ut på grönan ikväll, det var "white night" med tung dansmusik, så Evve ville åka å eftersom det va Malins sista gång ute med oss blev det lite extra fest.

Trodde att ja skulle se E ute och visst, det gjorde jag. Han var först lite överallt där jag var. Malin sa att han stog å kollade på mig "på ett bra sätt". Man kan ju undra vad det betyder..?? Men allt eftersom kvällen gick så blev han mer och mer intim med en brunett där. Blev lite irriterad och skrev ett mess "Okej, träffat nån du tycker om antar jag. Men måste du göra det framför mina ögon? Det finns väl tusen andra tillfällen?"
Tyckte det va lite respektlöst. När ja va ut förra gången med Gäby så valde jag bort att dansa med en kille bara för att ja visste att E stog precis bredvid. Tyckte han hade kunnat visa samma respekt åt mig.

Jajja, inte snöain mig på det, även om det smärtar i mitt hjärta..

Va på efterfest hos B sen. Evve, Malin, jag å Rune...

Skrivet av Dorran, 2009-04-22

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag ork att uppdatera igen. Latat mig i två dagar. Har inte gått att göra nåt alls och vägen har varit avstängd. Snöstorm!! Japp! :)

Lyssnar på ny favvolåt...MGMT - Kids oj, helt fantastisk!
Sen även lite Timo Räisänen - About you now och Milow - Ayo Technology

Go P3, där man hittar bra guldkorn ibland :)

Det har inte hänt så mkt på kärleksfronten. Jag var ut med Gäby i påsk å stötte på E. Mötte han i trappen inne på krogen, kände mig som ett fån...stod bara där å gapade..
Han hade klippt sig i nån form av tuppkam, sminkad och med svart nagellack...hmm. Tror han körde på nåt rock-tema (får jag hoppas :) ) Det var lite stelt. Det blev en liten kram, lite prat om hans nya frissa och sen inte så mkt mer. Såg han lite då å då sen. Han var som överallt där jag var. Sen när vi stod å väntade på en tryckare, jag å Gäby, så var han oxå där, utan sina kompisar. Tror han väntade på samma sak faktiskt (vi hade säkert dansat om det kommit en) men...

Skrivet av Dorran, 2009-04-21

Visa hela (0 kommentarer)

HAHAHAHA, nu knackade det precis på dörren. Det var hunky-hunky som kom på "efterfest"...Malin sprang iväg å gömde sig:) HAHA

Så nu har vi två norrmän i soffan, å jag som skulle sova för tusan:)

Skrivet av Dorran, 2009-04-08

Visa hela (0 kommentarer)

Dags att uppdatera..

Kan börja med Hunky-hunky :) En norrman Evve fått upp ögonen för. Kan hålla med om att han e ju inte ful iaf..Hon och Malin (våran nya praktikant) blev som små tjejer, fnittrade och tjoade. Men det blir väl så när det e så dåligt utbud här annars..

Jag och H har brutit för tillfället. Jag blev så stressad över situationen att E ska komma hit så det kändes som det enda rätta att göra. Jag har fått problem med hyn och att äta, som ett brev på posten när jag känner mig stressad och inte mår så bra.

Men igår hade jag och H ett mysigt samtal..eller började inte så bra..Han ringde för att jag ändrade min status på facebook (den där jääävla facebook)! H tyckte jag hade kunnat lämna statusen som den var, medans jag tyckte det inte spelade någon roll eftersom vi inte är ett par längre. Hade nån dag innan pratat om att jag behöver vara själv ett tag för att få ordning på mina känslor. Dom har skenat den senaste tiden. Vi bråkade lite om...

Skrivet av Dorran, 2009-04-08

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha, nu e jag lite fundersam...

H har inte hört av sig alls. Vet inte varför..skrev ett godnattsms igår, men inget svar..inte under dagen idag heller. Skrev ett sms i kväll oxå, frågade lite vad han gjorde och om han var vaken...inget svar på det heller.

Tycker det e lite konstigt. Om han sov igår borde/brukar han ju skriva nåt iaf under dagen, men icke. Och om han tycker att ja ska höra av mig så gäller det väl han oxå. Typ när han går å lägger sig så kan han kanske skriva godnatt eller nåt, så vet jag.

Blev lite orolig att han snokat upp min adress till bloggen, för den har jag ju inte gett åt någon förrutom min bästa tjejkompis...och här skriver jag ju allt jag tycker och känner. Men han brukar ändå vara väldigt ärlig. Så om han gjort det och läst bloggen borde han sagt ngt...

Tankarna har vandrat lite extra idag, vet inte varför. Jag känner i ena stunden att jag kanske inte är berädd att släppa mitt och E`s förhållande och därför aldrig kan gå...

Skrivet av Dorran, 2009-03-28

Visa hela (0 kommentarer)

Pju, idag e jag trött!

Å lite ledsen i ögat oxå...på två sätt:)

1. Jag har jobbat å gråtit heeeela dagen. Inte för att jag e ledsen utan för att jag har nå problem med ögonen. Vet inte om det är pga ventilationen och oset, eller vad det beror på...Men det svider till och sen kommer tårarna, ibland så jag knappt kan se och blir alldelens snorig..(inte kul!) Lite jobbigt när man jobbar i öppet kök...Gästerna tror väl att man e knäpp eller nåt:)

2. Lite ledsen över killarna oxå..H har varit här ganska mkt nu, därför det va så länge sen uppdatering. Ska berätta mer om det när ja inte e så trött. Men en sammanfattning är att det stundtals var ganska krävande och nu saknar jag E lite. Känns lite jobbigt att han snart kommer hit. Han bor ju här (inte hos mig, men i husvagnen) tills säsongen e slut.

Nu natta, trött och sliten..jobbat länge idag och ska kanske ut å åka imorn. Det blir ju kul iaf:)

Hej på återseende!!

Skrivet av Dorran, 2009-03-26

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är jag inte singel nå mer...stundtals känns det bra, men mest konstigt..

Jag och H bestämde att vi skulle vara ett par. Det kändes lite påtvingat just på stunden, men ändå bra att jag bestämt mig för ngt. Sen så fick han mig att ändra status på Facebook. Kändes ännu mer påtvingat. Jag sa ja ville ta det i min egen takt..om han vill skrika ut det för världen får han gärna göra det, men själv vill jag berätta för alla när jag känner för det. Han kunde inte acceptera det, tillslut blev jag så less på disskusionen att jag gjorde det även fast jag inte ville.

Nu pendlar mina tankar igen. Igårkväll drabbades jag av lite ångest och tänkte på E. Sen imorse så kändes det bra igen. Men nu på kvällskvisten kan mina tankar inte låta bli att vandra iväg igen. Pratade med J:O och då kom det på tal om H skulle säga att han älskar mig...Jag vet inte vad jag skulle svara. Känns inte som att jag kan säga att jag gör det. Vet inte om det är för att jag inte gör det...

Skrivet av Dorran, 2009-02-26

Visa hela (0 kommentarer)